17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той беше голем особено ме радваше в Лийдс. Но е е много далеч, от нашите €вроидиоти, нищо общо с тях!

Имах щастието да го гледам през 90-те години. Истински гений с топката! Арогантен, индивидуалист, невероятен контрол над топката при поемането й, при дрибъл и при шут. За по-младите фенове на футбола, ще го сравня с Ибрахимович, но Канто беше два пъти по-луд от него! Завинаги фен на Ман. Юн.

Тоя като го видя винаги ми става кеф, защого го свързвам с Франция-България 1-2 и после лудото лято на 94та. Натрихме им носовете в Париж, а първото полувреме този се правеше на отворко!

днешен е много уважаван във Англия.Той наистина промени не само Юнайтед но и целия футбол във Англия. Истински водач на отбор много класен и много луд ,но всяка жаба си знае гьола а неговия бе в Англия!!!

King Cantona

Според мен, Ибрахимович е класа над Кантона! Но, за сметка на това, Кантона е много по-див.

Клайв Алън по-скоро го е наричал "диригент". Conductor на английски означава "диригент", а не "кондуктор".

а простотиите му още по велики,но пък затова е кантона

Спомням си, че със Стоичков - истинския гигант на европейския футбол тогава, хич не се спогаждаха.

Това бе човекът, който успя да събуди със страстта си... гиганта Манчестър Юнайтед,... останалото е история, която всички познаваме! Трансферът на Кантона в Юнайтед е не по-малко... куриозен от самото му идване на Албиона! А рекламата му за Найк, в която на въпроса,... какво се е случило през най-значимата за англичаните 1966 година(когато стават световни шампиони по футбол), отговорът е... роди се... крал Ерик... си е класика и до днес:)))!!!

Има една по голяма девятка от него! Димитър Иванов Бербатов.