Коментари - Бербатов се впуска в битка за управлението на БФС, но не като президент | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петър Величков с Димитър Бербатов ли ще прави това? Бербатов, който предаде България през 2010 година?! Браво и поклон пред успехите му в Германия и Англия на клубно ниво. Но дотук. Само фактът, че се отказа да играе за България, показва, че е свършен за българския футбол. Знаете ли защо Бербатов не се кандидатира, а подкрепя друг? Защото го е страх, че ще загуби! Така му е най-лесно – стои в сянка. Не успее ли кандидатът му, Митко няма да е виновен. Митко нищо не губи. Успее ли обаче кандидатът му – ще е герой. Дребен тарикатлък е това. Истината е друга. Бербатов не става за ръководител. Той ли ще оправи юношеския ни футбол, след като на родния си отбор Пирин две топки не е купил? Вероятно от сиромашия. А както е свикнал да се отказва от България, ако неговият човек стане президент и той влезе в Изпълкома, може след време пак да се откаже, защото Иван Петров или Петър Иванов не му е симпатичен. Казвал съм преди, че Бербатов е предател. Сега ще ви кажа и нещо друго – абсурд е някой него да го издигне за кандидат за президент на БФС. Все едно поп Кръстю да го издигнем за премиер на България!

Бербатов е едно неграмотно, празноглаво, мързеливо копеленце. Да ходи да ебе майка си, че тя на преклонна възраст дупе заголва ... татуси на дупето показва ... ебе му се на дъртото мамче !

Бербата ще стои в сянка, да скатава и да дава акъл, както умее най-добре. А може и да пецка Вики. Тя е доста по-добра от жена му.

Като пишете статии поне си проверявайте информацията!Отнема 1 минута!Петър Величков от година и половина няма нищо общо с ОМВ!

Това е добре! Важното е некадърниците Михайлов, Лечков и тяхната подлога Венци Стефанов да се държат далеч от БФС!

Берба, точно с този ли можа да се хванеш! Имаш ли представа!?

Ако спечели тандема на Бербатов е повече от ясно какво ще стане,неговият приятел Томаш треньор на националния,другият му приятел Кючуков треньор на вратарите ,а и за Косьо Мирчев ще намери някоя синекурна длъжност.Абе трябва си човек с характер за тая работа,да не му пука от президенти на отбори ,от мениджърски интереси,трябва да е боец а не да се държи като ощипана госпожица.

Поне няма да има пиянски изцепки след мачовете.А и никой няма да може да изнудва Бербатов.

Имаш ли представа за какви други изцепки може да станем свидетели?

Доколкото знам си е присадил достатъчно коса за президент.

И какво? Вместо Преслава ще се слуша Вики от Мастило ? :) Представям си управлението с Барбуков, ония двамата и третия от Враца :)) Поканете и Генерал Божи Гол, Асенчо таксито и Иконостаса ... Също и Тони Найка и Ноколет (Тулупа) Лозанов ...

Браво, това е един добър тандем, който може да управлява интелигентно и модерно българския футбол., но първото с което трябва да се заемат е да изметат всички стари боклуци начело с бат Венци търбуха.

Страхливец. Марш на резервната скамейка да .......

Вече няколко футболни капацитета определиха нахалника Барбуков като Национален предател. Ако се напъха като вице в БФС, това ще е срам за България и ще потънем още по-надолу. Този винаги е бил як сметкаджия и кариерист, а и мама го натиска да напъва нагоре по стълбицата на успеха. Такива селски пръчки нямат място в управата на БФС, нагледахме се на подобни тарикати с мераци за власт.

Но ТИ ли му плащаш?Доказал се е пред света и не е получил пари от държавата.Гледай чекмеджето на Борисов и мълчи.

това северомакедонско лайно-НИКОГА в ръководството на БГ футбола

Само това липсва...

Величков ще излвече повече негатив от включването на Бербатов в екипа си, отколкото позитив. Тази нацупена примадона с огромно самочувствие, още не е дала обяснение ЗАЩО именно се отказа от националния отбор на България. Май, заради лични интереси, свързани с клубния му отбор по онова време. Как човек, който поставя личния си интерес над националния , може да допринесе с нещо за някаква промяна. Въпросът е риторичен.....

Прилича повече на опит за опазване на статуквото в БФС и Бербатов ще бъде използван като лице на олигархичните кръгове, които и без друго до сега дърпаха футбола у нас надолу. Единствено Стилиян Петров може да бъде промяна,но той е прекалено честен, за да бъде допуснат или избран.

Дано. Бербатов е интелигентен и опитен и би допринесъл много е БФС.