Коментари - Червени картони, скандали и драма: Свои нокаутираха Барса и вдъхновиха ПСЖ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само в бг съдиите са корумпирани и слаби . Сега какво да кажем за този съдия ?

МЪЧНО ИМ Е НА КАТУНЦИТЕ,МРАЗЯТ СЪДИЯТА,А КОГАТО 6 ГОДИНИ КЛАХА ПСЖ,РЕАЛ МАДРИД И ЧЕЛСИ/ПО НЯКОЛКО ПЪТИ/,МИЛАН НА ШЕВЧЕНКО/,АРСЕНАЛ,ИНТЕР,КОПЕНХАГЕН,,,,И КОИ ЛИ ОЩЕ НЕ,,,,ПЕП СЕ РАДВАШЕ,И НЕ МУ ПУКАШЕ ЗА СЪДИИТЕ, СЕГА ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ЕДИН ПО ЕДИН ЗА ОНЕЗИ ГОДИНИ,НА МЕСКО/ДУЗПАТА/ПУЮОЛ СЕКИРАТА/,И ПОДКУПИТЕ НА УЕФА,СЪДИИТЕ,, НЕ ПЛАЧЕТЕ НА ЧУЖД ГРОБ СЕГА,,ЛИЦЕМЕРНИ БОГАТАШИ,ГОТИВИ ДА КАТУРНАТ ЕВРОПА ДОРИ!

Падна малко артистично, но през цялото време на ситуацията ръката на защитника беше на рамото на нападателя.

ПСЖ успяха да си го върнат тъпкано на Барса за онзи злощастен мач преди години когато един жалък съдия класира Барса напред с измислени дузпи и червени картони !

И още един жалък съдия класира ПСЖ сега по същия сценарий.

Стоичков дали е гледал мача ?

Всичко е за РЕАЛ МАДРИДО.

Дебилният червен картон обърна мача, след него беше ясно, че няма да издържим и ще ни смажат

Съдията от Румъния очевидно беше купен в този мач.

ха ха ха..барцилона

Честито на десетте малки н.... Може румънеца скоро да се премести в Дубай да живее с някой и друг милион, а са ще викаме за Боруся.

Айде вън смешниците и ревльовците

Миналата седмица изглеждаше, че Атлетико и БарЧелоната ще продължат, а то какво стана!!! Това са мачове това е Европа, ане ориенталските ви азиатски нужници България, Раша, Чечня, Беларус, Узбекистан!!

Не зная дали здрав ще се прибере тоя корумпирам мамалигар от унгарски произход-Испания ще е забранена зона за него помияра му с помияр