17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новото лятно попълнение на семкаджиите се казва Д. Генов

На никой да не му хрумва да се съмнява, че иде реч за черно тото??? Отборът на мафията "Баязид Подуяне" в такива схеми не участва! Бедни, бедни Апостоле, с какво заслужи разбойници да се гаврят с името ти???? А трупата на Насо гъза, баджанаците и словенския китарист, нека да си спомнят тишината от 24 май 2018. В сравнение с тях чичо Венци е като академик !!!

Вече 4 години и половина "Баязид Подуяне" редовно пие от протеините от вълшебния чучур на "г-н Ганчев", а моят любим отбор „Джингиби Анадол Спорт“, все още не успява да спечели нищо!? Явно има директива от ФИФА, която мрази синьото наркоманско сърце, но ние няма да се откажем и ще продължаваме да лигавим вълшебната пръчица на магьосника от Микре - всеки ден, всеки час, до последна капка свинска мас!!!

Каскета и прокУратурата да се самосезират, че как така още преди предния кръг беше обществена тайна, че ОБЩИНСКИЯ Ботев Враца ще вземе три точки от ОБЩИНСКИЯ Монтана, а в следващия кръг (т.е. този) ще ги върне на ДЪРЖАВНАТА кypветина!?!!!

Ню Йорк Ню Йорк, ах този СИН северозападен Ню Йорк..... Само Левски!!!!!!!!!

Само Леевски! Само все така толкова години на 20 точки под ЦСКА!

Чей малко бре, то цска е в друга група?!

Вечно посраните ЕВроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ

Говедата взеха 3 точки незаслужено. И какво от това, че се изпъкнали от групата на изпадащите... А онзи палячо Божинов, с поредните си дивотии, предизвиква омерзение...

Абе, оранжевите приятелки май се радват още в Пловдив?! Няма оранжево неистово хибридно грухтене под статия за Левски.... Само Левски

Не бе, тия в Пловдив не са оранжевите припс-петолъчки, ама нещо подобно. :)))

Леле до къде го докараха, да се радвам на победа срещу предпоследния. Насо Насо голем си гъз Насо.

Само Левски!

Грух грух

Обичам Пловдив! Само Ботев Пловдив

са си напраили ташак със сините жълтури, като с а им пуснали малко детска радост и им гледат сеира как се насират кат си мислят ,че са нещо!

Двата братски отбора разиграха едно слабо синьо театро!

Ти си гледай там Латекса и дали ще устискате и 3тото място

Щом можеш да се усмихнеш над собственото си неблагополучие , значи си над нещата !

треньорите си изкарват заплатата на почивата, дайте им на всички да си почиват и така до края. Само ги викнете да се размърдат и дойдат да си получат купата. Заразна тактика. Той и Григор докато си готвеха в хотелската стая с Лолчето научи случайно, че е достигнал до 17-о място пак. Преди това пък беше и трети...Ако изчака, може и да го викнат за първото място барабар с чека. И тия така. Това отдавна не е никакъв "Левски", а само срам и позор. Докъде можеш да паднеш, щом вече се заговори за борба да останеш в групата?

ама някои изкуствено се пръкнаха през 1948 година и се простиха с футбола през 2016 година!! ЛЕВСКИ Е ВЕКОВЕН! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! САМО ЛЕВСКИ!

изкуствено грухнаха през 1948 и квичейки естествено на умрело се споминаха 2016 :)))

Пеевски е ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ. Само Евроидиотски!

е борба, може да паднеш, но отново да станеш е СИЛАТА, която те прави ВЕЛИК И ВЕЧЕН! САМО ЛЕВСКИ!!!

Кой се бори да не изпадне бе, журналя прости???

САМО ЛЕВСКИ ! ! !