Коментари - Бербатов стреля с газов пистолет в колата си, едва не се задушил | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е гръмнал с газовия в колата трябваше поне да спре и да излезе за малко да се разнесе газта бе! Вместо да кара така до вкъщи и да се почти задуши. Ама поне следващия път ще знае какво да прави като му се случи отново.

Незнам колко тъп трябва да си , за да разказваш подобни неща и каква реакция очакваш? :) Бербатов винаги си е бил един нежен нарцис...по-добре да си мъжко момче като Мартин Петров - тъп и прост врачански чорбар, но поне не нежен, а мъжкарче :)

колко тъп? Бербатов тъп трябва да си..

Защо ли не се учудвам - некадърник, който освен да рита топка на малки вратички не става и чеп за зеле от него. Ще си остане просто вечният "кандидат за президент на БФС" ... Ми то минаха 10 години откак се цани за тоя пост, и докога така? Видиш че не те искат - търсиш си друга работа.

Това показва колко е малко разстоянието от "ритнитопковец" до "празноглавец".

Селтак и грозник

Колко трябва да си глупав да разказваш това, докато се опитваш да заемеш висша длъжност? Митко, Митко...

"Стрелял" не "Стреля", хванете ги уволнете тия тийнейджъри, къде ви пишат новините и си хванете некой, дето е поне грамотен ...

Като гледа какви идиоти го подкрепят за шеф на футбола, иска да докаже, че е от техните.

Веднага тази въздушна пушка и газовия пистолет да се изпратят от властите в Джермани на Киев, ако трябва решението да бъде ратифицирано от Бундестага нека това стане в най-кратки срокове, демократичните ни украински братя се нуждаят от нашата помощ

виждам че това да си демократ и да искаш да се опази планетата са неща с които се подиграваш :) Разбира се , че по-нормалната човешка позиция е тъп комунистически дупедавец и трол, червен боклук който доброволно приема тоталитарен строй и жалкия му животец се състои само в това да роболепничи и да се нагъзва само на другарите нагоре по веригата, та да му отпуснат някоя облагица като лада след 10 години вместо 20 ЖАЛКАР :)

Браво наше момче

Да се разследва!Това показва,че ако е на власт ще натиска спусъка и ще стреля.Сега си обяснявам неговата агресивност. Да се запре поне за 72 часа.Откъде е взел оръжието..въпроси,въпроси...

Митьоооо,да не си избиеш децата...

Брат ти пак ли продава дрога,Митьо,че си се напушил до безпаметност?!Митьо Конгреса изпитва отчаяна липса от внимание...

Баси глупака, че се и хвали!

Да стреляш с газов пистолет в затворен автомобил не е най-умното нещо, но му е простено. Силен в краката, не в главата. Ей такива михлюзи като него управляват българския футбол. За това сме на това дередже!

И ние се надяваме, че тоя калъф ще спаси БФС? Опазил ни Бог.

Като го даваха по мачовете на световното, ми той направо на пияна вишна заприличал. Доста изкукуригал ми се видя. Явно... Повечко е играл с глава... И Лечков го правеше, но Той поне опъна швабите.

барби белото калтак и дебил.

Този, българин ли е или македонец т.е. почти шиптър?!

Този е много прост

Абе става за президент!На ФК Прилеп,С.Македония.

Да не би и тази откачалка да е хапнАл пица с кристали като Кирчо и Асенчо?

Преди ковида от време на време гледах ББС да получа повече инфо и интерпретации на заплетени теми. След като се появи ковида ББС не съм цъкал на тях, защото се превърнаха в нещо като Работническо Дело. С тия евтини фрийкове мен няма да привлекат, но очевидно разчитат на друга част от матряла.

От малък галфон,ся футбола ще управлява?С брат му сигурно са били на бело,он нали е дистрибутор!

Всички сме правили простотии малко или много. Зрелите хора си ги признават, а другите се надсмиваме!

Кой каза, че не е идиот...

Блондинките и футболистите са на един акъл, Стоичков имаше инвестиционни проблеми в миналото( Стоичков Яфа). Или стават алкохолици или се свързват с престъпния свят-Бори....в държи проститутките на Таки и т н

Перуката изглежда по-млад от Бербатов . Свързва ги Само Алкохола и Успехите - Боби има Успехи , Бербатов само Неуспехи . Мнението ми за Българин .

От чисто футболна гледна точка,да.Боби е легенда на националният отбор на България! Бербатов не е легенда на този отбор Там е работата,че при Михайлов сме зле,обаче и с този няма да сме по-добре.Нема матр'ял както казва един.Или нещо с чипа,както каза навремето един"оправач".

Леле ,а аз се мислех, че си умно момче,я ти къртиш с простотия. Ужас.

Хехехе..Голям клесъъ.

Ох, защо въобще го е разказал това.

Бербатов беше добър футболист, но не е добре с главата.

тъпо парче си е. Краката му чат-пат още работят, но главата винаги е била на пауза. Не прави повече така, пич, не пипай оръжие, не си дорасъл за това. Не можеш да устискаш тази голяма отговорност - да притежаваш оръжие, дори това смешното и миризливото. Просто не е за теб