17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдията не може да види всичко. Виждаме какво става във страни, където е въведен ВАР. И там разногласия има, и там никой никому не може да угоди. Най-лесно е да се оправдаеш със съдията, и кой ми се такова в гащите. Правилно, точно така трябва - солени глоби за треньорите, които уронват престижа на съдиите с не премерените си изказвания. Какъв пример дават те на футболистите, на какви нрави ги учат. Още по-големи глоби заслужават, с оглед на заплатите които получават. Има едно неписано правило - съдия не се коментира.

Има едно неписано правило - съдия не се коментира - само родителят му! А това и Ицо и Божинката го владеят до съвършенство.

Прав е човека докато има прасета и говеда футбол в България няма да има.

Първия и сигурен знак, че една общност се управлява по порочен начин е липсата на гласност и санкционирането на инакомислещите. БФС няма резултати повече от 20 години или по- точно от 1994 година са 26 години. И се очаква да не се класираме на поредното първенство. Ако Херо не беше прав футболът ни щеше да е на високо ниво, футболистите ни щяха да се продават по света и отборите ни щяха да печелят турнири. Не знам дали нещо съм пропуснал, но за успехи не съм чул. Напълно достатъчно е да погледаш някой мач, за да видиш как едните футболисти се подкрепят, другите се ощетяват. Вижда се , че се отсъждат картони и нарушения за случаи, когато не трябва да се прави това, както и не се отсъждат такива, когато трябва да ги има. Е, Херо ще понесе глоба, но корупцията във футбола е несъмнена за цялото общество. Няма съмнение и какви са хората заемащи главните места в този спорт. Още по- фрапиращото е отношението на феновете, които предпочитат да не гледат този спорт. Не е случайно , но някои хора в БФС вярват, че нищо не се вижда.

Работата на БФС не е да създава футболисти. Съответно не той е виновен и за крайния продукт, демонстриран на терена. Не е работа на който и да било да отправя клеветнически твърдения, съответно няма как подобно поведение да бъде толерирано. Ако има данни за корупционни практики, те следва да бъдат предоставени на компетентните държавни органи, а не да бъдат хвърляни в ефира.

Каза истината, че Тире София хващат съдии!

Е пак малко са го глобили за ИСТИНАТА

казвал съм и преди, докато има ЛЕВСКИ И ЦСКА футбол няма да има.

Като си отиде Левски, понеже цска отдавна е в гробището, ще ходите по 10 човека на мач. Именно тогава и футболът в РБ ще умре, защото тази игра е създадена за публиката

Много е удобно херо да се прави на юнак срещу ЦСКА! А срещу уефски кога ще роптае? Комплексар!

защо в България няма футбол.Всеки който и малко се опълчи срещу футболната мафия го наказват

те това е новина - 4000 лева е наложената санкция на Херо Мустафа, за "Уронване престижа" на Съдийската комисия и забрана за пребиваване по родните местообитания.