17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук си весел върна се като насран

има 5 загуби, а не 2 както сте написали.

Дават шанс на Багата, надявам се да победи, но шансовете са му минимални.По скоро Любо Чука би имал някакъв успех срещу бразилеца.Дано да греша.Ако спечели Багата ще се превърне в световна звезда и сензация.

Глупости, Чука е астматик с уговорени мачове. Неслучайно се оттегли от ММА след последната му слеща в която прекалено много си пролича че е уговорена и стана за смях.

Не одобрявам този тип битки , но дано бие , а и живее втори живот . Браво , че се е възстановил , а за това си трябва Железна дисциплина и воля.

Забавление за идиоти.

Не съм запознат с материята, но диуретикът би трябвало да намали съдържанието на течности в тялото и от там да падне теглото. Не ми е ясно как тогава такова нещо може да е допинг. Но пак казвам, че нямам и хал хабер от тази материя! Предполагам, че нашият ще има допълнителен стимул за победа, защото на противника му казват циганина. Като типичен българин би следвало Иванов да изпитва неприязън към всякакви цигани. Дано победи размазвайки този циганин.

Ай, ай, ай. Доста силен противник са му избрали. Това май беше едно бразилско семейство, което мачкаше всички подред с джиу джицу.

глупости, чул недочул

Brazilskoto semeistvo e Gracie,mnogo tejuk 1 mach za Bagata,Junior ima nai dobria boks ot heavyweight kategoriata.

Бага, мачкай брат.

Желая успех на Багата!

положителна допинг проба за допинг :D