17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ветел си е ОК. Това, че Скудерията за нищо не става от извесно време е друг въпрос...

Не че скудерията не става за нищо, а въпроса е в това че скудерията ФАВОРИТИЗИРА много явно Леклер този сезон. Виж точките на Леклер сега, виж тия на Фетел. По добрите стратегии винаги за Леклер. Дори в последния старт дето викнаха ненужно Фетел в бокса за да се разминат с Леклер и монегасеца да излезе напред....за което Фетел с право критикува отбора, че са му провалили състезанието само за да не се стига до борба между двамата. По предното състезание също от скудерията му го провалиха. И все в полза на другия пилот-Леклер.

Башка настройките на болида и все новите части само в колата на Леклер. Виж и квалификациите. Не може да има над 0.500 разлика в една обиколка между Леклер и Фетел само от пилотиране..... Тази огромна разлика не е от качествата на пилотиране....

Ферари сами са си виновни Фетел им показа среден пръст,първо искаха да го прецакат със заплащането,вижте статистиката за последните няколко години за средно време при смяна на гумите на болидът му??????после момента за избиране за смяна на гумите отново прецакване, сега и проблеми със болида????Дано в следващият отбор не го спъват,а го подкрепят и му позволят да се съзтезава.

Детски от отдавна трябваше да го махнат , още когато беше Кими в отбора .

Предадоха се на черната маймуна.

Още в началото започнаха да фаворизират Леклерк и от там започнаха дразгите а Фетел не е Ботас да си трае и мълчи