17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега всички футболисти на Динамо, които са излезнали със украинското знаме, в знак на солидарност със воюващите на фронта, направо да отиват да се бият! Така ще покажат истинска съпричастност, а не само ПР-изпълнения!

Как така португалците са ги били?! Те не знаят ли, че украйнците са под защита на ЮНЕСКО, застрашен вид са и са вписани в червената книга, като с единия крак са и в Черната книга... Не стига, че руснаците ги маризят, а сега и португалците... Накъде върви този свят?

Тия украинци на всякъде ги бият баси...

Направо да ходят на фронта.

Gugnelid

Веднага да се появи зеленият сопол, да размаха пръстче, да гледа сърдито и да призове за изваждане на Португалските клубове от всички турнири на УЕФА. А покрай другото, може и някоя и друга санкцийка да им наложи, да им спре парите от европейските фондове и евентуално газа, нищо, че не идва от Русия. Как смеят тези!

Тези Укри искат навсякъде да се мушкат ! Мамицата им и Изроди Да си седят в Киев , какво се мушкат нахално по Държавите , без визи и искат да ги Храантутим ! Укрите скоро народа в България ще ги шамари да се махат от България !

Путин е виновен

Путин ! Путин !