17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм Ноле!!!

Вики има малки шансове срещу Ализе-то

Още могат да се окъкат кенгурата.

се за палците?

Анулирай, депортирай!

Тези аборигени, като искат да организират турнир от Шлема да се съобразяват с международните тенис правила. Иначе да си се оградят с бодлива тел и да си правят състезание с новозеландците. Няма друг турнир по света, който да изисква участие само на "ваксинирани".

Явно Ноле ще го пуснат директно на финала срещу Гришо. :)

Това не е изискване на турнира, а правило да влизане в страната, независимо дали отиваш да играеш тенис или да се печеш на плажа.

Защо се борихме срещу Комунизма. направо на финала,а ние келнери и шлосери в Кремиковци

не става,Гришо има тежък жребий

Всеки път, когато чета нещо за австралийската епопея на Джокович, в главата ми изплува образ на хиени, заобиколили лъв. Няма нищо по-показателно за омразата, с която Църквата на вечно болните преследва силните и успелите, от тази поредна нелепа история в общественото пространство. Имал ли правилната виза Джокович, нямал ли, кихал ли е, кашлял ли е, в колко часа е кихал и защо не е направил тъй, ми инак. Все едно си няма друга работа един стократен шампион по тенис, освен да седне пред компютъра и да се хване да преправя тестове и да вади грешни визи за Алкатраз. Медийната пропаганда е скалъпена толкова евтино и очевадно, и се крепи на такива махленски похвати, че чак ми е обидно да я коментирам. Каквато новата медицина, такваз и новата журналистика - аморалните правят цирк за глупавите и раздават на кресливите безплатни места в ложите. Дори на посумите в Австралия е ясно, че цялата патаклама няма нищо общо нито с визи, нито с тенис, ами трябва да покаже на света каква зла участ очаква всеки, който се мисли за много силен и здрав, и отказва да се покръсти в правата вяра чрез ритуално набождане. Аз лично отношение към тениса нямам, нито към г-н Джокович, но имам отношение към платени драскачи и нарочно разигравани сеири на мегдана. Да се гледа и слуша цялото това нещо е просто унизително, стига човек да не е с ампутиран мозък, но си има и положителни страни - колкото повече се напъват медийните парцали да нарочат тоя или оня за антиваксър (глупава дума за класически глупци), толкова по-ясно се вижда откъде взимат заплатките. Колкото повече обиди сипят по адрес на здравите и успелите, толкова по-нелепа изглежда политиката и медицината им. На този етап такива пландемични безсмислици могат да бъдат пробутвани само на 1) деца до тригодишна възраст, 2) домашни любимци, 3) хора със занижен интелектуален капацитет. Останалите отлично знаят за какво става въпрос и са вече доста отегчени. Джокович има по-голяма и читава аудитория от който и да е вестник в момента, и трупа по половин милион лайка на постовете си във Фейсбук - дали ще играе в Алкатраз или няма да играе е напълно все едно и макар да не съм сигурна дали на негово място бих се замотала в такъв селски скандал или бих отишла да пия коктейли на вилата си, трябва да му се признае, че успя да изложи смехотворното правителство на Австралия пред света по наистина зрелищен начин. Оттук насетне дори да го забранят, екстрадират и заточат в Сибирската тайга, по-голям победител в Australian Open няма да има.

Ами като е изискване на страната тогава да се откажат от турнира и да го дадат на друга държава. Никой не е длъжен да се ваксинира само за да участва на един турнир в годината.

Не, пич. Не е така. Просто, ТИ не разбираш, че в някои държави ИМА правила - добри или лоши, ние НЕ коментираме. Но те се спазват. Непознато ти е, нали?

Набоцканите най-много мразят не този, който ги задължава да се боцкат, а тези, които не са се боцнали.

Браво за точните думи с които описа ситуацията. Наш Григир дори и да играе е една мижитурка с поведението си, мълчанието си, на приемащ несправидливостта с това което се случва в момента, а то е война за душите ни. Ноле е истински Човек, знаещ какво иска, а не мижитурка , като болшинството тенисисти приемащи всичко безропотно. Браво Ноле!!

И тази цялата несвързана тирада в защита на един шмекер, опитващ се чрез измама да заобиколи правилата? Докъде стига падението на неразсъждаващите... А да си чувал, че хиените сами си ловуват храната, но лъвиците много често им я взимат изгонвайки ги? Не можах да се въздържа да ти покажа колко клиширани са "разсъжденията" ти

Сръбският селянин се опита да излъже както е свикнал властите в Австралия ама удари на камик. Отрпката ще осъзнае скоро че селските номера и трикове не вървят.

Каторжнически долни боклуци, само това мога да кажа. Изправиха цялата си скапана прашасала фашистка държава срещу един човек, само защото отстоява правото си сам да избере да се ваксинира или да не се ваксинира. Дано спечели 10-та купа и след това да им я подари, като са толкова мераклии да го отстранят с неспортни средства.

Аустралиън оупън е турнир с ранг на световно първенство в света на тениса. За участие в турнира важат международни спортни правила, а не правилата на местното правителство, което ограничава с някакви измислени изисквания правото на спортистите да се състезават. Затова са международните спортни състезания. Ноле е отишъл там да играе тенис, не да емигрира. Каторжниците утре може да поставят изискване в тоя турнир да играят само джендъри и на влизане на границата да им правят еди какво си. Идиоти.

Я бе отворковци, я цитирайте точно и изчерпателно , правилата!

Ноле ще го играе в самолета. На екрана на облегалката пред него.

Србския сельо ше го духа