17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек може да се самоопредели като успял, ако притежава някакви много специални качества. Боби беше добър вратар, но откакто е шеф на БФС футболът у нас не върви - ударихме дъното. Та с какви качества трябва да се похвали Боби, за да кажем, "да, има защо да е успял". И неговите успехи не би ли трябвало да се измерват с успехите на българският футбол? Иначе си остават успехи в личен план. Е, ако е така, защо е заемал толкова време длъжността, от която подаде оставка. Пък приказките, дето сам го бил решил това, не ми се виждат много достоверни, защото не личи решението му да е свързано с последния скандал - дори той се дистанцира по определен начин от слабата игра на националния отбор, което някак си не отива на най-големия футболен шеф.

Кои сте вие, че да съдите някой за успехите или провала му..?? Вие какво сте постигнали в този живот, на тази земя, във физическите си тела? Нищо! Нямате нито култура, нито възпитание и уважение кък даден човек и личност!! Преди да "съдите" някой, погледнете вътре във вас, и се запитайте .. Обичате ли себе си ?! Аз НЕ МОГА да повярвам, че има такава омраза, злоба, и простащина.... Боби Михайлов Краси Балъков Трифон Иванов Стоичков и всички останали ! Ние, които ви гледахме през онова американско футболно лято на 94 г. , и викахме от щастие и се радвахме заедно с вас, ви благодарим ! Вие сте големи ! Защото вие написахте една футболна история ! БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ОНЕЗИ ИЗЖИВЯНИ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ НА ФУТБОЛ И ЩАСТИЕ !!

Щеше да си успял,ако футбола при твоето ръководство на БФС се развиваше и вървеше нагоре.Единствено си успял с парите,които открадна-защото това е кражба,след като не си свършил никаква работа.

Смешник....

Вижте колко овчедушно разсъждава Перуката...Финансовите ревизии били без забележки...Ама твоите отчети първо трябва да са футболни и после финансови!...Може да е финансово всичко О.К. , но няма никакви опити за възстановяване на футбола по места където все още е възможно...Не говоря за места където няма деца, а в окръжните градове...Поне там трябва да има наливане на пари за стадиони и треньори...И реклама сред децата да отидат на съвременен стадион със съвсем малко трибуни, но със всичко необходимо за тренировките им..фитнес, бани, зали и др...За 15 години с парите които получаваше федерацията можеше да направи всичко това..Но Перуката го интересува това, че един платен глас на конгреса е по важен от това да се напряга, след като париците капят...И понеже са се окупали там тия бивши добри футболисти, няма шанс да се оправят скоро нещата....Ще си разменят капите, а школите за футбол ще са една химера...Но и примера им е такъв от министър - председателя на държавата...Важно е да си напълнят гушите и все не им стига...И с цената на всичко ще пазят статуквото...Обаче развитие има там където има динамика и промяна в управлението...Няма да има фтбол на национално ниво и това е....Примирете се!..Амин!

Изключително скромен....

Едната оставка даде, хайде давай и другата, знаеш коя...

Боби михайлов, това което си никой неможе да ти отнеме. Мафията един ден ще бъде победена и дадена на истински съд, не като днешния на ,, ти си го избра,, и ти отново ще си герой както беше и си остана през целия си живот до сега. Спасявай се както можеш, тоя ,, народ,, не те заслужава, той Левски и Ботев геният оплю та теб ли нема.

За съжаление си успял единствено в далаверите. А в някои речници обяснението за далавера е кражба. Това от 1994 го изтри отдавна. Човекът с най-малко достойнство от САЩ 94.

Хайде сега, не бива така с лошото.

Джон Кюсак ти май не вдяваш какво се случва , матросов на амбразуратал. Кой защитаваш? Много неща зависят от алкохолика, ама трябва да не е под влиянието на спиртни напитки. Липсата на контрол във всеки един аспект на клубно и национално ниво в българския футбол, ето за това е виновен. В БГ е изтървана нишката между детски, юношистки и мъжки футбол, и за това има вина също. Каквито и условия да предоставиш след като си селектирал на мама, тати, на баба стана шурейката , щото родата са бивши звездни футболери така ще е. Пък да не пиша за абсолютно безконтролеруемото съдийство. Този господин допусна всичко горенаписано да се случи през неговото управление. Та за това не съм съгласен с твоето мнение.

Боже, колко грозно лице има този човек ! Коя е причината за такава грозота ?

Никъде не прочетох, къде точно са грешките на Михайлов. Какво точо се иска от него, примерно в спортно-техническата част, да накара Десподов и Краев да не блъскат на терена или? Нямате си идея, колко отлични са усовията във всички национални гарнитури и Михиайлов е прав, никога не са били така добре материално осигурени, единственото, което им остава е просто да играят. Господ да сложат за треньор нещата няма да са по различни. На тази държава НЕ ОСТАНА МАТЕРИАЛ и от това не можем да избягаме. Бях на стадиона и ме беше срам, както от играта, така и от ширещата се селянията по трибуните, страшни боклуци, малко бяха нормалните хора..., а и спорд някои и за тва били виновни БФС, шизофрения невероятна...

Не знам колко е успял Боби перуката, но знам , че успя да докара българския футбол до дъното на пропаста. Да тлеперим от отбори като Лихтенщайн, Люксембург а дори ни бият и отборчета от области на Сърбия като Косово.

За по-старите фенове на футбола, а за другите - има записи на черно - белите ленти на операторите - погледнете първенствата ни от преди години, годините на Гунди, Жеков и много други известни в миналото ни футболисти. На стадионите нямаше празно място и играеха действително като лъвове. Защо нарциса на БФС Боби Михайлов смята, че е недолюбван и недооценен от всички?! Да, успял е !! Успял е за 14 години да развали всичко добро от миналото на футбола ни - той и една банда алкохолици около него !! По неговия път върви "достойно" и "герестия" му син - Николчо, който не можа да си намери вратарско място никъде на континента, но живее в лукс и разкош, подарен му от тати Боби !! Не е джентълмен, не пожела да назове у кой е причината за неговите 14 години управление да падне БГ футбола на дъното и да бъдем сравнявани с осмиваните преди време Фарьорски острови ?!

Баси самозабравилия се наглец...пфууу

На този човек няма ли как да му се потърси някаква съдебна отговорност?

България не ме обича, пък аз съм еб.ти пича....

Бойко Борисов да е следващия, аман от овластени нарциси! !!

Перука, скрии се бе комар нещастен...бати дрогираният барабан..

Ало Перуката,я не се оправдавай. Хората искат да гледат победи на България във футбола,а не че на някой му пука колко си откраднал.В Бг преуспелите хора се измерват с товаа кой колко повече е откраднал. Ако с това се хвалиш,да много си преуспял.

Такива хора като Михайлов имам чувството, че са на тежки наркотици и живеят в брутална самозаблуда за себе си и постиженията си. Нужен е лекарски преглед, спешно!

Ха, този се изкара жертва, която е недолювана, въпреки всичко добро което е направил за българския футбол! Не, драги невероятни Боби Михайлов, жертвата е българският футбол, който точно ти и управлението ти съсипахте. Къде са футболистите, къде е публиката, къде е качеството на продукцията, която предлагате, къде са успехите? Нали заради хората се прави всичко това? Или някъде бъркам. Живееше си охолно, возеше се в джипове, поркаше си на воля, пробутваше синчето си, излагаше ни.... Хайде сега, свърши се тя! Скрий се някъде, харчи си парите със здраве, но не се показвай, че дразниш. Наздраве!

Ако за успех се смята най-слабото класиране на националния ни отбор в историята му, липсата на каквато и да е стратегия за развитие на този спорт и уреждането на мачове съм на 100% съгласен, че перукан не само е успял, той направо е преуспял да свърши тези безобразия.

Браво, Бобка! И ти си преуспял, и малката перука и той преуспя покрай теб, и целия ни футбол 14 години просперира. Изобщо ние всичките цъфти щото преуспелите у нас са като теб и като Шиши. Те на народа обяснения не дължат, дължат на тоя дето им е дал папкането.

Мама му стара какъв извратен, завистлив и лош народ сме и не харесваме успелите си сънародници. Не харесваме успелите като Боби М., като Делян Свинчото, мама Невена Свинка, , не харесваме успелите като Цвъки Пипона и Чечка Чачева, успелите да се уредят ката Владето с апартамент и вила от Кръстника. Лош народ сме защото не харесваме успелите да окрадат обществени блага по Станишково и Бокове време, къде със заменки тип "кон за кокошка", къде с роднински фирми и свързани обществени поръчки в Хасково като Делян Телето. Не харесваме успелите като Плевню, който ни прави подлога на американците. Тъп и злобен народ сме, защото не харесваме тези, които ни крадат и предават, трупайки мангизи в собствените си влогове, крадейки обществени блага с цел да ни направят добро. Дявол да го нземе как не разбираме, че всички тези мафиоти само искат да ни направят добро като ни ограбват, като вдигат цените на парно, ток, вода. Как не разбираме колко е хубаво да дойдат чужденци, които да експлоатират златните и медните ни залежи, а ние да им работим за жълти стотинки. Това е лоши хора сме и туйто.

С "кво" си успял ,бе палячо? Крайно време е това пиянде да влезе в дрънголника..Ама там отде чалгаджийки.. и пиячка.. махайте я тая отрепка..

Умен, красив и прическата му супер, и синът му голям футболист. Магнит за жени. Как няма да завиждаме.

Като нямаш резултати и св махаш.

не е вярно - ти беше много добър вратар и беше харесван и обичан от феновете.Но да си ръководител е нещо друго - не на всеки се получава.А и с тези "блестящи" резултати на родния футбол, ами хайде малко пък срам да ви хване пък, нали вие отговаряте/имам предвид целия Изпълком/

и боко.тиквата от 2-ри факултет на магнаурската школа в симеоново, та доктор на науките, почетен на п.у.т.к.а /пернишкий университет технплогии комуникации и администрации/, пръв футболист, дипломат, писател, стратег и т.н. и виж ти живее от заплата, мисли за вси1ки на, та като него е : иван костов /стратег/, ръофч, цецо.апартамента, гоце, гей.станишеф и т.н. - много, много знайни незнайни херой на безконечното ни възходящо развитие, от скромни, по-по-най-най, та и коритароф е там, ама аха да си повчрват таквиз. НАРОДЕ ????

Вече е Цветанов анализаторът.

Господи, вече само неграмотници се плюнчат по коментарите. Като този тук, на който не можеш да му вържеш смисъла на изказа...

Ами недолюбван си, БЕ! Боримиров що не го псуват? Балъков що не го псуват? Па да са по-малко успели от теб не ми се вярва. Гъз!

Боби, махаи се цървул. Съсипа всичко каквото можеше да се съсипе. България изостана дори от Най-слабите държави, защото не следвахте тенденцийте, а играехте на дребно. ЧЕТВЪРТИТЕ В СВЕТА ИЗЛЯЗОХА БОКЛУЦИ. Заради тях сега едни по-голями боклуци искат да се наместят в БФС-то.

Хахх! Нагъл тъпак.

Гробчу напрай туй на стадиона. Асфалт Паша Суджук Бибитку с Жипката.

Като го гледам този как се обяснява колко бил успял и се сешам как целият този измислен, жалък и просташки и еснафски необразован псевдоелит, изживяваш се за много над другите, назначен от всички знаем кой босове на мафията, от години налага образа на един друг изявен простак, боклук и полуграмотна мутра - Пеевски като много, суперпреуспял едър бизнесмен, а той краде и пере та се къса, и дори е изгубил човешки образ!! И се крие като закоравял престъпник, вместо да сподели как е постигнал успехите си - нали го налагат за рол модел на останалите!!! То с кражби, лъжи и и измами, и сила зад гърба на престъпници и мутри, и реоресивните органи и назнамените им ог теб началници-марионетки като Цацаров от ЦУМ и баба знае! Великите успели от българския “елит”!!! “Назад, назад, моме Калино...!” или момко Боби!

Успял си от кражби от БФС не от вратарството в Рединг. Айде моля вече да си взимаш каквото си окрал и да не се показваш.

Боби успели в какво,може би имаш предвид чалга кючек и МНОГО алкохол.Там си ненадминат.Евала

От простите и уникално некадърни вулгаристанци дори и що годе нормални футболисти не могат да се появят.

Много ми е интересно дале има тупе или си е присадил коса?

Те много отдавна го обявиха медиите, че е присадил косата. Не е перука, доколкото може да се вярва на медиите.

Защо го плюете - не е виновен той, а тези които са го избрали, сега ако изберат Лечков - какво правим - от трън та на глог ще стане - ония е още по-прост и нагъл селяндур

Рибар или ловец не знам дали ще стане ама алкохолик със сигурност.

Най-обичам да гледам такива успели люде. Значи досега беше големия шеф и той коли, той беси. Ама сега като пропадна и истината ще лъсне, ще спрат мазньовците да му цункат д-то и ще види какво е да се озовеш в дупката на външната тоалетна. Тепърва ще гледаме колко може да пропадне и то с удоволствие ще го гледаме, защото е поредния "много успял" българин.

Ти, него, няма какво да го гледаш, няма какво да го мислиш.Наистина може да си ходи за риба и на лов, и само да си го мести от единия крачол в другия......!

Ако това е физиономия на успял, предпочитам да съм си по-обикновен и борещ се за някакво успяване.

Като става дума за този и един от любимите ми спортове, аз си спомням и как този проходи във футбола. В началото беше малко като Любимец 13 на терена, след това се поошлайфа. Но главна заслуга за това имаше ... татко му, мисля всички, които се интересуваха от футбола знаят - той си беше @татковият”. Не казвам, че след това не разви качества, но имаше и други талантливи вратари, някои дори доста по-обещаващи, но си нямаха “татко” като неговият! Впрочем докато следях футбола “Левски” винаги имаха за вратари някакви интересни пердета. Така например си спомням един техен вратар, мисля Стойков му бе името, който имаше страхотен рефлекс и спасяваше вимета буквално от няколко метра, хвърляше се безстрашно без да се замисля. И същевременно му вкарваха някои голове от Халитс, като се от отнесеше... Спомням си например как на един мач с ЦСКА Пецата Жеков - Каруцата му набоде един гол от центъра, щото онзи пак се бе отнесъл нанякъде...:) Та този да не си мисли, ме всички помним до вчера...

Стайков. Стефан Стайков, а тате му викаше Статуйков.

Много ме кефеше - големо перде беле! С тези малко обърнати крака...:) И само как понякога им се връзваше на някои от публиката - спомням си го колко пъти зае.ваше да наблюдава играта и си разменяше реплики с накой от публиката зад вратата му! Обаче такива положения вадеше, че дори и най-добрият вратар в света Сеп Майер и онзи, руснака нямаше да ги хванат. Голяма “шестица” беше.. Аз имах един много добър приятел - вратар на “Левски”, той преди нач на кален терен избираше голяма локва и се плонжираше точно в нея. И на изумените ни въпросителни погледи отговаряше, че така по време на мача нямало да го е грижа ако се изцапал.. (Другите не го познаваха толкова добре, но аз знам колко суетен всъщност беше и какво конте бе, а колко пъти съм спасявал задника му от ситуации - много обичаше да се закача с момичета и да се дърви на момчета, особено като знаеше, че е с мен...:) Накрая му казах, че следващият път когато се закачи с гаджето на накой аз него ше го набия:) но беше готин и иначе, просто трябваше да му държа питието по-далеч...)

Аз продължавам да се чудя защо Боби Михайлов изобщо беше вратар по него време, защото тогава ЦСКА бяха номер 1 и техният вратар Вълов беше много по-добър според мен, но явно връзките са си казали думата. И да не си помислите, не съм цесекар, просто тогава такава беше реалността, все пак Стоичков и Трифон Иванов бяха голям тандем.

Той беше “татковият”! (Аз съм - бях - славист!)

Е това е типична Левскарска история... :)

Да не се радваме на тази пирова победа! Вижте само кой изпълзява от говната и се готви да оглави БФС !

Деградирал алкохолик, който няма вече никаква реална представа за собственото си аз и за заобикалящия го свят.

Може да се каже, че като футболист беше успял, за нашите стандарти. След това обаче е пълен провал, успя да докара футбола до дъното. Не ми е ясно откъде идва това самочувствие. Вероятно от парите, които е "усвоил".

НЕКАДЪРНИК ! Тотален КОЛАПС на БГ футбола - ТИ СИ ВИНОВЕН ! Ти и кликата ти НЕКАДЪРНИЦИ ! ВЪН !!!

Интересни същества сте това БГ...Тоя сопол се има за успял...В какво...Или пък простака стоичков.И той сигурно се има за успял.В какво?Какво умеат теа двамцата.Аааа да.Ритат топка...Интересно виждане за смисъла на един живот...Смисъла на един живот да е: ритането на една топка...А какво ше ми кажете ако ви питам тодор христов живков от село правец,успял човек ли е...Или пък неговата лична мутричка-боко тиквата.Това са все НЕПЪЛНОЦЕННИ същества ако питате мен.Или пък тези които 30г ви разиграват панаира "мирен преход" след като "свалиха от власт" същиа живков.По негово разрешение,разбира се.Ама как му висеше ченето на свинара от правец на 10 ноемрви.И нищо, поне една номинация за оскар заради това толкова "автентично чене" да му беха дали.Колко ли пъти са го репетирали тва увиснало чене у полит бюро с дрОгарЕте а?И ви изклатиха така вас БГ че по-доре едва ли е възможно.Гепиха всичко дето имаше за гепване у БГ за себе си а вие БГ останахте с пръст в устата да им бъдете роби.Е те дали са успели БГ?Но най-добре да не ме питате щотУУУ току виж ше си помислите и за себе си некви неща...А отговора не е сложен.Всичко зависи от системата за отчет,от координатната ситема която ползвате.В случая тази координатна система се нарича ЦЕННОСТНА СИСТЕМА.Е ми вероятно ценностната сиситема големата перука е с некои "особености",която да му позволява да се оценява като "успял".За останалите изредени по-горе,важи същото...