17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ е боклук.. А негрите НЕ са американци... Не ни интересуват...

След 100 пъти повтаряне на едно и също, лошо преведена прекопирана статия, аз пак не разбрах защо Джордан го мрази!?

При първото си участие на плейофите, Джоррдан играе срещу Детроит Пистънс където играеше и Айзея Томас. Детроит побеждават и Майкъл отива и го поздравява за победата. Следващата година Чикаго Булс са страшно силни и отново се падат с Детройт Пистънс и Джордан тотално прегазва отбора на Айзея и в последния мач Томъс напуска стадиона секунди преди края на мача и не отишъл да поздрави Джордан. Джордан това го приема лично

Кой е тоя въшльо? Никой. Един беден селтак с талант. Няма мозък като за охлюФ. А, кой е М.Джордан?

Преди да се появи Джордан Айзея Томъс е бил най добрия в НБА за няколко години. И не е като да не е развит баскетболист тйи като има спечелени титли и МВП награди. Замълчи най добре и се скрий в панелката където живееш

Ами ето. Вземете историята на кой да е черен и веднага лъсват думичките: гето, наркотици, хероин, свръх доза, криминално проявени, алкохолици, проблеми със закона, зад решетките... Братята му са живи доказателства за падението и битието на афроамериканците в САЩ. А омразата е между тях самите. Майкъл Джордан го мрази...от една раса са. Какво все намесват белите и ги обвиняват за проблемите си? Неграмотност, престъпно поведение, наркотици....Защо всички бели трябва да преливат от обич към тях ? Може би заради престъпната им приматна и паразитираща природа ?

Егати"журналиста", в първите два абзаца има 5 грешки......., невероятни сте, ходете при румен или Бойко...., барабар с редактора тук...

stanka.j@

Не е вярно!Няма грешки!

Заклет фен съм на Майкъл Джордан, но Айзея Томас е страхотен играч, наистина страхотен. Жалко че характерът му е малко мръсен - наричат го убиецът с бебешкото лице :) Не, че и Джордан е света вода... Абе хубави спомени от едно време, когато НБА беше игра за мъже!

Нищо велико. Добър играч от НБА-такива, с лопата да ги ринеш. Но, Джордан е един.

Само виж това: https://www.youtube.com/watch?v=_Bo9R0YFEAc И не споря за Майкъл Джордан, аз също съм му голям фен. Между другото самият Джордан казва, че Айзея е най - добрият пойнт гард (плеймейкър) на всички времена след Меджик Джонсън! Айзея Томас дълго време е бил и препятствието, което Джордан не е могъл да прескочи. Повтарям, не ми е приятен, но няма как да не уважаваш такъв играч!

Не виждате ли как негрите пребиват и убиват бели в Америка и не само....изпълнени са със злоба ,а вие продължавате да публикувате за тях...какво се опитвате....да ни възпитавате в любов към тях ли?

Черните убивали бели, това е най-голямата глупост и е абсолютен мит. Има статистически данни в САЩ, които сочат че престъпността почти винаги е вътрешнорасова.

Голям играч ... Винаги докарваше Булс до лудост ... :))

Дир-а, защо ни занимавате с тези хора? Кой, мислите, е чувал за тях или се интересува от тях? А тази 10-странична вербална диария, с която сте ни залели за да ни разкажете за "айзея", на кои точно стандарти за онлайн журналистика отговаря?...

Имам много да учиш ... надявам се си чувал за M J :))

Ще поправя неволната грешка "Имам" към "Имаш". Аз не съм този, до който пишеш, но въпреки това - знам кой е MJ - двама на брой даже. Знам дори за кой е статията. Но аз съм р а с и с т.

Tъпчо, ако не ти е интересна статията просто подминаваш! Не е мужно да се излагаш с въпроси ит типа "Защо ни занимавате с тези хора?".

че ни занимават с "някакви негри" а пропускат твоята "забележителна панелно-лежерна личност"!