Божинов пак се прояви, подари титла на Лудогорец

Българинът обърка броя на шампионските титли на разградчани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно!

Тоя,ми напомня на младия любо пенев.Много говори но нищо не казва.

ВАЛЕРИ БОЖИНОВ: ЧОВЕК САМО КОГАТО ЗНАЕ КВО МУ Е, САМО АЗ СИ ЗНАМ КВО МИ Е

Изобщо не е объркал титлите. Много добре смята момчето. А който се съмнява в осмата титла на Лудогорец и, че някой ще го измести от върха, ще да е луд. Левски ли, ЦСКА ли с тази игра. Класа в момента са разградчани над останалите. ЦСКА продава Десподов и най-добрите си футболисти, а Лудогорец купува елитни играчи. Дълго време още ще им дишат прахта.

Когато си тъп и си роден в България, когато просперираш , защото си тъп - в България - безценно :) когато медиите те изкарват секс символ , защото мачкаш силиконови протези. Да си тъп в България - това е благословия :) Продължаваме напред - Vensa remos , in vino veritas и т.н

Треп треп трепнии трепнииии! ....аве кой па исла да те знае тебе колко си умен?

Нищо не е станало. Има един истински случай, журналист казва на Ангъс Янг: но вие сте издали 12 напълно еднакви албума. Ангъс отговаря: това е една долна лъжа - ние сме издали не 12 а 13 напълно еднакви албума.

11 и 12

Евала, Божинка

101% анти леФски!!!

Ел Гранде Палячо на бг футбола хо хо

Ма кой му даде на тоя салапатник да се снима пред ГУНДИ ?!?!?

е, щом божинката е казал...... да бъде

Божинката направо лепне за уефски! Честито, пощенци!

Интелигентността на нашите футболисти е пословична, а този е доста! Като има пари,защо не си плащана някой говорител,който да го представлява и да говори вместо него..............СМЕШНО Е

Интелигентни няма вече, Кройф, Кайзера и Ван Бастен може би само. Днешните са пълни дупки и тъпанари

Бербатов - при него даже си беше като проклятие. Той е толкова интелигентен, че това му попречи да стане един от най-добрите футболисти.