17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей байгън от тия лайна,не съм расист ама черните го обръщат на комплекс и самосъжаление. Майка ви деееба!

Не е само White power. Има Свастика, Келтски кръст и SS по ръцете си, както и надпис "Кръв и чест". Телевизионните канали в UK, USA и Германия, където интересът към бокса е най-голям, нямат право да показват неонацистки символи, а в крайна сметка става дума за рекламни права и телевизионни аудитории.

Смешното е, че тоя тъп наркодилър въобще не е знаел какво му татуират и какво означава. Сигурно го е видял в някой филм. Празна криминална глава!

Смешното е , че Black Power може , Brown Power може ама White Power било расистко .. да ги ева и сояджийте

Бяла сила си е Бяла сила!! От векове и за векове докато свят светува!!!

То пък голяма новина.Вакича доколкото знам е бивш футболен хулиган на около 42-43 който почва да се боксира на 30 и е с около 20 загуби от 25 мача.Някой ако не знае ще си помисли че едва ли не изтървахме да имаме световен шампион.

BLACK OUT!!!!!За всички печки,негъри и арапи!!!!!

Нищо не прави хората по расисти от антирасизма!!!

вместо да вземеш пари си наслагай и по ушите татоси . Какъв white power си ти бе приличаш на мелез между циганин и латинос .

Млъкни бе чифут!

Някога ще видите ли черен да е против black lives Matter?!?!?! Не нали. Е да, но бели идиоти , които ги подкрепят има много, тук също гъмжи от такива които обичат прегорели наденици

Всъщност има доста черни против БЛМ, тия мислещите

Малееее, много изнежена била черната тарамбука бе.

То този дебил може да е имал предвид цвета на кокаина. Че му дава сила, един вид. White power of the white powder. Кво толкова. Или тарамбуката е с пълни гащи от ужас, че неговите милиони последователи в някаква социална клоака ще го напуснат, след като бъде набит от някакъв средностатистически тъпанар - запалянко?

И Бог създаде човека по свой образ и подобие. И човекът отиде при кварталния татуист и му рече: Пешо, я ми татуирай някоя тъпотия ей тука бе.

Няма какво всички тук да се правят на луди - това тату е расисттко. Всеки знае истината. В цял свят и в цяла Европа, всички други дрънканици са излишни. Да, българин е, да, страхотни постижения, но само да тук. Коментари, че онзи го било страх и не знам си какво са пълни глупости и оправдания.

Какъв white power? Той прилича на мангал...

Така...Сега задраскай White Power и напиши Аз съм българче на негово място

бела съм, бела, юначе, цела съм света огрела ... - българска народна песен

А по това време черните си ги третирали като друго качество в света. Виж, в нормалния свят хората са еволюирали в разбиранията си, а ние продължаваме да цитираме текстове от анонимни творци отпреди векове.

Проблемът е, че ако сметем "уайт пауър" за расистки слоган, то трябва да приемем за расистки и блек пауър, фиомейл пауър и прочее пак за расистки. Вкл и БЛМ трябвеа да го определим за расистки. Ако започнем да дискриминираме и да определяме един расъзтм за добър, а друг за лош, ще вклезем в много кофти схема. Принципно, не виждам причина някой да не е горд с произхода си черен или бял или кафяв, нито пък е проблем да се има за "пауър". Но ако това е политкоректен проблем, то следва да е проблем за всички на само за еидн вид хора!

Така де ама черния нема тушировка Black Power , нали ?

... като го видях така татуиран, помислих, че е някой от "героите на У*йна".

за англичаните white power е расизъм, но татуировките с лика на хитлер на азовци не са нацизъм

и затова винаги ще живее в мизеря за 800 - 1000лв Затова все повтярвам че русофили в България НЯМА!!!! РУСОФИЛИ РАСИСТИ НЯМА!!!! Българина в кръвта първо е нацист а когато не му излиза се прави на патриот и русофил.... ЖАЛКА НАЦИЯ ЗАТОВА 4млн БЪЛГАРИ СЕ МАХНАХА ОТ ТАЗИ ПРОКЛЕТА ДЪРЖАВА

Ако си циганин - защо като отидете в Европа, казвате че сте българи? Ако си македонец - защо дупе давате за български паспорт? Жалък диванен герой! Самоубий се някъде тихичко, на никого няма да липсваш!

Ти си невероятно малоумен човек. Ако въобще можем да те приуемем за човек след толкова тежка деграядация. Да почнеш да си правиш генерални изводи при първия напълно неподходящ случай е диагноза.

Какво в цялата новина имаше общо с Русия? Между другото ръсенето на омраза по националност по медиите е престъпление по член 162 от НК, с предвидени до 4 години затвор.

И ти си? ....Един от "жалката" нация, май. Гледам, свободно пелтечиш на "жалкия" език. Е, трябва да си някакъв по-висш представител на "жалката" нация, защото, вероятно, така грозно грачиш нейде изотвъд океана.

Спрете се с този расизъм бе ненормални джендъри, разпрахте се от дискриминация на нормалните.

Уплашил се е негрото и намерил добър повод да се измъкне ...

Е, то е ясно защо го изкарват расисит- нали никой не мисли, че ютубър , макар и съгражданин на добър боксьор, ще победи профи ? както винаги, черните използват раситската карта, когато нещо не им отърва- примери , колкото искаш. Проблема на нашите момчета е, че са се хванали на лъжите и лицемерието на англичаните. Англичаните са най-лицемерната и гнусна нация на този свят- повярвайте ми , живях достатъчно дълго време в Лондон! А и имат за какво да ни връщат - справка - Дойран!

С тази татуировка и от хард агитката на футболен клуб го "изкарват" расист?!

Знаеш ли кое е точно е лицемерие? Тоя не се свени на собствената си кожа да напише, че е велик, щото е бял Когато му кажат, че е расист, почва да увърта и лъже Или застани зад това, в което очевидно вярваш или се прави на тъп. Явно той предпочита да го мислят за тъп, без да осъзнава, че си е такъв

На българите да бъде забранено да ходят на Бяло море. Ще ходят задължително само на Черно море.

Да го бе написал на български. ;) В Англия нямало да допускат за пилоти на изтребители бели мъже - предна новина. Обобщено - расисти и сексисти. Считам тези с татуировките, че имат проблем в главата. Сигурно е по-лесно да се разведеш, от да махнеш татуировка. То и на някакво изследване имаха 80-90 IQ. Някога татуиравки са слагани на роби и проституткти като маркировка за притежание. Поне някакви временни да си слагаха, дето се махат.

Значи "невинен до доказване на противното" и "по делата ще ги познаете" вече не върви?

Хахахахаха. Тоя татус да не му е знак по рождение? Ама, като повечето българи, ако не гориш кръстове и не бесиш негри, значи не си расист. Ти просто вярваш, че си по-добър от тях, защото си бял. Което не е расизъм, а самта истина, нали? И пееш, и танцуваш, и играеш, и се биеш по-добре от тях. Само, защото си бял. Да оставим настрана, че и от астрономия повече разбираш от Тайсън. Другия Тайсън, не тоя щето ще го смачкаш от бой на ринга. :)

Този е бял ? Хаха прилича на близкоизточен арабин. Без коментар.

малко ПР са си направили и двете маймуни, разбуни ли са заспалите ютюбери и са намазали гледаемост

На Славка Калчева ще бъде забранена песента " Бяла роза ",щото е расистка. Друго е ,ако беше " Черна роза " .

Нямаше ли народна песен ' Бяла пък игрива'. Lol

White power е расистко, а Black Lives Matter не е, значи. Да беше си татиурал White Powder и щях да се накендзат от кеф либерастите. Кога ще забранят бялото по националните флагове. Ами групата White Lion, нея кога. Тц, тц, педерастията на води до мисловен прогрес.

Whitesnake?

Бялата нация matters по подразбиране. Тя се държи и действа като богоизбрана.

.. да сменят на пианата клавишите. Вместо големи бели и малки черни, да станат големи зелени и малки сини, докато някой не се обиди и от това. Как ще сменят цвета на снега... не ми се мисли.

А бе,защо думата "бял" не я забранят в целия свят,щото очевидно тази дума е расистка.

ще разбие черната сила на пух и прах

Ум царува, ум робува, Ум белият делфин. Другия път да си използва сивото вещество по предназначение, преди да си татуира тъпотии.

Какво вещество, сиво ли, това е разисъм, ша знайти.

Няма такова нещо като сиво вещество. Това е светло черно вещество. Това с расизма вече започна да чупи тъпомера. Лошото е, че непрекъснато се промиват мозъците на хората. Както има черен, така има бял, жълт, червен и т.н. расизъм.

Ту наляво, ту надясно - Ту 154!

да си беше татуирал сърнички.

Те тогава щяха да го погнат веганите.

Това не е ли даже по добра причина да се биеш с него и да го набиеш заради това че проповядва расизъм? Май е имало страх...

Тоз нашичкия като го гледам има толко white power в гените си, колкото и тия на Саръ маала ....

че тоя на снимката е българинът