Балъков видя позитиви: Концепцията ни функционираше

Селекционерът призна, че загубихме заради индивидуални грешки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяхме излезнали с предимно млад отбор с момчета на по 20 до 25 години щях и аз да видя нещо положително. Имаше някакъв замисъл. Имахме и няколко положенияа. Втората дузпа беше доста пресилена... Но ние с 7 играчи над 30г. този отбор няма никакво бъдеще. Ясно е че няма да се класира за това Европейско. Ясно е че и за световното няма да се класира. Но можеби ако се работи здраво (от сега) с млади хора ще се класираме за Евро 24. А сега какво да чакаме Сърмов, Бодуров, Марселиньо, Вандерсон, и т.н. да заиграят по-добре че да се класират? За сегашното ни състояние трябва дългосрочна визия от 3-4 години напред. А след 3-4 години повечето от сегашните титуляри няма да играят футбол.

Чак не мога да повярвам какъв великолепен халф беше едно време, а какъв нереален псевдотреньор си в момента, че и говориш лош диалектен език. Един бивш неособено интелигентен централен защитник в лицето на Гарет Саутгейт те направи да изглеждаш така нещастен, по аматьорски бездарен и некомпетентен, и тебе и т. нар. ни "национален отбор" от лузери, чалгари и "звизди"....

грешката е че не продължихме второто полувреме стратегията от първото тръгнахме напред и се оголихме а трябваше Бодуров да бъде сменен още в началото на второто полувреме да си играем эащитно и да си чакаме мига эа гол да иэравним подведоха ни да эаиграем тяхната игра

Махай се бе оли. Стига ръси глупости

С функционираща концепция 0-4. Какво ли щеше да е с нефункционираща?

Заплатата нали върви...неустойка огромна в договора. Почакай Косово ще ти направят концепцията много видима за всички.

Аз да попитам каква е ролята на Бфс във футбола. Какви са задълженията на Перуката и ПЛЕШИВИЯ. Защото като гледам нивото на футбола Ни доста от нас българите ще се справят по добре.

Коя концепция, бе, Балъков? Да не би намерението ви, като им покажете, че знаете новото правило за изпълнение на удар от вратата и така да ги шашнете с това, че да ги "извадите" от мача поне до края на първото полувреме. То хубаво като идея, ама поне да го бяхте тренирали предварително, а не да го упражнявате по време на мача. Колкото до резултата - благодари се, че на англичаните не им трябваше голова разлика. Щото с тази "игра" щеше да отнесеш толкова, колкото те решяха.

От ретроградния Меркурий ще да е.

Заплатата му е 50 000 месечно, не 25000! Какво функциониране, каква концепция! Нищо добро не ни чака от този умствен инвалид! Всичко става ясно веднага щом чуете силно диалектния му и махленски недодялан говор !

и моята ще функционира срещу 25 000 на месец ... и колко по дълго толкова по добре .

Само с "концепция" няма как да стане - трябват и футболисти. За футболисти трябва и първенство. За първенство, трябва и държава, и народ. За държава и народ трябва общество от добър "матрял"....

Дааа...., ама ние пък бяхме по-татуирани от тях!

Да се закрие т.н. “ интернационален” отбор и се пуснат младежите до 21 г. Те завалийките и да паднат и да бият/как ли пък не/ пак ще се напият!

Концептуално погледнато не играем ние(само на Преслава)...осигурили сме хотел,самолет,топла вода и асансьор ... по-големи ръководители от нас нЕма..нЕма и да се родят...

И тоя почна да плеще глупотевини като Хубчев! Сигурно сме гледали друг мач, след като е останал доволен от нещо в играта на българския отбор. И интересно, ако концепцията не беше функционирала, дали щяхме да говорим за загуба с двуцифрен резултат? Толкова ли е трудно да си признаем, че сме вече толкова изостанали от съвременния футбол, че дори борба за трето място в квалификационни групи от 5 отбора е непостижима цел за националите. Защото да признаеш проблема, означава да търсиш и правилно решение, а така....Абе, умряла работа!

Ако признаеш проблема, трябва да закрием държавата и да поканим китайците, с прокурорите по корупцията, и два три взвода от по 100хил. китаеца, да попрочистят за две-три години.

Предполагам концепцията е била "Отпред играем за 0:0 а отзад каквото стане".

Да, Балъков признава че загубата е дошла от индивидуални грешки, но защо не види и не каже и свойте индивидуални грешки, като избора и пускането на Будуров например, който допринесе богато за конфортната победа на англичаните. Да му е честит избора на Балъков да пусне Будуров, след като беше обещал да не взима играчи които нямат игрово време в клубните си отбори. Дори и дядо Любко Петрович не е рискувал да го пуска от 3 месеца в игра. Равносметката когато някой няма необходимата игрова и физическа подготовка и не е в състояние да спре противника с чиста игра: 1/ Жълт картон, с риск да получи втори и да остави отбора с 10 човека. 2/ направена дузпа и втори гол в нашата врата. 3/ грешен пас довел до трети гол за англичаните. Е,.. кое не зависеше в случая от Балъков като треньор и къде е мъдрото и компетентно треньорско решение на базата на опит и познаване на състоянието и качествата на избраните от него играчи. Има ли Балъков грешка в случая и на кое невидимо или скрито качество на Будуров е разчитал, което никой от нас не можа да забележи. Ако знае някой ще му бъда благодарен да ми отговори.

българи юнаци- пенсиите да им се раздадът немедленно

От коментара му личи че не си е направил правилните изводи от поредното фиаско на националите. И че няма добри идеи за подобряването на играта им. Още ли не е разбрал че ме става за треньор на националния отбор по футбол? Хубчев се справяше по-добре.

Балъка е виновен ! Накара ги да правят катинар и сами вкараха вълка в кошарата ! Като получиха гол и заиграха по открито,имаха възможности за гол !

Поне от 25 години в Бг футбол няма! Затова и посмъртно не можем да се класираме нито на Европейско, нито на Световно първенство. След като в националното ни първенство 75% от футболистите са второ и треторазрядни играчи от развиващи се страни, а мачовете отдавна се превърнаха на свърталища на лумпени, избиващи комплекси, така ще е...

с 4:0 и виждаш позитиви, нещо не е наред...Сигурно негативи ще види, ако паднем с 8:0, но съществена разлика май няма...

Този ни взима за балъци

Тъпомера е счупен ...

Сори, ама Балъков говори глупости? Каква концепция, какви 5 лева. Концепция се прави на базата на това с какво разполагаш. И аз мога да направя концепция като имам 3 нападателя бягащи с топка 100м за 10 с. ама нямам! 30% от времето сме държали топката -това ли е "концепцията"?

Представям си ако не беше сработила... концепцията...

Концепцията ни за това как да не паднем с повече от 10 гола проработи.

Срам, срам и пак срам! Добре, че англичаните не си даваха зор, иначе резултата можеше да двуцифрен...

Концепциятя функционирсше, докато отборът колабираще