17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простата, неграмотна, опиянчена и крадлива перука, подала и оттеглила оставка, говори за законосъобразност. ТОва е някакъв фарс, напълно кореспондиращ обаче на състоянието на футбола. За протокола, левскар съм от 35 г. Приятен ден и бъдете здрави.

Ето, виждате ли защо толкова години нямаме футбол…. защото всичко в БФС е авторитарно и далеч от здравата логика. Не съм привърженик на Бербатов, но евала на него, че поне се бори да направи някаква промяна. Всеки друг би се отказал след всички тези удари в гърба, които постоянно получава, дано да успее!

Ха ха ха!На ви сега"Четвъртите в Света",на ви сега"този невероятен Боби Михайлов",на ви сега "Господ е българин",бре!Тези пълни случайници и мошеници на терена и в Живота стигнаха 1/2 финал на Световното с нечовешки късмет и брутални съдийски подпирачки!Но Господ взе,че си събира вересиите от САЩ'94 и от "Парк де пренс" вече 30 години и ще ги събира поне още 70 г.още!За да компенсира онази чудовищна несправедливост,която допусна да се случи тогава!Къмон невероятен Боби-още само два мандата и край!Ха ха ха!!!

Лижещият и смучещ Боби ми е напълно ясен. Не разбирам обаче как Мария Петрова може да живее с такава твар.

Боби Михаилов е мръсна долна пияница!!!

Нема такива клоуни,.....

Съсипаха всичко,тия неграмотници, Как поне малко срама нямат пред цялото Футболно Общество Позор за Футбола за спорта така ОБИЧАН от всички нас.

Вие "силните половинки" ще направите ли нещо по въпроса или ние жените да се заемем и с БФС?

Тази държава само от пияници се управлява то не е Рашков, Кацаров и този чалгопитек , Преслава президент

И моето куче много трудно пуска кокъла, колкото и малко месо да има по него...

Нещо май и БФС се нуждаят от изчегъртване?

Бобката мисли дали е затворил кянелката на бурето да не изтече ракията! Всичко друго няма значение!

Големият Перукан много го е страх, да не би да е сбъркал нещо. То и Сеп Блатер не искаше да напуска Фифа, но го изгониха с шутове.

класикът го е казал "С гол гъз тръгнали таралеж да плашат".Щом още но този етап не са си изпипали правно нещата какво да говорим.Докато минат всички обжалвания, редовния конгрес ще се е провел.

"Класикът" ще да е Бойчето... А тоя на снимката само го виж, няма нужда от обяснения.

Гледай клипа как е пиян на трибуната и Борисов прави жестове веднага да го махат от там , излагани страшна