Коментари - Аз не трябваше да съм тук, защото преди 8 години умрях на терена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво ни интересува тая африканска маймуна ? Негрите са по- черни, помръсни и по- гадни от циган ии турци. Тия може да не се къпят и 5-10 години, и пак няма да разбереш. Толкова са черни. Има няколко израза. Черен като дявол. Черна котка- лош късмет. Черна волга- лош късмет. В САЩ иамт друг израз- Черната овца,( за нещо лошо тъпо ). В България, учениците учат в училище за Бялата Лястовица на надеждата... Расизма е Идеология, измислица на негрите, а Исляма - на арабите. Негрите спят с всякакви имаймуни и животни и затуй пренясят всякакви зарази- СПИН, Ебола. Араби и негри ползват своите издеологии, измислици, за да завземат чужди държави. Както последната измама преди 5 години- представяйки се за бежанци, да нахлуят в чужда държава, и да взимат Работата, Парите и бизнеса на хората и да завземат държави..

Щом е завършил журналистика и работи за ББС и Гардиън, значи не е от тези които не се къпят. То и Африка се променя. Етиопия бе страната, в която пускаха жито от самолети преди около 35 години, заради социализма който градяха по съветски модел. Сега имат най-модерната въздушна флота в Африка след ЮАР. То и нашите цигани, ако ги извадиш от малки от гетото стават нормални хора, образоват се. Всяко нещо с времето си. Помня един квартал населен с бледолики в моя роден град, където от блоковете си изхвърляха боклука и под блока им бе бунище. И така години, даже през социализма. Сега и там са се очовечили, няма боклук, научили са се къде са контейнерите.

Болницата в която работи доктор Andrew Deaner са казва " King George's Hospital ". Той е шеф на кардиологията там. Поне беше през 2014, когато аз работих там и имах честта да го познавам.