Боби Михайлов: Призовавам за търпение към съдиите

"Виктор Касай явно пречи на някои", отсече президентът на БФС

Обратно в новината

Коментари - Боби Михайлов: Призовавам за търпение към съдиите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво търпение бе идиот.Днес пак порязаха 1948 и ситуацията беше на 2 метра от съдията,ВАР пак не се намеси както беше и в мача срещу ЦСКА.Докога търпение и навеждане докато Касай и съдиите правят каквото си пожелаят.ВЕнци Стефанов и Любо са прави,това е подигравка с труда на играчи,трньори и собственици и спонсори.Как може 3-4 души на мач да унищожават труда на децетки и в някои случаи на стотици хора.Това Михайлов е престъпление и ти пледираш за търпение.Същете тези отбори плашат на тези съдии за да бъдат ощетявани,за какво търпение говориш.Когато се извършва престъпление трябва да има наказание,ти как ги наказваш,с галене по главата,пари,нови наряди и търпение.Това ли е начина според тебе.Докога.

А бе боби ние и теб неможем да търпим

БАРБУКОВ Е ПО-ЗЛЕ ОТ ТОЗИ!!!! НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ЧЕСТЕН ЧОВЕК!! НЕЗАБАВНА СМЯНА, ТА ПОНЕ ДА МОЖЕМ ДА БИЕМ ОТБОРИ ОТ ГИБЛАРТАР, МАЛТА, КАЗАХСТАН, ГАБОН И МАБОН:)))))!!!!

да Перуко пияна,този маджарин наистина прече,но не на "някой", а на българския футбол

Точно така, спокойствие, топла храна, греАна ракия, може и от сръбската, Преслава ииии, те така...

Този грозник е безгръбначно, лицемерно, алчно .....животно! Безнадеждно прост урод!

Подуенският ром Боби пак лази по нервите на футболните фенове у нас. Това го прави вече две десетилетия, и то много успешно. Учудващото е как хиляди хора търпят открита подигравка на един застарял гьобекчия, който си въобразява, че притежава собствен футболен съюз, след като реално не притежава собствен скалп?

Перука, БФС направи ли оплакване до УЕФА за скотското поведение на севермаците на мача с България? Вие мръднахте ли си задника или си гледате само далаверите и чакате УЕФА да се самосезира?

ВЪН УНГАРЕЦА И ПЕРУКАН!!!! КОЛКОТО ПО-РАНО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!!

Всички в БФС и Съдийска комисия пречите на нормалното развитие на футбола. Експлоатирате го за собствени цели и изгода, подкрепяте удобните за вас и всячески успявате са убивате детско-юношеския футбол. Ходете си с мир.