Базел с нова грешка преди ЦСКА, не успя да вкара с 26 удара

Швейцарците са един от трите тима в Супер лигата, които нямат победа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Базел от Малта ли са !

Базел не са от Малта, а от Швейцария.

Добре че им идват леваци от ефбет легионерска лига, да се отпушат завалиите. 5-1 за Базел.

С оглед на сегашното състояние на българския "футбол", всеки един съперник от Европа или от Азия (в това число и отпадащия от втора дивизия на Афганистан) е опасен и непредвидим. И все пак, ЦСКА не е "Динамо" - Подуене, и отпадане от келнери, автотенекеджии и рибари като ония от Малта е едно от малкото невъзможни неща. За жалост, "Базел" и въобще швейцарския клубен футбол, който допреди 30-ина години имахме за спаринг партньор, вече е в друга вселена спрямо нас, и повторение на подвига отпреди 2 години ми се вижда нелепо, просто 90% от шансовете са на страната на алпийските кретени (не е обида, така им казват съседите по ред причини)...

Трябваше да ги сложиш на определението "български". Клубовете ни са като изнесени дублиращи състави за тестване на афрота и латиноси.

По-малко от 4 гола раязлика за Базел ще е голям успех за ЦСКА.

Не съм наясно с текущото положение на Базел, но мога да кажа следното - българският футбол не се развива и тъне в посредственост, поради това всички потенциалби противници могат да отстранят всеки български клуб, дори отбори от Малта, Гибралтар и Лихтенщайн. Тоца са реалностите и е наивно да се говори за български "грандове" с поглед в далечното минало. Всичко друго е по-скоро изключение и въпрос на късмет. Не съм оптимист за червените, но им желая успех!

Ще се отпушат на прасетата.

Gugnelid

Много разбираш от отпушване, сигурно майка ти те е учила? Или си запушен с Харпун отзад?

гере́н – ниско място край река, ливада, пасище за говеда