17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че тоя на снимката е българинът

Тоз нашичкия като го гледам има толко white power в гените си, колкото и тия на Саръ маала ....

Това не е ли даже по добра причина да се биеш с него и да го набиеш заради това че проповядва расизъм? Май е имало страх...

да си беше татуирал сърнички.

Ум царува, ум робува, Ум белият делфин. Другия път да си използва сивото вещество по предназначение, преди да си татуира тъпотии.

ще разбие черната сила на пух и прах

А бе,защо думата "бял" не я забранят в целия свят,щото очевидно тази дума е расистка.

.. да сменят на пианата клавишите. Вместо големи бели и малки черни, да станат големи зелени и малки сини, докато някой не се обиди и от това. Как ще сменят цвета на снега... не ми се мисли.

White power е расистко, а Black Lives Matter не е, значи. Да беше си татиурал White Powder и щях да се накендзат от кеф либерастите. Кога ще забранят бялото по националните флагове. Ами групата White Lion, нея кога. Тц, тц, педерастията на води до мисловен прогрес.

Какво вещество, сиво ли, това е разисъм, ша знайти.

На Славка Калчева ще бъде забранена песента " Бяла роза ",щото е расистка. Друго е ,ако беше " Черна роза " .

малко ПР са си направили и двете маймуни, разбуни ли са заспалите ютюбери и са намазали гледаемост

Този е бял ? Хаха прилича на близкоизточен арабин. Без коментар.

Значи "невинен до доказване на противното" и "по делата ще ги познаете" вече не върви?

Да го бе написал на български. ;) В Англия нямало да допускат за пилоти на изтребители бели мъже - предна новина. Обобщено - расисти и сексисти. Считам тези с татуировките, че имат проблем в главата. Сигурно е по-лесно да се разведеш, от да махнеш татуировка. То и на някакво изследване имаха 80-90 IQ. Някога татуиравки са слагани на роби и проституткти като маркировка за притежание. Поне някакви временни да си слагаха, дето се махат.

На българите да бъде забранено да ходят на Бяло море. Ще ходят задължително само на Черно море.

Няма такова нещо като сиво вещество. Това е светло черно вещество. Това с расизма вече започна да чупи тъпомера. Лошото е, че непрекъснато се промиват мозъците на хората. Както има черен, така има бял, жълт, червен и т.н. расизъм.

Те тогава щяха да го погнат веганите.

Е, то е ясно защо го изкарват расисит- нали никой не мисли, че ютубър , макар и съгражданин на добър боксьор, ще победи профи ? както винаги, черните използват раситската карта, когато нещо не им отърва- примери , колкото искаш. Проблема на нашите момчета е, че са се хванали на лъжите и лицемерието на англичаните. Англичаните са най-лицемерната и гнусна нация на този свят- повярвайте ми , живях достатъчно дълго време в Лондон! А и имат за какво да ни връщат - справка - Дойран!

С тази татуировка и от хард агитката на футболен клуб го "изкарват" расист?!

Уплашил се е негрото и намерил добър повод да се измъкне ...

Спрете се с този расизъм бе ненормални джендъри, разпрахте се от дискриминация на нормалните.

и затова винаги ще живее в мизеря за 800 - 1000лв Затова все повтярвам че русофили в България НЯМА!!!! РУСОФИЛИ РАСИСТИ НЯМА!!!! Българина в кръвта първо е нацист а когато не му излиза се прави на патриот и русофил.... ЖАЛКА НАЦИЯ ЗАТОВА 4млн БЪЛГАРИ СЕ МАХНАХА ОТ ТАЗИ ПРОКЛЕТА ДЪРЖАВА

за англичаните white power е расизъм, но татуировките с лика на хитлер на азовци не са нацизъм

... като го видях така татуиран, помислих, че е някой от "героите на У*йна".

Нямаше ли народна песен ' Бяла пък игрива'. Lol

Ако си циганин - защо като отидете в Европа, казвате че сте българи? Ако си македонец - защо дупе давате за български паспорт? Жалък диванен герой! Самоубий се някъде тихичко, на никого няма да липсваш!

Whitesnake?

Проблемът е, че ако сметем "уайт пауър" за расистки слоган, то трябва да приемем за расистки и блек пауър, фиомейл пауър и прочее пак за расистки. Вкл и БЛМ трябвеа да го определим за расистки. Ако започнем да дискриминираме и да определяме един расъзтм за добър, а друг за лош, ще вклезем в много кофти схема. Принципно, не виждам причина някой да не е горд с произхода си черен или бял или кафяв, нито пък е проблем да се има за "пауър". Но ако това е политкоректен проблем, то следва да е проблем за всички на само за еидн вид хора!

Ти си невероятно малоумен човек. Ако въобще можем да те приуемем за човек след толкова тежка деграядация. Да почнеш да си правиш генерални изводи при първия напълно неподходящ случай е диагноза.

бела съм, бела, юначе, цела съм света огрела ... - българска народна песен

Така...Сега задраскай White Power и напиши Аз съм българче на негово място

Какво в цялата новина имаше общо с Русия? Между другото ръсенето на омраза по националност по медиите е престъпление по член 162 от НК, с предвидени до 4 години затвор.

Какъв white power? Той прилича на мангал...

Хахахахаха. Тоя татус да не му е знак по рождение? Ама, като повечето българи, ако не гориш кръстове и не бесиш негри, значи не си расист. Ти просто вярваш, че си по-добър от тях, защото си бял. Което не е расизъм, а самта истина, нали? И пееш, и танцуваш, и играеш, и се биеш по-добре от тях. Само, защото си бял. Да оставим настрана, че и от астрономия повече разбираш от Тайсън. Другия Тайсън, не тоя щето ще го смачкаш от бой на ринга. :)

Няма какво всички тук да се правят на луди - това тату е расисттко. Всеки знае истината. В цял свят и в цяла Европа, всички други дрънканици са излишни. Да, българин е, да, страхотни постижения, но само да тук. Коментари, че онзи го било страх и не знам си какво са пълни глупости и оправдания.

И Бог създаде човека по свой образ и подобие. И човекът отиде при кварталния татуист и му рече: Пешо, я ми татуирай някоя тъпотия ей тука бе.

А по това време черните си ги третирали като друго качество в света. Виж, в нормалния свят хората са еволюирали в разбиранията си, а ние продължаваме да цитираме текстове от анонимни творци отпреди векове.

Знаеш ли кое е точно е лицемерие? Тоя не се свени на собствената си кожа да напише, че е велик, щото е бял Когато му кажат, че е расист, почва да увърта и лъже Или застани зад това, в което очевидно вярваш или се прави на тъп. Явно той предпочита да го мислят за тъп, без да осъзнава, че си е такъв

Ту наляво, ту надясно - Ту 154!

Бялата нация matters по подразбиране. Тя се държи и действа като богоизбрана.

То този дебил може да е имал предвид цвета на кокаина. Че му дава сила, един вид. White power of the white powder. Кво толкова. Или тарамбуката е с пълни гащи от ужас, че неговите милиони последователи в някаква социална клоака ще го напуснат, след като бъде набит от някакъв средностатистически тъпанар - запалянко?

Малееее, много изнежена била черната тарамбука бе.

Така де ама черния нема тушировка Black Power , нали ?

Някога ще видите ли черен да е против black lives Matter?!?!?! Не нали. Е да, но бели идиоти , които ги подкрепят има много, тук също гъмжи от такива които обичат прегорели наденици

вместо да вземеш пари си наслагай и по ушите татоси . Какъв white power си ти бе приличаш на мелез между циганин и латинос .

Млъкни бе чифут!

Нищо не прави хората по расисти от антирасизма!!!

BLACK OUT!!!!!За всички печки,негъри и арапи!!!!!

То пък голяма новина.Вакича доколкото знам е бивш футболен хулиган на около 42-43 който почва да се боксира на 30 и е с около 20 загуби от 25 мача.Някой ако не знае ще си помисли че едва ли не изтървахме да имаме световен шампион.