Коментари - Бербатов стреля с газов пистолет в колата си, едва не се задушил | Корнер.dir.bg
назад

Бербатов стреля с газов пистолет в колата си, едва не се задушил

Легендата разказа любопитни случки от престоя си в Германия

Обратно в новината

Коментари - Бербатов стреля с газов пистолет в колата си, едва не се задушил | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 36

тъпо парче си е. Краката му чат-пат още работят, но главата винаги е била на пауза. Не прави повече така, пич, не пипай оръжие, не си дорасъл за това. Не можеш да устискаш тази голяма отговорност - да притежаваш оръжие, дори това смешното и миризливото. Просто не е за теб

Бербатов беше добър футболист, но не е добре с главата.

Ох, защо въобще го е разказал това.

Хехехе..Голям клесъъ.

Леле ,а аз се мислех, че си умно момче,я ти къртиш с простотия. Ужас.

Перуката изглежда по-млад от Бербатов . Свързва ги Само Алкохола и Успехите - Боби има Успехи , Бербатов само Неуспехи . Мнението ми за Българин .

Блондинките и футболистите са на един акъл, Стоичков имаше инвестиционни проблеми в миналото( Стоичков Яфа). Или стават алкохолици или се свързват с престъпния свят-Бори....в държи проститутките на Таки и т н

Кой каза, че не е идиот...

От чисто футболна гледна точка,да.Боби е легенда на националният отбор на България! Бербатов не е легенда на този отбор Там е работата,че при Михайлов сме зле,обаче и с този няма да сме по-добре.Нема матр'ял както казва един.Или нещо с чипа,както каза навремето един"оправач".

Всички сме правили простотии малко или много. Зрелите хора си ги признават, а другите се надсмиваме!

От малък галфон,ся футбола ще управлява?С брат му сигурно са били на бело,он нали е дистрибутор!

Преди ковида от време на време гледах ББС да получа повече инфо и интерпретации на заплетени теми. След като се появи ковида ББС не съм цъкал на тях, защото се превърнаха в нещо като Работническо Дело. С тия евтини фрийкове мен няма да привлекат, но очевидно разчитат на друга част от матряла.

Да не би и тази откачалка да е хапнАл пица с кристали като Кирчо и Асенчо?

Този е много прост

Абе става за президент!На ФК Прилеп,С.Македония.

Този, българин ли е или македонец т.е. почти шиптър?!

барби белото калтак и дебил.

Като го даваха по мачовете на световното, ми той направо на пияна вишна заприличал. Доста изкукуригал ми се видя. Явно... Повечко е играл с глава... И Лечков го правеше, но Той поне опъна швабите.

И ние се надяваме, че тоя калъф ще спаси БФС? Опазил ни Бог.

Да стреляш с газов пистолет в затворен автомобил не е най-умното нещо, но му е простено. Силен в краката, не в главата. Ей такива михлюзи като него управляват българския футбол. За това сме на това дередже!

Баси глупака, че се и хвали!

Брат ти пак ли продава дрога,Митьо,че си се напушил до безпаметност?!Митьо Конгреса изпитва отчаяна липса от внимание...

Митьоооо,да не си избиеш децата...

Да се разследва!Това показва,че ако е на власт ще натиска спусъка и ще стреля.Сега си обяснявам неговата агресивност. Да се запре поне за 72 часа.Откъде е взел оръжието..въпроси,въпроси...

Браво наше момче

Веднага тази въздушна пушка и газовия пистолет да се изпратят от властите в Джермани на Киев, ако трябва решението да бъде ратифицирано от Бундестага нека това стане в най-кратки срокове, демократичните ни украински братя се нуждаят от нашата помощ

Като гледа какви идиоти го подкрепят за шеф на футбола, иска да докаже, че е от техните.

"Стрелял" не "Стреля", хванете ги уволнете тия тийнейджъри, къде ви пишат новините и си хванете некой, дето е поне грамотен ...

Колко трябва да си глупав да разказваш това, докато се опитваш да заемеш висша длъжност? Митко, Митко...

Селтак и грозник

Това показва колко е малко разстоянието от "ритнитопковец" до "празноглавец".

Защо ли не се учудвам - некадърник, който освен да рита топка на малки вратички не става и чеп за зеле от него. Ще си остане просто вечният "кандидат за президент на БФС" ... Ми то минаха 10 години откак се цани за тоя пост, и докога така? Видиш че не те искат - търсиш си друга работа.

виждам че това да си демократ и да искаш да се опази планетата са неща с които се подиграваш :) Разбира се , че по-нормалната човешка позиция е тъп комунистически дупедавец и трол, червен боклук който доброволно приема тоталитарен строй и жалкия му животец се състои само в това да роболепничи и да се нагъзва само на другарите нагоре по веригата, та да му отпуснат някоя облагица като лада след 10 години вместо 20 ЖАЛКАР :)

Незнам колко тъп трябва да си , за да разказваш подобни неща и каква реакция очакваш? :) Бербатов винаги си е бил един нежен нарцис...по-добре да си мъжко момче като Мартин Петров - тъп и прост врачански чорбар, но поне не нежен, а мъжкарче :)

колко тъп? Бербатов тъп трябва да си..

Като е гръмнал с газовия в колата трябваше поне да спре и да излезе за малко да се разнесе газта бе! Вместо да кара така до вкъщи и да се почти задуши. Ама поне следващия път ще знае какво да прави като му се случи отново.