Братът на Роналдо с гневен коментар за обвиненията

Пълни измислици, тези хора не знаят какво говорят, каза Уго Авейро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе натопил е патока,но дали не е по взаимно съгласие

А не сте ли много елементарни,защо не се сещате че това е реклама на Роналдо.Кой не знае ,че е гей?

което не го е огряло. за Роналдо знам, че е страхотен и много богат футболист в спорт, в който гейовете не предат. ще ви се на джендърите да е от вашата дъгоцветна дружинка, ама не ви се отваря парашутът. смешен плач, драга.

Даже и да я е боднал то е било анално(тя самата си каза) така,че не се брои за изневяра.

Не съм фенка на Роналдо, нито пък на отборите, в които играе, а още по-малко на чиканосите по начало, но ще застана на негова страна и ще кажа, че това са долни и мръсни инсинуации, съшити с бели кОнци, с които тези евтини парцалеси искат да изкарат пари и слава за сметка на едно известно и богато момче, постигнало всичко с много труд и талант. Роналдо не е глупав и достатъчно добре знае как да се пази от такива "прокурорки". Къде бяха същите тези "цепенячки", когато някои изкарваха момчето гей, защо тогава ги нямаше никакви, ами сега се ококориха да се правят на актуални. Едната чувствителна, разстроена, депресирана, всеки път плачела, видиш ли, пък другата обиграна, виждала и не само виждала големи Яйца, та и било смешно, видиш ли какво кисело грозде е Роналдо. Айде нема нужда! Не нам!

Цял свят го знае, само американските к--ветини не. Миришат на к--ва още от снимките.

наистина са измислица.на такива кифли трябва да спре да се обръща енимание, е вярно продават се вестниците и е новина в кавички но трябва вече да се намери начин тези писачи да спрат с глупостите