17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми да, като си с толкова напомпано его......Хвалипръцко!

В цял.свят знаят Камата и Бербо, дори в Нова Каледония или Тасмания, и там ще ви кажат, че това са великани във футбола. И това е единственото, с което свързват имената им с България. И колкото да плюят говедата от Гейарена, те никога не са имали, нямат и няма да имат такива имена в обора си.

ti tap li si??? da slaga6 ico do tva nekadarno marzelivo darvo....

Бербатов не се раздаваше за националния отбор както Стоичков но все пак беше като реклама за България а сега къде играят българските футболисти сегашното поколение? Мъчно ми е много че какви играчи имахме къде играеха във какви първенства! Надали скоро ще видим такива българи като Христо Стоичков Димитър Бербатов Мартин Петров Стилиян Петров и да не изброявам другите величия! Тези хора ще останат в историята а сегашните българи кой ги помни? Някой помни ли Ивелин Попов и в кой отбор играеше? Ивелин Попов остана в забвение и никой няма да го помни до две три години! Жалко много жалко това е тъжната и мрачна картина за България :( лошото е че не вървим на горе а затъваме все повече в блатото и нищо чудно след 10 години да се борим с Гибралтар кой от двата отбора е по добър Гибралтар или България!!!

Ако го бяха "взели" Барса или Реал, Барбата щеше да си скъса гащите от триене на резервната пейка !

Много като тебе късат гащите от пране щото само знаят да серат в този живот или да коментират. Друго не знаят. Професори!

Бербо и аз така брат - всеки ден ставам и нито Барс, нито реал ме искат! Напълно те разбирм!

Как да го искат като има два Бербатовци - Бербатов-майстора и Бербатов-примадоната

Българина трябва да се научи да уважава успехите, за които той дори не е и сънувал. Стига с този хейт! Знаете ли през какво трябва да мине човек за да бъде там където Бербатов е бил? Върха му 3те гола срещу Ливърпул! Знаете ли какъв тежък и упорит труд е това? Нищо не знаете! Знаете само да си биете децата и жените защото само това можете, комплексари!

хейт мейт, комплексари, бой по жените и децата, забравил си само да споменеш, че си вече горд англичанин/германец/ американец

Бербатов е знаков и като футболист, и като човек и като родител. Щедростта му към талантливите деца на България ни кара да се замислим: ...Какво всеки един е направил и дал от себе си. Уважение към личността на този голям наш футболист. Благодарим ти Митко.

Бербутката нещо се е объркал. Даже шпорите му бяха малко над нивото, ама добре пасна, научи се. Реал, Барса, Юнайтед са за наистина добри играчи, не като него.

Не е като да не игра в Юнайтед няколко години,май си му бяха на нивото баш

колко от тези години игра и колко беше на скамейката?

Колко да са му на нивото, когато им стана голмайсторр а и на първенството седейки доста време на пейката. Прав е, че са се преебали наистина големите :-)

Сигурно затова феновете на Юнайтед го слагат сред най-добрите си нападатели, знам ли...

Ще остане загадка дали ако беше играл щяха да победят. Но поне е ясно, че като не игра загубиха.

Сега чак му стана ясно на нашия колко е оценен всъщност от Барса и Реал и как нищо не е направил там. Те и Манчестер не го искат, ама той е друга тема...