Коментари - Барса отнася претенциите си от Ел Класико в съда | Корнер.dir.bg
назад

Барса отнася претенциите си от Ел Класико в съда

Каталунците са убедени, че има гол на Ямал и отсъждането срещу тях е взето умишлено

Обратно в новината

Коментари - Барса отнася претенциите си от Ел Класико в съда | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 8

На снимката тук наистина изглежда гол. Ако пуснеш вертикална линия от топката към голлинията, до където би била на земята, то изглежда вътре. Дузпа нямаше. Бе целенасочено насочване на крака настрани да се закачи, като движението му е на примерно 75 градуса от движението на топката. И топката отива в противник и реално вече не е негова. Аз бих му вдигнал жълт картон за симулация. Оправете си за ИП-то!

Не изглежа гол Топката не е с целия си обем зад гол линията

Чист 100 % гол отмениха на Барса понеже трябва пак да крепят нещастните мадридски педалчета. И всичко това се прави по политически причини.

Елементарна тригонометрична задача, при лесно измерими: Дължина на крака на вратаря до коляното, ъгъл, под който е стъпил, спрямо земята; ширина на дланта на вратаря, както е с ръкавицата и ширина на голлинията, от върха на обувката на вратаря навътре. Елементарно и за графичен модел. 100% знаят дали е имало гол. 99,99% - има.

Топката на снимката е във въздуха. Трябва да си представиш, че все едно я спускаш надолу. Където му е крака напред, не знам дали е на едно ниво. Това трябва да се сравни с друга камера. но ако спускаш топката до където му е петата на крака напред, като и той може да е във въздуха още. Все едно на мрежата въжетата да гледаш втора хоризонтална от долу нагоре. Отделно има ъгъл на гледане. Та дори че топката е сферична. Момента е много тънък и може да е до милиметри. А и едва ли рисуват точно линиите, пък и е трева.

А нещо да кажете за първия гол на Варселона? Тоя му се качи на раменете. При същата ситуация преди години на Бейл отмениха гол в класикото. Или за засадата при предполагаемия гол? Все някой друг им е виновен на тия ревли. Реал играха на ходом и се молете да не преигравате мача, че тогава пак ще има четворка без гарнирура.

В топката има чип, когато премине голлинията сигнализира на главния съдия, същото както е в хокея. Ако е нямало сигнал гол няма да се зачете.

Ех как звучи само… Барса да се оплаква за съдийството… Нормално си звучи, да не си помислите нещо.