17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фактът, че Боби Михайлов си оттегли оставката, означава само едно – че е папкал много, ама много, и сега гледа да замаже картинката, за да не се озове в затвора. Друго обяснение нямам. Убеден съм, че ако Бербатов и екипът успеят, ще предизвикат проверка абсолютно на цялата дейност на Боби Михайлов и БФС. Може би затова и Йордан Лечков не успявя да сдържи нервите си, защото е възможно да лъсне в документите и неговото име.

Не искам да давам оценка на тримата няма мам представа какво са като ръководители извън терена. Но ми се струва от позицията на пълен футболен лаик, че освен ако не направят тотална чистка на сегашния национален, и промият мозъка на юношите и децата тепърва проритващи топка, промяна може да се очаква колкото космически турист да се върне жив от разходка по Марс.

Ако точка номер 1 от дневния им ред не е - Да разкрием всички измами и кражби на Перуката за изминалите над 10 години, а те маже би са над Трилион лева, тези са пълни страхливци.

Те просто искат да продължат делото му.

на Бербатов и проектоекипа му, защото имат ЯСНАТА СТРАТЕГИЧЕСКА МИСЪЛ, че трябва ДА СЕ ЗАЛОЖИ В ИГРАТА ФУТБОЛ на НОВОТО подрастващо поколение ТАЛАНТЛИВИ БЪЛГАРСКИ ЮНОШИ, а НЕ - на завистливи и тъпи "разбирачи-фенове" на тази игра !!! С чужденци няма да постигнем онова, на което всички бихме се радвали! Азавистници - КОЛКОТО ЩЕШ. Но "АКЪЛ" - малко !

Бербатов е същият самоуверен и некадърен парвеню като Перуката. Ти вярваше ли че четвъртите в света ще докарат българския футбол до дъното?

И тримата са едни умници направо пърхат от акъл: Единият се тказа от националния отбор защото е много "умен"- сега ще го командва пълен нещастник, вторият е толкова умен, че му откраднаха парите, третият, май само той е таферен. Та тия ще ми управляват футбола. Мъка голяма.

няма откраднати пари банката з а малко да го даде под съд заради уронване престижа едвам се поизмъкна но не е съвсем лъжата че му била банката опапала 3 милиона дето Уж той ги бил забравил 9 години...лъсна.

За председател на БФС трябва да изберат Димитър Бербатов,а за заместник неговия брат Асен. Който ще следи играчите да не употребяват алкохол и наркотици.

Тези тримата не ти ли приличат на възпитаници на Харвард,Йейл и Принстън? А може би са завършили и международен колеж за дипломати?

тези тримата бяха в пъти по-слаби футболисти от стоичков, балъков, пенев, коща, лечков и боби последните обаче е оказаха пълен провал като ръководители, функционери, треньори дано с първите да се случи обратнот - по-слаби футбалери, но по-силни ръководители..

И тези са същите некадърни и самоуверени тъпанари с нисък интелект.

Бербатов е интелигентно момче и ако не го подмамят или той да се подхлъзне може и да внесе нужните промени. Той би трябвало да е заделил някой милион от престоите си по Европа и да не го блазнят разни местни далаверки.

Да,Бербатов е малко по-умен и интелигентен в сравнение с останалите тъпанари начело на БФС. И той обаче няма качествата на треньор и/или административен ръководител. Какво постигна като треньор на нападателите в Етър?

Ми дано новата Перука успее да направи нещо. А дано ... ама н... дали

Бербатов е същото некадърно,самоуверено и лицемерно парвеню като Михайлов.

Вън попадналите перуко-алкохолици мятащи гюбеци по чалготеките! Шута на всички стари оядени крадиливи дебили! Време е за нещо ново, дано наистина се получат нещата!

Бербо,Стилиян и Мартин са възпитаници на Оксфорд,Кеймбридж и Харвард. И са специалисти по българска граматика подобно на Емо Костадинов. "бАди такАв,какАавто си!"

Не шут,а един голям и четвъртит за Перукан.

За коя перука става въпрос???

МНОГО Е РАНО, да разберете, дали проектоекипът на Бербатов ще се "поучи" от историята, ЗАЩОТО още не им е гласувано пълномощието, да управляват БФС и да направляват рационално дейността на българските НЕБОГАТИ футболни клубове !!!

Мартин Петров загуби доста пари от глупост ,и сега трябва да избие малко загуби

тц уличиха го че лъже банката доказа,че е теглил като вип клиент ..и ръсил по любовница и после ах и Ох как му влезе .... иначе тъпак

Загубените в банката пари Марто сега ще ги избие чрез далавери в БФС. Перуката ще му подскаже как.

и тримата Не стават нямат умствен багаж нямат образование - те с а прости парчета портиера на бфс има повеч капацитет

Барболина Мързеланова Пейко-Гъзо-Търкачева

Ти си едно тъпо просто животно

успех им желая, ама ще ги смачкат малките селски клубове, които са с бай ганьовски мироглед. Бербатов и двамата "Петрови" са един вид жълтопаветници....

Тия тримата не усещат,ли къв си го вкарват.Не виждат,ли че ЦСКА има някакви средства до края на сезона.А после? За Левски ,пък не ми се говори-запътил се е към А Окръжните!. А тогава фенският гняв ше се изсипе върху тях.А тези не хвърлят само домати и яйца.Особено тарторите им!+!Не ми се мисли за тия-Оня от врачанина знам,че умееше бъзо да бяга ,ама другите двама?

От всички тъпанари в БФС единствено Вальо Михов има малко повече интелект. Това че и той е мошеник и си пада по хазарта(заради което вероятно го пребиха) е отделен въпрос.

Само аз ли забелязвам, че и Боби и Бербо са с присадени коси? Дали зад техните назначения не стои някоя мастита клиника за присаждане, която иска на ни узорпира футбола?

Ако го изберат Бербатов ще бъде Перуката номер 2. Същият некадърен,високомерен и самоуверен парвеню. И разбира се за всички провали виновен ще е някой друг,но не и той. Вероятно като Боби ще повтаря едно и също когато го критикуват: "Ние сме осигурили най-добрите условия за подготовка на националния отбор."

Успех момчета, дано да ни върнете радоста в очите, че в момента футбола ни е на дъното в тинята.

Ще гледаме нови серии от стария филм. Тези момчета не проумяха едно нещо - това че си бил добър футболист не е гаранция че ще си успешен треньор или ръководител в БФС.

Е как знаеш дали ще са успешни ръководители, като още нямат поле за изява, на което да се докажат или да се провалят като такова? Все дървени философи дават акъл

Сигурно по същия начин си се прехласваш по сегашните некадърници начело на БФС. И когато поеха ръководството през 2005 г. вероятно искрено си вярвал че отново ще станем четвърти в света.

Успехите на националния отбор не зависят от БФС а от тези които са на терена.Просто такива ,като гелосания позволиха в банановата ни република да играят по десет малки африканчета и всякакви тъмнокожи , които са си наемници и измекяри.Тях ги боли за българския футбол.Те са дошли тук за пари и са емигранти.Докато е така в България няма да има свесен национален отбор поради лекетата българчета които освен от хубави коли,чалготеки и татуировки от друго не разбират.Ако някои си мисли , че триото предложено от госпожица Бербатова ще промени нещо дупе го лъже.Бербатов е един самовлюбен човек.Интересуват го само парите и нищо друго.

Дали България стигна на момент да се довери на младите и успелите? Не става дума само за БФС.

Еми и тримата са от доста тодини на борсата,така да се каже-безработни са.Па имат семейства да хранят.Че нищо не могат да направят е ясно.Освен да си гласуват яки заплатички.

Те са милионери, не ги мисли.

ама що да пипат от сухото,като може от нищоправене да лапат още. Така и тези.

смехуран..добре че избяга от идия преди да го таковат циганите там като го разбраха що за леке е...

Бербатов не е по-различен от Боби и Лечков. Берба винаги е бил мързелив, и винаги ще гледа далаверката. Да не забравяме и как се отказа от националния отбор на 29 години в пика на кариерата си. Защото е егоцентричен и вижда себе си като центъра на вселената. Ако беше умен или прогресивен, щеше да завърши престижна треньорска школа и да стане треньор на някой сериозен клуб. Има всички предпоставки за това с изключение на една, мързелив е. Затова иска да се намерсти удобно на председателското място в БФС, защото там не се работи, но се въртят страхотни далавери.

Отказа се именно заради далаверите и шуробаджинащината в БФС. "Далаверки" не гледа, дори напротив. Момчето дарява и направи фондация която спонсорира и дава шанс на много млади българи. Григор Димитров стартира от фондацията на Бербатов. Освен това доколкото знам завърши :престижната" школа за треньори. Аман от "разбирачи" като тебе. Успех на момчетата и дано се преборят.

И тези са глупави и некадърни като предишните. Ако през 2005 г.,когато четвъртите в света взеха властта някой беше казал че ще докарат българския футбол до дъното,ти щеше да го наречеш черноглед или пък луд,нали?

Платена статия на новия "перукан" Бербатов. Като се отказа от националния отбор се беше надул като пуяк, а сега в борбата за кокала се мазни и лигави по медиите. Тоя няма средно образование, висшето си го купи. Не знам как ще управлява футбола ни, май ще го закопае още повече. Няма никакъв авторитет, няма приятели, никой не се сеща за него като бивш играч. Пълна скръб. RIP за футбола ни.

Всички в БФС са умствено ограничени,с нисък управленски и административен капацитет. Или казано накратко ганьовци. Единствено Вальо Михов е малко по-кадърен и интелигентен. За съжаление обаче е мошеник и хазартен тип.

Мите,пробвай се,ама на къде си тръгнал с тъпака от Враца и оня шушляк от Монтана?

И тези са глупави и некадърни като предишните. Ако през 2005 г.,когато четвъртите в света взеха властта някой беше казал че ще докарат българския футбол до дъното,ти щеше да го наречеш черноглед или пък луд,нали?

Бербатката също се маскирал като ГОВЕДО, това явно е въпрос на чест вече?! Колко пошла пропаганда......

Смешници...

Барбито знае ли как да пребори мафията във футбола ни ?

знае като си купува кафе на бензиностанция със 100левка и спонсорира брат си да пласира дрога

Само да не е на обратно !

Сега вече ще бетонираме място след Сан Марино

Браво, много добър коментар и анализ на ситуацията. Такива статии ме радват.

Е какво, като предишните са се осрали дай да не избираме новите ли? Пътят ще е тежък. но какво от това?

Щели били да гласуват за нов шеф на БФС цитирам: "над 500 футболни клуба"? ? ? Къде са тия футболни клубове?! В националния сайде чернилки с бг паспорт?!