Боби Михайлов: Призовавам за търпение към съдиите

"Виктор Касай явно пречи на някои", отсече президентът на БФС

Обратно в новината

Коментари - Боби Михайлов: Призовавам за търпение към съдиите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички в БФС и Съдийска комисия пречите на нормалното развитие на футбола. Експлоатирате го за собствени цели и изгода, подкрепяте удобните за вас и всячески успявате са убивате детско-юношеския футбол. Ходете си с мир.

ВЪН УНГАРЕЦА И ПЕРУКАН!!!! КОЛКОТО ПО-РАНО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!!

Перука, БФС направи ли оплакване до УЕФА за скотското поведение на севермаците на мача с България? Вие мръднахте ли си задника или си гледате само далаверите и чакате УЕФА да се самосезира?

Подуенският ром Боби пак лази по нервите на футболните фенове у нас. Това го прави вече две десетилетия, и то много успешно. Учудващото е как хиляди хора търпят открита подигравка на един застарял гьобекчия, който си въобразява, че притежава собствен футболен съюз, след като реално не притежава собствен скалп?

Този грозник е безгръбначно, лицемерно, алчно .....животно! Безнадеждно прост урод!

Точно така, спокойствие, топла храна, греАна ракия, може и от сръбската, Преслава ииии, те така...

да Перуко пияна,този маджарин наистина прече,но не на "някой", а на българския футбол

БАРБУКОВ Е ПО-ЗЛЕ ОТ ТОЗИ!!!! НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВА ЧЕСТЕН ЧОВЕК!! НЕЗАБАВНА СМЯНА, ТА ПОНЕ ДА МОЖЕМ ДА БИЕМ ОТБОРИ ОТ ГИБЛАРТАР, МАЛТА, КАЗАХСТАН, ГАБОН И МАБОН:)))))!!!!

А бе боби ние и теб неможем да търпим

Какво търпение бе идиот.Днес пак порязаха 1948 и ситуацията беше на 2 метра от съдията,ВАР пак не се намеси както беше и в мача срещу ЦСКА.Докога търпение и навеждане докато Касай и съдиите правят каквото си пожелаят.ВЕнци Стефанов и Любо са прави,това е подигравка с труда на играчи,трньори и собственици и спонсори.Как може 3-4 души на мач да унищожават труда на децетки и в някои случаи на стотици хора.Това Михайлов е престъпление и ти пледираш за търпение.Същете тези отбори плашат на тези съдии за да бъдат ощетявани,за какво търпение говориш.Когато се извършва престъпление трябва да има наказание,ти как ги наказваш,с галене по главата,пари,нови наряди и търпение.Това ли е начина според тебе.Докога.