17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще продължи чакането на български златен медал от зимна олимпиада докато няма във всяко село читалище и стадион.Само не м казвайте,че на лятната имахме златни медали,без читалища и стадиони:(((

Какви са тия реклами с болни индийски деца ? Какво стана, излекувахме българските и затова ще лекуваме инджийските, така ли ?

Четвъртоъо място в щафетата на биатлона от Солт Лейк не е с безгрешна стрелба!

Сега за идиотите които не разбират да кажа че България е с 6 медала което е много добро постижение. Румъния 1 медал, Сърбия 0,гърция 0, Турция 0,Албания 0,Македония 0, а единствените на балканите с повече отнас са Хърватия. Когато Катето спечели златото в Нагано сме на 15 място по медали пред Китай.

поне сувенирчета ще си купят хайванчетатаааааааааааа

няма да я Гледам, Плюя на всички Предатели отишли там - не само национални предатели, но предатели на Човечеството!

Днес имаме ден на отворените врати, заповядай !

Аре стига с тия глупости а дайте за Омикрона и КОВИДа... Цял свят гоеи вие дирници простотии пишете.Днес защо няма мнение от Кунчев,Петрунов и Радка а боклуци?!

Божкеее, 40 години оттогава, а и днес колчем чуя "ски бягане" и веднага се сещам "Иван Лебанов". Да си се чудя на лапешкия акъл.

За медал,Катето трябва да даде от зобта,с която беше назобена до козирката в Нагано.

има нещо в това, което казваш. такива шампиони с посредствени резултати преди и след отличието са съмнителни

То така големите нации ще допуснат едно джудже да им вземе титлата - нали са я спукали от проверки за допинг !

ИЗРОД МРЪСЕН ПРЕДИ НАГАНО КАТЕТО Е СВЕТОВНА ШАМПИОНКА В ИНДИВИДУАЛНИЯТ СТАРТ А СЛЕД ТОВА ИМА 3 ПОБЕДИ ЗА СВЕТОВНАТА КУПА И МНОГО ПОДИУМИ.

Никога не е била световна шампионка.А преди Нагано гравитираше около ,30-50 място.След Олимпиадата пак така.Мина метър тогава.За домашно напиши в гугъла Николай Котерлицов,нейн треньор като девойка и защо избяга в Канада и там направи М.Бедар олимпийска шампионка.Ще разбереш как се потули работата.

Никой следящ поне малко зимни спортове, не очаква медал от биатлона. При перфектно стечение на обстоятелствата може да имаме място в топ 10, но медал - абсурд. Нивото е толкова ниско в момента, че не очаквам влизане в топ 20. Дано да бъда опроверган. Теоретичен шанс има само Алберт - ако кара на ръба на риска и не допусне грешки, а такива допуснат неговите съперници. Той е единствения в момента с достатъчно талант и форма да постигне нещо запомнящо се.

За тройката в слалома на А.Попов трябва да се случат няколко неща.Примерно франсето и шведчето да отпаднат,още 7,8 да имат троен критичен ден,А на Попов да му се наредят звездите И разбира се "да си остави главата на старта"и пълна газ.Може пък да стане! "Вярвате,ли в чудеса"-Лрйк Плесид и хокея.

При перфектно стечение на обстоятелствата Владо Илиев зтана вицесветовен шампион преди около година на 20 километра, а на олимпиадата ако стреля 4 нули има оцромен шанс за медал, но невъзможна тази стрелба

С Мунчо, Кирчо, Атанас и Спас - ще има много да чакаме за медали от по света и у нас.

Добре, че беше Боко тиквата, че се отрупахме с медали във всякакви дисциплини и от всякакви състезания!

В ТОКИО ИМАХМЕ 3 ЗЛАТНИ 1 СРЕБЪРЕН И 2 БРОНЗОВИ. СПОРЕД МЕН НЕ Е ЗЛЕ, ДАЖЕ НИКАК. СЕГА ЩЕ ВИДИМЕ ХОРАТА НА СЛАВУЦА КАКВО ЩЕ ПОСТИГНАТ НА ЛСЕДВАЩАТА ЛЯТНА ОЛИМПИАДА. ТОВА НЕ Е КАТО ДА СЛОЖИШ ТВОИ ХОРА НА ТОТАЛИЗАТОРА.

ДО "2022-01-28 13:33:18 прсто Киро (нерегистриран)" Не че ги защитавам тия новите случайно попаднали във властта, но спортист не се става за 6 месеца.

При борисоф нямаме злато на олимпиада 000000000000

Ще си почакаме

5-то място за Алберт Попов !

Ами при футбола, вече 28 години чакаме... и изгледи за медал изобщо няма в обозримо бъдеще. Тук пък чакаме само 16 години(което си е направо супер обнадеждаващо), но в тези спортове надеждата е далеч по-голяма. Разбира се, няма да се изнедаваме и тук да се навъртят 28 години в чакане, но вероятно шансовете са по-големи за медал в тези дисциплини.

не стравнявай футбола с истинският спорт. Футбола е пари , пари, пари... и най важното - пари. Комерсиалност и суета... и пак мнооого пари. тези спортисти са истински.. - ски бягане, биатлон, със сигурност са по издържливи и физически и психически от футболистите. Катето беше страхотна .. истински талант.. ама тогава се ваха повече пари за спорт. Сега видяхте ли в новия бюджет - най ниското число за култура и спорт...

за футбола забравете. Там може да си чакаме и двеста години, но резултат няма да има никакъв

В българския футбол има много ПРОТЕЖЕТА, няма как да стане. Най-яките примери Кирил Десподов, Божидар Краев.....