17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега последно дер Дорст или дер Форст е? Некадърника превел материала да излезе да каже.

Ние се бием в САЩ и Европа. Там е истинската комерсиална боксова сцена. Русия е само регионален център, без който можем.

Биете се вие ... Навремето хората са си слагали бронзови плочици на пръстите и са се биели до смърт, а вие защитавате юмруците с възглавници и нито кръв, нито смърт на ринга ...

САЩ и Европа са центровете на боксовете индустрия. Защо този да прибира едни пари?

Потвърдено е, че е излизал само с жени!

Е спорт за джентълмени. Не е за джендъри. Амириканците са боклуци и расисти.

Смешооо муахаххахахах

Както обикновено, осигуряват си преднина, елиминирайки по политически съображения конкуренти.

Олимпийските игри ще са в Париж, Франция. Американците са пичове, но политиците и политиката както и в България са мноооо зле. САЩ са на наша.

Или тренират и се развиват там.

Хахахахахаха колко идиотско звучи!

ㅤ

Олеле! И какво ще правим сега с този огромен проблем? Май вече в "демократичния и свободен" свят е голям проблем да си руснак или неваксиниран?.. Пък ако си и двете, малей-малей! Оня (койтоми да е той) да ни е на помощ.

Застреляняк, прочете ли статията? Нищо общо няма гражданството на тоя ватник, съвсем друг е проблема(и предхожда дори началото на войната), ама ако си плоскомочъчник сигурно е сложно да четеш с разбиране на български :)

Другари от САЩ. Свалям Ви шапка! Мисля и СССР не беше на онези игри...

Очевидно е, че проблем е неговата религия. Това е атака срещу исляма!

Явно руското гражданство е несъвместимо с изискванията за цвят от САЩ.

Руснаците са твърде бели и много бинарни за Олимпийското движение.

Да го заменят с билярд и пиене на бира. Или мазни борби на травестити по памперс? За кефа на Демпартията и Реппартията на САЩ!

Тайсън Фюри и Майк Тайсън плачат. Какво ще стане с бокса без олимпийските такова?

Я да прочетем пак: "Боксът направи решителна и наглед самоубийствена крачка към отпадането си от олимпийската програма. Това се случи след отказа за нови избори на Международната федерация, президент на която остава руснакът Умар Кремльов" Ако това не е наси-ране на колективния Запад, тогава не знам какво е.

Я прочети до края.!

Ето, че и руските администратори вземат допинг...

Аз, Велзевул, и Мефистофел сме против всичко руско.

Сигурно са против войната!

Време е за Есенна и Пролетна олимпиади. Защо да се чувстват дискриминирани тези два сезона? Долу зимата и лятото! Да живеят пролетта и есента.

Ами ако Умар Кремльов си смени пола и стане Урсула Уайтхаусова дали може да остане на работа?

А защо смесват спорт и политика???

Защото са фашисти.

Империята така иска. Да ни покаже как Хитлер загуби войната, но спечели мира на Запад. И руснаците се оказва, че са untermenchen - недочовеци. Не им прощавай Господи на сатанистите от САЩ. Те знаят много добре какво вършат.

Мани ги руснаците. Искаме да се млатят травестити на "Олимпийските" игри. Мъже с п.тки срещу жени без цици.

И този ли е с допинг или нещо друго измислиха?

Най- интересните олимпийски спортове без Русия ще са хокей, борба, фигурно пързаляне, художествена гимнастика, бокс, и много други.

САЩ задмина Хитлер и превръща цяла Русия в Концлагер. Да ви е.. и Олимпиадите и всичкото. Ебахти нацистите травестити от малцинствата. Новата аристокрация.

Днешният бокс точно какво е? Батки от цял свят си мерят химията и връзките с АДА (ангидопинговата агенция).

Олимпиада отдавна умре като спортно събитие. А е най- расисткото шоу на земята откакто Хитлер му беше домакин 1936. Да си спомним и 1980 и 1984. Пък и е тъпо. Махни рекламите и какво остава? Достиженията на биохимията на индустрията на САЩ, Китай и т.н. И само скандали свързани с мафия и пари. Отделно и всякакви откачени фрикове като Др. Насер от САЩ, колко гимнастички беше обарвал, упоявал, и изнасилвал? Май всичките.

Откакто спряха руските атлети с увреждания от Паралимиадата и дори не съм и поглеждал натам. Куертен може и да е имал някаква идея, но тя отдавна е мъртва. Някакъв тъп комерсиален спектакъл. Фрийк шоу на изтормозените спортно-биохимически войски на САЩ, Китай, Британия, и който е приемащата страна. И всичко е фалшиво и обвито в най- гнусния възможен медиен целофан от комерсиализъм - времето е citizen, обуща найки и адидас с плазма пружини от криптониум, че иначе не става.

Да го махат от олимпиадата тоя бокс и да сложат скейтборда или тротинетките може и ролерите също.

И да сложат вместо руснаци да се боксират травестити.

във МОК и без това слагат Плюене на дълго разстояние като нов спорт.

Във секи спорт дет наркуманцити са ЗЕРО е под въпрос.

Спорта е превзет от долнопробна политическа диктатура. На олимпиадата скоро само джендъри и траверси ще останат.

Цял свят срещу Русия, пък резултата 106 на 36. Мъка... явно дори САЩ не могат да напечатат достатъчно хартийки че да купят всичко!

Това което става срещу Русия е абсолютен диктат на западната демокрация.Тя признава само свои чеда колкото и уродливи да са.Качесрвата и възможностите на индивида не са от значение..

Е как така? Гледайки цялата масмедийна истерична пропаганда, слушайки изявленията на демократи, евро-атлантици и компания - целият цвят бил срещу Русия. Защо такъв резултат се получава на тези избори, на които всяка страна е с по един глас. А тука има нещо гнило. Някак си не е демократично...

Браво на бокса. Един спорт да се опълчи на евроатлантическата третополовост

Разбира се, щом не мислиш еднакво значи не си демократ. Всички трябва да слушкаме! Ние коя комунизъм, обаче го знаем, тази игра да я играят с тъпите западняци!

Ми яд е кра президента

Ще сложат пъхане на черен жезъл в европейски задник, също толкова интересно ще е за гейовете европейци и американци

Ще е най посещавната и гледана дисциплина!

ще сложат на негово място друг спорт,например "Скубане на вежди" или "Епилиране на крака",все пак трябва да са в крак с новите тенденции;)