Коментари - Бекер за Ноле: Той е голям инат и не се отказва. В случая обаче прави грешка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам как на надупчените не им светва нищо в празните куфалници и само крещят, че имало правила!? Абе борко наведения в прав тест се изтърва на метеното, че скоро по цял свят ще има такива фарманаци "правила"... Как пък не ви светва, че тук въобще не става въпрос за здраве и спасяване на човешки живот, а за тотална система с административни ограничения за пътуване, за работа, за живот въобще... Не ви ли е ясно накъде отива света?

Бекер е светило в тениса.На 17г. спечели Уимбълдън и удиви света.Келешште,които не сте го гледали или пък по-малко познавате не пишете простотии.В Австралия има закон,който гласи,че всички,които искат да влязат там задължително трябва да са ваксинирани точка.

бекер е едно нищо. просто беше добър едно време само в тениса. ако погледмем личния му живот ще видим, че той е една пълна катастрофа. аз лично от бекер няма да взема съвет дори за купуването на две кила картофи. трагедията е, че точно такива лузъри като тоя дават наклона на света в който живеем.

Ти дори картофи няма да купиш в живота си!

Условията за ваксиниране скоро щели да важат навсякъде? Някой да разбира че иде реч за здраве, а не за диктат пред който "великият" Бекер е навел глава и надигнал задник? Тоест вирус може да няма, но ваксини срещу него ще си има и то задължителни, а Бекероподобните не схващат проблема. Ноле ще остане в историята не само като велик тенисист, но и като символ на свободната воля.

Пиандурник, ти най малко имаш право да се изказваш.

Има нещо генерално сбъркано в това да се ваксинираш не за да си здрав (защото вече е ясно, че тези вещества не го постигат), а за да могаш да работиш, пътуваш, живееш. Това не е ваксиниране, а измолване на разрешение да живееш. Забравяме, че правото на живот е първото и основно право - с него се раждаме, а не ни се предоставя по нечие благоволение. Няма нужда да молиш някого да ти разреши да живееш. Само че доста хора го забравиха.

Бекер като тенесист - да. Като човек - за пет пари не става.. А колкото до ваксините, вече на повечето хора им стана ясно, че нито предпазват, нито могат да ти гарантират свобода, точно обратното - заробват хората.

Не вярвам в теориите за чипиране с ваксините, но като гледам озлобението на ваксинираните срещу не ваксинираните и почвам да се съмнявам дали всичко е наред..

Ноле се е навел и е поел първата игла. Чака с нетърпение и втората, докато антиваксърите си скубят веждите от яд.

Голям коментар от Бекер, няма що. Ако иска да спечели още много титли, трябва да се ваксинира и да плюе на убежденията и достойнството си, защото такива били реалностите в момента. Щял да съжалява след години, ако не го бил направил... Много, ама много малоумно съждение...

По принцип имам много ниско мнение за Бекер, но изказването му е адекватно в тази ситуация.

Новак е прав, а Бекер не! Има граница, която не е за пресичане! И "ваксината" е такава граница! Избираме между живот и смърт! И живота не е това, което налгат правителствата сега. Дните на антихриста са и "ваксината" е белега на звяра. Ставаш роб, ако я сложиш.

Сигурен ли се,че си изпи хапчетата снощи....

каза лайното и падна в дупката

един глист с баща си излязал из газот на припек и казал брей колко хубаво тук защо не се преселим наван, бащата казал влизай обратно, това е родина баце

джоката е малък не помни бекер помни със сигурност, 70-80 години на 20 век беше абсолютно задължително да имаш лист с над 11 ваксини за да летиш между дуржави и контитенти, няма нищо не е стественно в това

джоката е велик тенесист и също толкова велеик глупак, няма лошо

Ти пък си дребен идиот.

има разлика между това да си инат и дебил, джоко е дебил като баща си това е

Всички тенесисти трябваше да откажат турнира. По-добре да са солидарни с шампион, отколкото да са роби на фарма мафията... щяхме да ги видим великите концлагеристи от афстралия...

Евала Ноле! Бекер е толкова задлъжнял, че се е превърнал в една продажна овца.

мисля, че прави грешка. Трябваше да им тегли майните и да не се занимава!

Мисля че всички балканци разбрахте в този момент и дори по-рано с мнението на Надал, каква разликата между мисленето на западния човек и инатливия ганьовец от полуострова. Да, този инат ни прави лъвове, но и магарета много често, както е в случая.

Борис Бекер е такова име, каквото Ноле Джокович никога няма да бъде. Но Бекер игра в ерата на най-силният тенис, а Джокович е връщач, като всички останалите, които играят еднакво на трева, на червено и в зала. Сампрас беше по-успешен от Джокович, защото на 28 години Сампрас беше става шест поредни пъти номер 1, без конкуренция, а Джокович стана за шести пъти на 33 години и не последовалтени, ами от време на време.

Мачкай Кобрааааа

Сръбският селяк - най-хитрия от всички! И накрая - най-големия глупак! ДТЕМ!

Виждам, че бързо се събраха още 13 глупака! ДТЕБ!

Бекер никъде не споменава за ваксината че предпазва от вирус . Той казва ,че тази "ваксина"е необходима за да може да пътува ,да работи и ако не го направиш ще си прецака кариерата ! Масово хората го правят защото ще си загубят работата, статуса, имат кредити...

Нормалните хора не търсят кариера, а реализация. Единственото, което ни доближава до Божественото е съзиданието, а комунистите ни го отнеха - всичко се създаваше от селяндурски терористи, а талантите трябваше да го пресъздават. Ноле няма какво да доказва, така че могат да си наврат ваксините където им харесва.. отзад най-вероятно.

тоя сръбския селтак се помисли за нещо повече от другите, айде депортирайте го, черен печат и да ходи да продава чорапи на бостана в Ниш, смешник. Простият му баща няма нужда от коментар, той е унтерменш.

Ще те купя и ще те продам, не само теб, цялото ти село. Ти си злобен, дребен, смешник. Слагай си ваксината анално и си лягай!

ей боклук, ти нямаш майка, ти си изсран, недей коментира много-много ами отивай да се събличаш на камерата пред индийци, за да можеш да си купиш хляб и майонеза за вечера, палячо, ще ти се изсера на безсмисления гроб.

Жалък, злобен и глупав.... Бъркаш ме с теб и родаата ти. Аз играя тенис и изкарвам милони. Ти продължавай с индийските ти изпълнения пред камерата. Майка ти и сестра ти също добре се справят с тази роля.

тя доведената ти майка, която те изсра, играе ръченица на гроба на децата ти. унтерменш, умри сега.

Много си злобен c00l, много... И с тези клетви.... от ваксините ли озлобя така. Недей да кълнеш така, че всичко ще ти се върне, а преди това ще ми плащаш за обидите.

ще се върне като се изпразня на мъртватата ти доведена майка в сърцето. боклук селски, утре ще умреш !

Ноле е типичен балкански субект. Прост и ограничен. Той няма място в цивилизованите общества

като теб, с тая разлика,че него го знае света ,а теб не!

Факт Но да си прост е съдба Ноле е добър тенисист но е прост като лейка

сигурно е съдба ,но не мери по себе си. Той за разлика от теб, по голяма част от живота си е прекарал на други места.

Аз съм прост, но съм шампион, милионер и човек с висок морал отстояващ позицията си. Позицията, че се опитват да ни избият и да ни контролорат!!!

Я по добре мълчи бе селтак!

просто трябва да е васиниран... а на въпроса ЗАЩО ,отговор няма, нали! Хубавото е,че скоро ваксите ще почнат да пукат като пуканки и ще се свърши тая изродщина, дето се налага да търпят нормалните хора! Господ си знае работата!

Ти за нас, "ваксите" не се притеснявай. Ние сме избрали да пукаме. Само че природата си знае работата по-добре. Колкото повече анти-ваксъри, толкова по-малко анти-ваксъри.

е ясно! Само, че е си избрал да пукнеш, а си страхливец,наредил се пръв за "животоспасяваща" доза. Аз съм избрал да пукна и няма да позволя на такива дебили като теб да ми определят как да живея! Естествения подбор и имунитета са зад мен, а зад теб едни дето те гласят, че им трябват роби като теб,за да живеят охолно!

Твоят мозък не може да разбере основни правила за самосъхранение. Бъди здрав и потъни в глупостта си

Коментарът не е към Герберски трол

Целият свят се раздели на два лагера и колкото повече време минава, толкова по-непреклонни стават голяма част от хората. Толкова повече хора си мислят, че тези от другия лагер са тъпаци. Жалко е, че се стигна дотук.

Мисля че и едните и другите сме прави. Всички сме тъпаци.