Коментари - Британски спринтьор е категоричен: Ще коленича, въпреки забраната на МОК | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОК, ама и малко си разтвори бузите.....

Това коленичене е доста двусмислено. Полицаят всъщност и той коленичеше на врата на чернокожия. Полицая ли имитират и подкрепят?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ами, като си толкова нахъсан, защо не си останахте в Иран или Мароко, откъдето произхождаш. Намърдвате се в бели цивилизовани държави, добирате се до постижения,, живеейки и развивайки се в едно демократично общество и започвате да се пънете. Иска ми се да видя какво би излязло от теб, ако си бяхте останали в онази дивотия и ако не беше в Англия. Наистина Олимпиадата не е място да се правите на протестъри. Отиди си в Иран или Мароко и протестирай.

Е, маймунчото Хамилтън да няма да е сам, я...Сънародници сте, подкрепяйте се.

Мюсли,дами и господа,мюсли!Цялата им религия е инфантилна,както и самите те....То нормален и трезво мислещ човек няма как да се хване с КУРана,де...!

Поредната маймуна с претенции

Подкрепям ! Коленичи, чернокожи робе, пред белите хора на трибуните ! Живота на робите има значение само ако коленичат !

И ко? някакъв спортист щял нещо си да прави! И ко? Тия шоумени се взеха нещо на сериозно май! Пълен смях!

какво да направим в Иран или Саудитска Арабия, където ислямските радикали събарят църкви, бесят християни и налагат верски екстремизъм???

Боклук ! Какво ти е отказвано в Англия за да станеш такъв какъвто си в момента!!! Такива като тебе и подобните на тебе протестъри ,трябва да бъдете лишавани от права , но не само в спорта

Бай Мангау се први на интересен.

на този силата му безспорно е в мускулите на краката, а за подхранване на мисловния процес , който се осъществява от мозъка, несъмнено не е достигнала никаква енергия.

ako iska moje i po korem da legne

Каква злоба Прост ще си остане ганя