Братя Пулеви и Стоичков заедно на ринга: Не е лесно да носиш герба, трябва да се подкрепяме!

Кобрата благодари на великия номер осем, че е прелетял от другия край на света за мача

Обратно в новината

Коментари - Братя Пулеви и Стоичков заедно на ринга: Не е лесно да носиш герба, трябва да се подкрепяме! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какво става с паметниците да е... а

Абе хора, какъв топ 3, какво световно ниво. Кубрат никой не го знае навън, дори мачовете му с Кличко и Антъни Джошуа които го биха като мачЕ у дерек не са помогнали за никаква популярност. Говорил съм с хора навън които много гледат бокс. Не го знаят. За разлика от Стоичков например когото го знаят футболните фенове. Стоичков е от световна величина но Кубрат НЕ Е. Погледнете го как бяга като аматьор от прогимназиално ниво когато Джошуа почна да го бие. Да, за нашата малка страна е най-добрия. Но толкова. Сравнено с Гришо каквото е направил в тениса досега като успехи и като популярност, (тия дни се завърна в топ 10), Кубрат е далеч по-назад в бокса.

Май подготвят Пулеви за политическа кариера в някоя нова патриотична, национално отговорна партия.

Стоичков най-големия боклук.Надяваше се от Барцилона да го дундуркат до пенсия и като видя че покрай Миси и новите звезди никой вече не го бръсне за слива тръгна да рекламира хазарт да може да се издържа.Абсолютен олигофрен.

Имайте предвид, че всички похарчени пари за кампании да привличат хора за армия и полиция не са и 5 процента резултатни, от правдното от Пулеви, Стоичков и други знакови имена в спорта. И нека държавата ни им помага и застава до тях, а не олигарски и криминални лица. Помните ли как Любо Пенев се събра с Киро Японеца или преди това много от тях бяха с ВИС или СИК. Или когато дадоха зала на Боевски, но той пак от алчност се замеси с трафик на кокаин. Пулеви направиха голямо събитие и шоу в София. Пулеви са име в световния бокс. Да, не всеки харесва този спорт, но не всеки харесва и опера. Както трябва да уважаваме Соня Йончева, Енчо Киряков, Васко Василев, нека уважаваме и имената в спорта. А те нека стоят далеч от престъпници.

Стиснат кюрда. Що не му подари една подаръчна торбичка от Кауфланд?

Това си е "шоу" за лумпените. Кви са тея потури и калпаци. А и това освиркване накрая на Чар. Много жалко същество е Ганьо. А колкото за Пульо. Тея кичозни събития са за да го вкарат в политиката.

Това е шоу по американски тертип.Няма значение победителя! Зрелище за раята!

Моят колега Ицо Кауфланда ми е помагал много скоро ме очаквайте и мен на щанда с боза в Кауфланд!!!

получава по един у зъбите

Срам е тия простаци Пулеви да са гордост за някои хора...за мен никога не биха били ако ще и Кубрат да стане абсолютен световен шампион (нещо, което е невъзможно)

Кубрат е физически добър боксьор, би усложнил живота на доста други професионалисти в бранша. Бъркат го наглостта и лекомислието му.

Не си мисли, че знаковите спортни имена в други държави са интелектуален връх и стига сме оплювали всичко тук. Има един критерий - дали са честни и почтени хора, които не са замесени в престъпност и корупционни схеми. Пулеви не са и затова заслужават респект и почитание. Те всеки лев са изкарали с лични усилия. Не всеки може да е учен, професор, дори вишист, но всеки може да е човек. Освен това погледни цялата ни нация - респект пред децата, които учат и се развиват, но мнозинството от хората се трудят, има военни, полицаи,всякакви хора. Те също имат нуцда от пример, а един академик или професор трудно ги вълнува и впечатлява. Та, нека уважаваме всеки, който не е престъпник и честно, с много труд постига успехи. Пулеви - респект. Стоичков - най-добрият ни футболист и слава по света.

Организацията на събитоето беше на мнпго ниско ниво!

особено грозните двукраки силикончета с табелките за рундовете.

Ицо Хазарта пак на първа линия!

Само Тулупа Б.Б липсва, макар да няма значими успехи като спортист.

в един момет Свинята ще се изпъчи с някоя купена титла по сумо.

сигурно много му се иска да е първият българин със златна топка по футбол и златен колан по бокс едновременно. Ама нямаааа, нямаааа.....

Къде го носите герба?!? Нашето знаме е голо, без герб, демократично

Kalin

Двама безлични съперници и победата беше ясна.Но при Тервел беше доста .....пресилена.Салече он някакво световно ниво този спаринг!

Браво на братята, ниво са. Може да не са в топ 3 на световно ниво, но за България с Няма по добри. И противниците не бяха подбрани най-елементарните. Хубави срещи

Добър цирк, клоуни много

Тримата глупаци

нищо не се е променило от Алеко Константинов досега.