Братя Пулеви и Стоичков заедно на ринга: Не е лесно да носиш герба, трябва да се подкрепяме!

Кобрата благодари на великия номер осем, че е прелетял от другия край на света за мача

Обратно в новината

Коментари - Братя Пулеви и Стоичков заедно на ринга: Не е лесно да носиш герба, трябва да се подкрепяме! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тримата глупаци

Добър цирк, клоуни много

Браво на братята, ниво са. Може да не са в топ 3 на световно ниво, но за България с Няма по добри. И противниците не бяха подбрани най-елементарните. Хубави срещи

Kalin

Двама безлични съперници и победата беше ясна.Но при Тервел беше доста .....пресилена.Салече он някакво световно ниво този спаринг!

Къде го носите герба?!? Нашето знаме е голо, без герб, демократично

сигурно много му се иска да е първият българин със златна топка по футбол и златен колан по бокс едновременно. Ама нямаааа, нямаааа.....

Само Тулупа Б.Б липсва, макар да няма значими успехи като спортист.

Ицо Хазарта пак на първа линия!

в един момет Свинята ще се изпъчи с някоя купена титла по сумо.

Организацията на събитоето беше на мнпго ниско ниво!

особено грозните двукраки силикончета с табелките за рундовете.

Срам е тия простаци Пулеви да са гордост за някои хора...за мен никога не биха били ако ще и Кубрат да стане абсолютен световен шампион (нещо, което е невъзможно)

Кубрат е физически добър боксьор, би усложнил живота на доста други професионалисти в бранша. Бъркат го наглостта и лекомислието му.

нищо не се е променило от Алеко Константинов досега.

Моят колега Ицо Кауфланда ми е помагал много скоро ме очаквайте и мен на щанда с боза в Кауфланд!!!

получава по един у зъбите

Това е шоу по американски тертип.Няма значение победителя! Зрелище за раята!

Това си е "шоу" за лумпените. Кви са тея потури и калпаци. А и това освиркване накрая на Чар. Много жалко същество е Ганьо. А колкото за Пульо. Тея кичозни събития са за да го вкарат в политиката.

Стиснат кюрда. Що не му подари една подаръчна торбичка от Кауфланд?

Не си мисли, че знаковите спортни имена в други държави са интелектуален връх и стига сме оплювали всичко тук. Има един критерий - дали са честни и почтени хора, които не са замесени в престъпност и корупционни схеми. Пулеви не са и затова заслужават респект и почитание. Те всеки лев са изкарали с лични усилия. Не всеки може да е учен, професор, дори вишист, но всеки може да е човек. Освен това погледни цялата ни нация - респект пред децата, които учат и се развиват, но мнозинството от хората се трудят, има военни, полицаи,всякакви хора. Те също имат нуцда от пример, а един академик или професор трудно ги вълнува и впечатлява. Та, нека уважаваме всеки, който не е престъпник и честно, с много труд постига успехи. Пулеви - респект. Стоичков - най-добрият ни футболист и слава по света.

Имайте предвид, че всички похарчени пари за кампании да привличат хора за армия и полиция не са и 5 процента резултатни, от правдното от Пулеви, Стоичков и други знакови имена в спорта. И нека държавата ни им помага и застава до тях, а не олигарски и криминални лица. Помните ли как Любо Пенев се събра с Киро Японеца или преди това много от тях бяха с ВИС или СИК. Или когато дадоха зала на Боевски, но той пак от алчност се замеси с трафик на кокаин. Пулеви направиха голямо събитие и шоу в София. Пулеви са име в световния бокс. Да, не всеки харесва този спорт, но не всеки харесва и опера. Както трябва да уважаваме Соня Йончева, Енчо Киряков, Васко Василев, нека уважаваме и имената в спорта. А те нека стоят далеч от престъпници.

Стоичков най-големия боклук.Надяваше се от Барцилона да го дундуркат до пенсия и като видя че покрай Миси и новите звезди никой вече не го бръсне за слива тръгна да рекламира хазарт да може да се издържа.Абсолютен олигофрен.

Май подготвят Пулеви за политическа кариера в някоя нова патриотична, национално отговорна партия.

Абе хора, какъв топ 3, какво световно ниво. Кубрат никой не го знае навън, дори мачовете му с Кличко и Антъни Джошуа които го биха като мачЕ у дерек не са помогнали за никаква популярност. Говорил съм с хора навън които много гледат бокс. Не го знаят. За разлика от Стоичков например когото го знаят футболните фенове. Стоичков е от световна величина но Кубрат НЕ Е. Погледнете го как бяга като аматьор от прогимназиално ниво когато Джошуа почна да го бие. Да, за нашата малка страна е най-добрия. Но толкова. Сравнено с Гришо каквото е направил в тениса досега като успехи и като популярност, (тия дни се завърна в топ 10), Кубрат е далеч по-назад в бокса.

Абе какво става с паметниците да е... а