17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При всичките им косури сегашните управляващи БФС като играчи доказаха, че не е важно кой ръководи а кой играе. Нещо с което Берба не може да се похвали. Все пак когато се класираха и стигнаха да четвъртото място в САЩ онзи отбор започна квалификациите при президент Димитър Ларгов, класира се при Михов а на самото световно президент беше вече Христо Данов а от 95-та пое Батето. И пак се класираха и играха силно още няколко години.Четирима президенти-едни и същи играчи. Така, че прав е Лечков като казва че каквото зависи от ръководството им е било осигурено а на звездите начело с "патриота" им оставаше само да играят.

Мухльо, ти вече имаше възможността да защитиш честта и славата на България на терена. Ти се изплю на тази възможност. Сега, колкото и да скимтиш, все тая. Осъзнай се и се скрий

Каноколита е силен и не пада лесно от главата!

Скрий се бе плазмодий. Като не можеш да губиш кой ти е виновен. От пейката в Кербала Бластърс искаш да скочиш в БФС. Не ни трябва втора перука

Писна ми на уя от тоя и от оня дето пише безсмислици за него.

Миличкият е по-подходящ за социален министър-нали е гладувал и се е редил с часове на опашка за хляб, знае какво е.

Бербо първо да се пробва като треньор и после да иска да става шеф на БФС. А така - от резервната скамейка направо в директорския стол не става. В момента е едно мрънкало.

Един предател като Бербатов не може да е начело на българския футбол- ще го предаде като поп Кръстьо!!!

Ей, Бербатов съм го псувал много, защото е заслужавал в дадени моменти. Но също така Лечков се самозабрави. Дърпа конците на Михайлов вече 16г, лошото е че ги дърпа накриво. Трябва да се махат.

Този мързел да се маха,както напусна националния.Кой те иска та се натискаш бе Митак.Приискало ти се е ,но не ставаш,само злобееш.Нагледали сме се на такива плямпаници.Хайде ходи си при съра,да видим какво ще ти каже той.Ха ха ха

Ей, Барбука не се научи да губи! Откакто изгуби изборите, не спира да си излива жлъчката по медиите. Така е Барбук-Перук, не всичко може да вземеш. Понякога и за другите трябва да оставиш, предателю!

Боби и ко не стават то е ясно, но Барби и стоящите за него ГеРБ в лицето на Крадлев са по-плашещи за футбола у нас.

Кой го еб. За перуката??? Явно Берба , иска Пирин да стане шампион ли що ли? Големо натягане тва Някой знае ли какво стана с милионите, дет изчезнаха от сметката на М.Петров?

И в рекламата за хазарта е така,Баджанаци, бивши футболисти и Барби

"Верен на принципите си, Борислав Михайлов безсрамно демонстрира типичен пример за поредната зависимост.' Това може ли да се нарече независима журналистика? Нещо повече - материалът няма автор. Как да разберем истината?

Това е цитат от Бербатов, бе. Научи се да четеш, гербаджия. Стефане, ти ли си?

Тръмп си беше взел за съветници на заплата зет и дъщеря, съра имаше близък роднина в щаба си... Барбито от там да започне с критиките