Коментари - Барселона се сбогува с Шампионската лига и се върна 21 години назад | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за великият отбор, който бяха. Сега даже не са и негова сянка. Добър урок, че лакомията и глупавото ръководство водят неминуемо до кризи

А Куманчо обясняваше, как Суарес не е за класата на Барца. Лапорта не искаше Меси и за без пари. Освободиха най-добрите си играчи, НО НЕ било по-добре за отбора. Ахаххаха. Не вярвам Кулманчо да си намери работа. Най-слабия играч от Дрийм тима на Барца

Пари

Два подарени гола за швабите.. но въпреки това Барса са зле..

Там и е мястото.20години слушахме и четем само за Барселона.То други отбори сякаш нямаше.Къде е прословута школа,като чета там са все таланти.Истината е една без добри футболисти няма отбор.

Левандовски, като един добър славянин бе милостив. Можеше да посрами Барса като стой та гледай, заради златната топка на Меси ;)

Еми с когото се паднат в следващия кръг, тях може да посрами заради златната топка на Меси, понеже ако не са ПСЖ, пак ще имат общо с Меси, колкото и Барселона.

Браво на Байерн. А сега феновете на Барселона да "поздравят" малоумното ръководство, което изпусна Суарес, Меси и Неймар ! И да не пропуснат да "благодарят" и на куманчо с неговата визия ... страхотен треньор беше ха ха Жалко, алчните мениджърчета съсипаха най-добрият отбор в Европа !