Безпрецедентен акт на протест "оцапа" Световното първенство по снукър

Мъж засипа една от масите с оранжев прах, а жена опита да се залепи за сукното

Обратно в новината

Коментари - Безпрецедентен акт на протест "оцапа" Световното първенство по снукър | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми е с какво са пътували до залата?

Да се съберат вкупом и да запушат димящите кратери в Исландия и други такива,ако искат да са полезни!

Тези екотерористи трябва да ги осъдят с цялата строгост на зкона. Не може да си позволим на разни откачалки да тероризират обществото. И само да вметна с че заради нефта и природния газ e възможно съвременото земеделие, което изхранва с 7 000 000 000 повече хора, отколкото преди това. Спирането на нефта и природния газ автоматично означава 7 000 000 000 трупа.

И сигур са били с обеци и халки на муцуните?И със съдрани дъ нки и нашарени тела?Много им е дошла тревицата на гор ките!

Абе как няма една дума в статията че съдийката на масата е българка? Малко мисъл или някой с инфо що не написа статияъа?

тия платени идиоти изобщо имат ли мозък .....правят ли сметка какво ознапава да се соре добива на петрол и газ ..тогав зщо използват за малоумните си протести неща произведени от петрол и газ ...що ни се връзват лепят пръскат цапат и тем подобни педалски малоумщини с неща от дърво ..най хубаво да си набия по един дървен вибратор

Просто се чудя как планетата е просъществувала толкова милиарда години без тяхния екологичен идиотизъм!

Не виждам да се протестира пред посолствата на терористичната руска кочина.

С тези си действия в най джентълментския спорт тези олигофрени само карат повечее хора да ги мразят.

Антиваксърите пак трябваше да осерат пейзажа. Птеййй!

И какво общо имат антиваксерите с екологистите?

Оставяте ги хубаво да залепнат и бой със щеките. Оня като се качил на масата и коленете му са на една перфектна височина. Гледам долу линк за едно дето се вързало за футболната врата. Ами тъкмо за приятелски мач по нови правила - който отбор му вкара по-добри шутове с бутонките печели.

Що не ходят да протестират пред офисите на петролните компании? Дебили!

Направо пред някой вулкан...

Мъри мърка като котарак.А Наско Раев е глупак.

Трябваше Веднага да им набият по няколко топки отзад!

Тези дебили са толерантни от властта, иначе да бъдат тика и за вандалски прояви в панделките. Като няма, кой да ги шамароса, ще продължи простотията.

Третирането на тези отрепки е напълно неадекватно. Поредните двама убитаци правят някъв такъв золум, арестурват ги и никой повече нищо не чува за тях, а идват следващите двама нещастника да направят подобна простотия. Фондацията на тескастката петролонаследничка плаща глобите и подготвя следващата акция. А трябва да се знае какво се случва с тези отрепки: например: - арестуваните прекараха 24 часа в ареста заедно с двама спинозни дребни дилъри на крак; - май би понаебаха; - бяха пратени в затвора докато чакат съответния процес; - половин година по-късно бяха осъдени на глоба (фондацията не я плати въпреки че бяха обещали че ще поемат всички разходи, глоби и обезщетения) и 12 месеца обществено полезен труд; - за изплащането на глобите и обезщетенията беше осигурена банкова институция, план за погасяване на заема за срок от 35 години, с разумна лихва; - може да се организира реалити шоу да се следи непрекъснато как си изплащат заемите и мият лайната на ислямските чернилки срали по тротоарите на шефилд. ... Да знаят седващите мераклии за активизъм какво ги чака.

Давос пак е намерил поддръжници в психиятрията.

Откровено казано не е лошо да се пъхнат една-две снукър топки в един чорап така да стане по-интересно на закрити врати.

и за тези откачалници има лек! събирате ги и ги оставяте на някой остров среде океана да си живеят природосъобразно като неандерталците!

Другия път да направят първенството в някой мото бар - там също има такива маси. Да видим дали там ще се промуши някъв като тоя и дали ако все пак успее, няма да го напълнят с билярдни топки.

Най- ВРЕДЕН е Шистовия газ.. Или по- точно- ИЗВАЖДАНЕТО му.. Докарва- Земетресения !!!

Тези Еко Талибане не мой ги разбра човек .... вместо да протестират, да ходят да садят дървета, ама то трудно да се копа, друго си е да ти плащат за простотии.

Като се стопи озона и се изпържиш ще разбереш тъпанар

Ти къде ще бъдеш?

Аха, значо озона е нещо като масло, първо ще се стопи, после ще ме изпържи! Ужас! Всички да се качваме по масите!

Поредните нискочели екопримати търсещи минутка слава. Само се чудя защо полицията и охраната не ги пръска с лютив спрей в грозните муцуни и после да им направи "масаж" на физиономиите с полицейските палки. С много нискочели екопримати се навъди Западния свят.

Западния продънен педерас седи като пребозал и гледа как някакви соросоидни шизофреници му серат в устата а той мига на парцали.

"Привърженици на Just Stop Oil прекъснаха Световното първенство по снукър в Театър Крусибъл в Шефийлд" Интересно ми е дали пеша са стигнали там, Just Stop Oil!! :)

Браво , хората имат право да протестират !

Аха....мога ли да дойда у вас да протестирам и да ти се исеra на масата?

Не може

Що да не може бе - аз само ще протестирам - точно като дебила на снимката !