Коментари - Беглецът Сам Куери проговори за случилото се в Санкт Петербург | Корнер.dir.bg

Коментари - Беглецът Сам Куери проговори за случилото се в Санкт Петербург | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 17

Разумно решение - единствено правилното в случая. В Москва, в Русия, има чудесни лекари, но страната, под раководството на Кремъл, си е спечелила лоша слава - трудно би се доверил човек, идващ от друга държава. Просто да си пожелаем: и на себе си, и на самите руснаци, по-скоро да дойде времето, когато Русия ще бъде приемана като една нормална държава в един нормален свят.

Друго си е да имаш малко акъл в главата.

Тъп безмозъчен американски бройлер, обикалял света заразен. Това може да се очаква само от самонадеян американски малоумник.

Това няма как да стане. Исторически западналите полуидиоти вече 200г се борят с ,,руската заплаха", като Дон Кихот с вятърните мелници.

Да не говорим, че и австралийците и те са същите малоумници, борещи се с ,,руската заплаха", която вече 200г никой не я е виждал. Там не мога да разбера защо на ненормалните викаш нормален свят, за мен е точно обратното.

Дори не е наказан само защото е кравар, ако беше руснак такъв вой щеше да има, че не ми се мисли какво наказание щяха да му сложат.

Ако си искал да бъдеш отговорен като баща и съпруг, щеше да оставиш семейството си у дома, а не да ги мъкнеш по света по време на пандемия . Можеше даже и да не участваш в този турнир.Не е бил турнирът на живота ти. Ама ти си си мислел, че щом си американец , значи всичко ти е позволено.

Само да вметна, че ако беше руснак, фукнал от която и да е точка на света, баси скандала, баси санкциите, баси воя...ма нали" наше момче" - сичко е наред

Как изглежда Русия в очите на хората!!!!!

Правилно решение на Сам Куери. На негово място и аз бих постъпил по същия начин. В Русия на Путин освен добра военна техника и оръжия, и качествена водка ... нищо друго качествено не произвеждат, всичко останало произведено в Русия е боклук. Естествено че няма как да имаме доверие на съветските болници и съветските лекари - в тези болници тровят и убиват не само опозиционните лидери на Руската Федерация, но и чужди граждани, особено пък били те американци или британци. Само му се чудя на акъла на Сам Куери защо въобще е ходил в тази допотопна страна. Аз в Русия не бих пратил кучето си, камо ли да заведа жена ми и децата, абсурд. Най-милото на всеки човек са децата му, а като гледам всички българи (или над 95% от тях) емигрират и пращат децата си в цивилизовани страни като САЩ, Канада, Австралия, Германия, Франция, Испания, Италия, Великобритания, Япония, Южна Корея, Сингапур, Португалия, Гърция, Швейцария, Австрия, Швеция, Норвегия, Дания, Финландия, а не виждам да има наплив от български емигранти (барабар с децата си) за руските конюшни като Новосибирск, Екатеринбург, Нижни Новгород, Казан, Челябинск. И сега очаквам феновете на Путин да се разпеняват, а аз им предлагам вместо да се пеняват да пратят децата си в село Ростов на Дон (Русия), а аз като по-глупав ще пратя моите в град Лозана (Швейцария) или в град Женева (Швейцария). Ай сос Здраве "русофили" ... Ваш Баче Кико ...

болницата да го беше оскубала ,такъв залък никой не пропуска.

Баче Кико,нещо много дълго а?Май нервите не те слушат.Има ли такова нещо?

Споко, селски :) Моите нерви са Ок, не съм пубер дето се коси колко лайка е събрал у Фейсбуко :)

Тия хора, ако силните на деня им казват, че черното е бяло и те така ще вярват без да се замислят дали е вярно. (За да не бъда обвинен в расизъм цветовете може да се променят по избор)

Руската заплаха е реална - имаме маймуни с ядрено оръжие. Същото е и с американците - малоумници с червено куфарче. Ако ги няма и двете "свръхсили" светът ще стане по-добро място.

А ти от село излизал ли си? Май си от ония фейсбук смелчаци ..седи цял ден пред компа и ръси глупости

Този е от типа , мижи да те лъжем.