Коментари - Безпрецедентен акт на протест "оцапа" Световното първенство по снукър | Корнер.dir.bg
назад

Безпрецедентен акт на протест "оцапа" Световното първенство по снукър

Мъж засипа една от масите с оранжев прах, а жена опита да се залепи за сукното

Обратно в новината
| Редактор : Николай Петров

Коментари - Безпрецедентен акт на протест "оцапа" Световното първенство по снукър | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 34

Браво , хората имат право да протестират !

"Привърженици на Just Stop Oil прекъснаха Световното първенство по снукър в Театър Крусибъл в Шефийлд" Интересно ми е дали пеша са стигнали там, Just Stop Oil!! :)

Аха....мога ли да дойда у вас да протестирам и да ти се исеra на масата?

Западния продънен педерас седи като пребозал и гледа как някакви соросоидни шизофреници му серат в устата а той мига на парцали.

Поредните нискочели екопримати търсещи минутка слава. Само се чудя защо полицията и охраната не ги пръска с лютив спрей в грозните муцуни и после да им направи "масаж" на физиономиите с полицейските палки. С много нискочели екопримати се навъди Западния свят.

Като се стопи озона и се изпържиш ще разбереш тъпанар

Не може

Ти къде ще бъдеш?

Тези Еко Талибане не мой ги разбра човек .... вместо да протестират, да ходят да садят дървета, ама то трудно да се копа, друго си е да ти плащат за простотии.

Що да не може бе - аз само ще протестирам - точно като дебила на снимката !

Най- ВРЕДЕН е Шистовия газ.. Или по- точно- ИЗВАЖДАНЕТО му.. Докарва- Земетресения !!!

Другия път да направят първенството в някой мото бар - там също има такива маси. Да видим дали там ще се промуши някъв като тоя и дали ако все пак успее, няма да го напълнят с билярдни топки.

и за тези откачалници има лек! събирате ги и ги оставяте на някой остров среде океана да си живеят природосъобразно като неандерталците!

Откровено казано не е лошо да се пъхнат една-две снукър топки в един чорап така да стане по-интересно на закрити врати.

Давос пак е намерил поддръжници в психиятрията.

Третирането на тези отрепки е напълно неадекватно. Поредните двама убитаци правят някъв такъв золум, арестурват ги и никой повече нищо не чува за тях, а идват следващите двама нещастника да направят подобна простотия. Фондацията на тескастката петролонаследничка плаща глобите и подготвя следващата акция. А трябва да се знае какво се случва с тези отрепки: например: - арестуваните прекараха 24 часа в ареста заедно с двама спинозни дребни дилъри на крак; - май би понаебаха; - бяха пратени в затвора докато чакат съответния процес; - половин година по-късно бяха осъдени на глоба (фондацията не я плати въпреки че бяха обещали че ще поемат всички разходи, глоби и обезщетения) и 12 месеца обществено полезен труд; - за изплащането на глобите и обезщетенията беше осигурена банкова институция, план за погасяване на заема за срок от 35 години, с разумна лихва; - може да се организира реалити шоу да се следи непрекъснато как си изплащат заемите и мият лайната на ислямските чернилки срали по тротоарите на шефилд. ... Да знаят седващите мераклии за активизъм какво ги чака.

Тези дебили са толерантни от властта, иначе да бъдат тика и за вандалски прояви в панделките. Като няма, кой да ги шамароса, ще продължи простотията.

Трябваше Веднага да им набият по няколко топки отзад!

Мъри мърка като котарак.А Наско Раев е глупак.

Що не ходят да протестират пред офисите на петролните компании? Дебили!

Оставяте ги хубаво да залепнат и бой със щеките. Оня като се качил на масата и коленете му са на една перфектна височина. Гледам долу линк за едно дето се вързало за футболната врата. Ами тъкмо за приятелски мач по нови правила - който отбор му вкара по-добри шутове с бутонките печели.

Антиваксърите пак трябваше да осерат пейзажа. Птеййй!

С тези си действия в най джентълментския спорт тези олигофрени само карат повечее хора да ги мразят.

Не виждам да се протестира пред посолствата на терористичната руска кочина.

Просто се чудя как планетата е просъществувала толкова милиарда години без тяхния екологичен идиотизъм!

И какво общо имат антиваксерите с екологистите?

Направо пред някой вулкан...

Аха, значо озона е нещо като масло, първо ще се стопи, после ще ме изпържи! Ужас! Всички да се качваме по масите!

тия платени идиоти изобщо имат ли мозък .....правят ли сметка какво ознапава да се соре добива на петрол и газ ..тогав зщо използват за малоумните си протести неща произведени от петрол и газ ...що ни се връзват лепят пръскат цапат и тем подобни педалски малоумщини с неща от дърво ..най хубаво да си набия по един дървен вибратор

Абе как няма една дума в статията че съдийката на масата е българка? Малко мисъл или някой с инфо що не написа статияъа?

И сигур са били с обеци и халки на муцуните?И със съдрани дъ нки и нашарени тела?Много им е дошла тревицата на гор ките!

Тези екотерористи трябва да ги осъдят с цялата строгост на зкона. Не може да си позволим на разни откачалки да тероризират обществото. И само да вметна с че заради нефта и природния газ e възможно съвременото земеделие, което изхранва с 7 000 000 000 повече хора, отколкото преди това. Спирането на нефта и природния газ автоматично означава 7 000 000 000 трупа.

Да се съберат вкупом и да запушат димящите кратери в Исландия и други такива,ако искат да са полезни!

Интересно ми е с какво са пътували до залата?