17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Социалните мрежи убиват човечеството.Почти всички от израсналите през последните 20 години не могат да комуникират нормално лице в лице.

Прав е - и за спорта и за книгите. Изобщо тези социални мрежи ще имат след време отрицателен ефект върху доста други неща от живота ни. Вече се забелязват определени отклонения от нормалното (като психология) у доста индивиди, прекаляващи с фейсбук.

Трай, продажник, Бърнард Томич е мъжага пред тебе

мрежи убиват ВСИЧКО И ВСЕКИ!

Браво на този пич! Изключително и безкомпромисно описание на действителността. Но за съжаление това със социалните мрежи не касае само спортисти; Това важи за всички аспекти от живота! Постоянното взиране и сравняване с фалшивия успех на много от героите на соц. мрежи разрушава стълбичката на живота по която всеки трябва да премине за да може да се нарече здраво стъпил на земята индивид. Малцина са тези които имат таланта, късмета и подкрепата за бърз успех. Всички останали на 30 години вече са емоционални инвалиди, отчаяли се от реалността към която са подходдили крайно неправилно, мотивирани от своите измислени идоли или превърнали са в престъпници заради лъскав живот, който няма никаква стойност! Който не дава нищо освен задоволството от завистливи лайкове и коментари..... Жалък момент от човешката история, но сигурен съм дирижиран добре с определена цел: А целта е 90% зомбирани безчувствени и безсърдечни съшества получовеци, полуработи, усърдно съревноваващи се помежду си осигурявайки брутален лукс на 10-те % елит който ги манипулира и направлява в това лутане.

Социалните мрежи не са развитие на практикуващи тенисти , а за реклама и коментари на този спорт от фенове. Всеки дори начинаещ тенисист, който е правил тежки обикалки по турнири знае за кво иде реч и е наясно , че се гледат цели мачове . Тоя е открил топлата вода за себе си малко късно.

Е как да не могат? Мученето и тъпият поглед също са сфера на комуникация....

Поздравления за смисления коментар!

Който обича тенис гледа целите двубои. Аз поне го правя. Друг е въпросът, че съм член на една група за тенис и там след това може да коментираме, а може и полезна информация да се получи

Така е, ама го е постнал в инстаграм. Най- фалшивата и канцерогенна соц мрежа.

Точно медиите правят така , че такива като Типсаревич да печелят непропорционално повече от заслугите си. Промениха и променят света не непременно към по-добро.