Коментари - Бивш №1 в тениса: Скоро ще ни сложат чипове, това е световен заговор | Корнер.dir.bg
назад

Бивш №1 в тениса: Скоро ще ни сложат чипове, това е световен заговор

Марат Сафин винаги е неподправен, макар мнението му да не е "лъжица за всяка уста"

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Бивш №1 в тениса: Скоро ще ни сложат чипове, това е световен заговор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 68

Кажи му ватенка, и не го обижда повече!!!!!!

Нищо не споменава за изкуствения интелект. Иначе има доза истина сигурно. Или човека има добър дилър...

има логика....като нищо ще излезе,че е прав...заради пари власт са готови на всичко...лакомии

Вата има в главата ти

Марат казва неща, които много хора мислят и разбират. Марат не хвърля думи на вятъра. Ваксината за коронавируса може да се окаже чип за контрол над хората. Но все пак звучи твърде сюрреалистично ...

Голям играч с бистър мозък !

Абе , май водката му идва в повече ...

Има много смисъл в това, което говори.

Малко прекалява, но това, че ще сложат чипове на хората, като нищо ще стане. Вече го правят по компании в скандинавски държави в ръцете. После някакви сървъри ще управялват хората като зомбита. Както е сега с маските.

Абсолютно е прав. Задължително е да носиш лична карта. В нея има чип, който ще може да се чете чрез 5G мрежата. Клетките й са много нагъсто. Това е необходимо, защото честота е висока, разстоянието малко, но е иделано за локализиране на обекта с висока точност. Мрежата ще контролира всичко и всички.

Какво за Света Неделя, преди век? Ако така се гледаше, тези в ЕС да се избият помежду си. А ако някой спомене атентата в който участва например французина Леже, но не смеят да обесят и връщат на Франция. Трябва задължително да спомене какво е станало 1923г, считащо се за началото на фашизма в България.

Странно, но болшинството от познатите ми разсъждават като него и казват почти същите неща. Аз имам малко по-различно мнение, но по някои теми споделям вижданията на Сафин. Все пак от зората на човечеството властта и благата са били движеща сила. После финикийците измислят финикийските знаци, но с тях и без тях все едно.

Смесват полу-истини с реалност и накрая започваш да си вярваш. Ама така става като се "образоваш" от Интернет.

Сноудън извади доказателствата, но не пожелахте да ги видите. Защо следят всички? На пръв поглед си казвате какво толкова, не правя нищо лошо. Значи техните намерения са лоши.

задължително ти правят тест за корона , казват ти че си болен, прибират те...лекуват те...и понеже си ЗАРАЗЕН, казват на близките ти, че си в парцел номер.....нямат право да ти правят нова аутопсия и ако си имал здрави органи....

От тенис , тоя е преминал на баяршчик. Вервайте таваришчи - за вас най-убавите чипове.

Пича казва това което е широко известно. Няма никаква конспирация. Конспирацията се предполага че е нещо тайно и покрито. Елита си ни действа съвсем явно и нагло вече.

Марат е роден в Москва, но майка му и баща му са волжски татари. Преди са ги наричали волжски българи. От там е тръгнал Аспарух

И то кръгъл ....

Тези Рептили големи клюкари ! Искат всичко да знаят за другите ! Нещастни гущери ! Щом това им е интересно !

Новият Световен ред идва - д.упе да ни е яко ...Които не вярва-да прочете книгата на Оруел "1984"-всичко е написано! А,ционистките кланове Ротшилд и Рокфелер напъват ...

Някой слага чип на съветските граждани , и то отдавна Те затова безрезервно подкрепят собствения си цар , който непрекъснато им намалява стандарта на живота. Това е ли масов мазохизъм или масова инсталация на чипове , за да може населението да е контролирано директно от Кремъл.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Да, нали. Имат само рептиловидни глави - рошави.

На теб са ти сложили друг чип .. от Козяк ... Набили са ти го отзад

Хората с много пари все по- трудно ще допускат друг да забогатее (като Сафин) . Защото от човек със собствено мнение, който не се нуждае от пари може всичко да се очаква...

150000000000000000000000000000000000000+++

Или е тъп ,или е трол-и в двата случая-лошо ...

За не съвсем разбралите - това, че България е начело по свобода на словото, никога не е била по-богата, правителството се грижи за избирателите - е официалната истина. Това че Бай Х. и министърът на МВР имат мутренско минало, Пеевски краде държавата, Гешев и Цацаров са маши в ръцете му - е теория на конспирацията.

Сафин е бил партньор на Федерер на двойки и е печелил турнири от големия шлем в Австралия, US open в Ню Йорк /финал с/у Пийт Сампрас/. ... и т.н. ... Руснакът Марат е доказана и уважавана фигура в световния тенис - 3 пъти номер !

Споделям мнението на Сафин.

Нека ме следят, ко толкоз. Не се притеснявам, щото съм чист и намеренията ми към света също са чисти.Нека се притесняват бомбаджиите, трафикантите, педофилите и т.н.

Като имаме предвид че Путин е един от двамата най-влиятелни лидери на света значи и той е в тази конспирация. Ерго няма от какво да се плашите. Нали е важно нашите да са на власт.

Хари, американците за такива като тебе казват: "Като си толкова умен, къде са ти парите?" Не съм чул някой да е излязал на пост и молитва в гората след Свети Вина Рилски.

Ами, спазвам законите пич и не мисля лошото на никого. Това е, тошкова е просто.

Внимавай какво си пожелаваш, защото после ще си късаш косите от яд, а файда няма да има

Преди около 40 години един виден учен- проф. Шипковенски, живя при баба Ванга два месеца за да разбере нещо за нея и след това режисьора Невена Тошева направи филм " Феноменът", който беше забранен от ЦК на БКП , щото не се знаело как ще подейства на обществото. Та, по повод на баба Ванга, проф. Шипковенски заяви,че е прието необяснимото да се обявява за неистина.

Добре де, ще ви дам тема за размисъл. Не съм трол :) , не се опитвам да се зяждам с никой във този форум. Просто изразявам мнение. След толкова конспирации в интернет и в главите на много хора, как пък никой не се замисли! От толкова много хора по света, които се занимават пряко с тази пандемия - лекари, доктори, лаборанти, експерти по вируси и пр. Как пък никой не излезе и не каза, че това е лъжа, че корона вирусът не съществува и че това е обикновен вирус, който не нанася фатални поражения, а напротив, тъкмо обратното е. Добре, световен заговор между големите както казват, тези с парите... ама заговор между всички лекари, лоборанти в цял свят? - нещо не се връзва.

Няма значение дали ги спазваш или не, важното е единсвтено кой те оценява, и хрисим ангел да си винаги могат да ти вменят вина при НСР.

Просто е - вирус има, опастността е реална, обаче е многократно преувеличена за да оправде мерките на световните кукловоди за налагане на НСР.

много дълго интервю и не го четох, но се надявам да е споменал за илюминатите, масоните и рептилите. за 5G мрежата, за плана РАН, за унищожаване на славянските нации от англосаксонците. допулвайте, ако съм пропуснал някоя конспирация, товариши.

ЕЖЕДНЕВНО РАЗГОВАРЯТ С ГЕН.МУТАФЧИЙСКИ...НА БРИФИНГИТЕ ТОЙ САМО ПОВТАРЯ ТЕХНИТЕ ДУМИ...НИЩО ДРУГО НЕ Е ВЯРНО...

Много прав и точен в анализите си Марат Сафин..........Ние вече сме си чипове. Само джи пиес на телефона ви доказва това ,където и да отидеш вече те знаят. Слизам на летището в Амстердам и ми изпращат смс от външно министерство . Така че вече сме си чипове пичове. Ай наздраве за бъдещето....... .

роден съм в Русия, билингва съм, но каква е тази дума - баяршчик?????

Ами изложи и ти своите теории...за радиовълните по-добре не пиши че звучиш смешно....

матрицата се ъпгрейдва !

Айде веднага първия шаран се изказа само за докаже това, което казвам. Това, че правителствата или по-скоро някои отделни властолюбиви индивиди се опитват да получат пълен контрол над почти цялата информация, която циркулира в ефира (или по кабел все тая) не означава, че има някакво тайно общество, някакво тайно съглашение и т.н., на което целта е да контролира хората. Нещата са много по-прозаични...

Хенри Форд го е казал много точно на времето: „Вкарайте 60-те най-богати американски евреи в затвора и само след седмица всички войни по света ще приключат!“.

Просто вирус, ама "дизайнерски вирус" а не е природен и това лекичко се прокрадна в новините и НИКОЙ не смее да разчопли проблема.......Защо ли????

Каква конспирация бе генетични ми тъпако? Ти на кино ходил ли си? Филми гледаш ли? Изкуство? ??? Айде пусни СИ едно филмче от 2013 година и кажи, че е КОНСПИРАЦИЯ. ELISIUM, НА БГ ЕЛИЗИУМ. И това ли е конспирация, а? Не това не е конспирация - това е месидж/message/ , но не за тези които 2000 години гледат и не виждат, слушат но не чуват .....