17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като този сопол ни е номер 1, не ми хвалете футбола в България!

Никой не го вълнува, честно казано.

Скрийте тоя фекалий.Смърди .

барби белото няма завършен 8 клас...

Мед. сестра и баща алкохолик се става или сервитьор или тираджия. Но момчето има талант в краката,но не и в главата! Млъкни комплексар измислен Харчи си парите и не ни занимавай! Ясен ли съм

Тоз май се натиска тренер да става :Д Вместо да си гледа пенсията ...

Бербатов може само да измие краката на Ицето с легенче Не става

Ти май си станал сервитьор...

Тази примадона не може да се превърне в любимец на българите и това е !!.. И 1000 гола да е вкарал, си остава самовлюбен комплексар..

Не се отказвай, Бербо! Ти поне не зависиш от никого.

Сопол си ти. Какво си постигнал?

Научил е някой фраза от чужбина... На носят ли добавена стойност бих задал и ВЪПРОСА: как точно ще я измериш тази добавена стойност?

Бербо, не обръщай внимание на тези полуграмотни лумпени, които се упражняват тук с плюене... Това са получовеци, които за 5 стотинки труд за България не са дали, но са винаги готови да сипят лайна върху всеки, който е над тях... На тях и слънцето им пречи...

Зависи от майка му.

Ти бе,отворко,каква добавена стойност носиш...в Етър!Щял да става треньор на МЮ.Смях,по скоро треньор по .мързел

Тоя надут пуяк от кога разбира от добавена стойност?????

хубави неща пише в тази колонка , но кой ги е написал е въпроса...с фрази като "ноу -хау" и "добавена стойност" не вярвам да е г-н Бербатов. Жив и здрав да е , но за мен лично няма манталитет за повече от коментаттор в някое студио...

Е ти нали си "треньор" в Етър? На кое място сте? Айде трай си повече и се радвай на лудия късмет с който съдбата те дари .

Абе Бербатов, гледай си футбола и НЕ се занимавай с политика ААТвоята ЗАДАЧА е да учиш малките българки деца на футбол, или да намериш друга професия.. Малките деца игратят с топка.. Когато станат на 10-12 години почват да учат История на България, как сме НАПРАВИЛИ държава и как сме я запазили- като сме убивали араби, негри и китайци... Ако не знаеш, може да отидеш на Турксата Граница да видиш как се пази България.... Щото повечето от тия дето скачат и ритат топка( футболисти, баскетболисти) са с детски акъл и дори не са учили уроците си в училище... Взимай каквото можеш от чужбина... Но в БЪлгария НЕ ни трябват чужденци !!!

Чуждите треньори по-трудно се окопават по роднинска линия и се по-трудно се репчат с бивши постижения. Т.е. мястото им е по-ветровито.

Да, по-добри са! Въпросът “защо” е вече друг!!!