Коментари - Да докоснеш върха - големият Димитър Златанов на 70 | Корнер.dir.bg
назад

Да докоснеш върха - големият Димитър Златанов на 70

Волейболната ни легенда представи своята биография ден преди юбилея

Обратно в новината
| Редактор : Венислав Кирилов

Коментари - Да докоснеш върха - големият Димитър Златанов на 70 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 15

книгата на този нормален и възпитан човек има 0 коментари и скромно отразяване,а онзи,кюрда,разлюля земята ,обиколи студията,оплю всички които го игнорираха,но уж му бяха приятели.това не мъжкар,а подлец!

Гордост за нашата страна! Да е жив и здрав още дълги години!

На кого синът игра за Италия срещу България?

Да оставим спортните страсти за и против. Историята на всеки, от нас губи смисъл, ако такива простички неща, като това внуците ни да знаят български и да се чувстват българи ги няма. В сърцето на всеки, от нас остава тъга а радостта е за Италия или друга чужда страна.

всички се сещат за България, когато си представят книгите, а до тогава са по италианци от италианците. Спомням си как се хвалеше, че синът му, когато се родил го уредили с италианско гражданство, защото България и към него била лоша. Дотогава го уважавах много, защото гледах и Световното 1970, където бе голямата звезда. На Олимпиадата 1980 бе твърда резерва, така че да не се хвали с нея.

Браво Голям.

Да иляди! Великан. Би бил най-добрият треньор на националния, ако пожелае.

Този голям пък , кога е бил голяма звезда в Б-я пък волейболист не си спомням .... Да отиде в Италия да си прави пиар ....

Единствен българин обявен за най-добър световен волейболен нападател, веднага след световното първенство в което бяхме втори и изпуснахме световната титла, като в 5-тия гейм водехме с 13:5, но германците ни биха с 15:13 и станаха световни, а ние втори.

След загубата от ГДР по заповед на БКП Златанов и други волейболисти се възпротивиха и им бе отнето правото да спортуват. И затова той отиде да играе в Италия.

Забелязвам, че много от популярните спортисти напоследък се изявяват като писатели - ето Д.Златанов, Хр.Стоичков, Д.Бербатов, а чувам, че и прекрасната Й.Христова щяла да пише книга. Защо ли така? Нищо лично.

нагъл лъжец, нищо подобно, игра в България още поне 10 години и бе в отбора за Олимпиадата 1980г. Сигурно носът ти вече е поне 30 сантиметра.

Че беше голям волейболист е безспорно! Но как се връзва големият му патриотизъм с италианското гражданство на сина му и играта му за националния отбор на тази страна (включително срещу България!)? Не че имам нещо против да си избираш гражданството, както пожелаеш - сега това наистина не е много трудно! Но когато си направил избор за поколенията си за чуждо гражданство (или те са го направили, без да си успял да им повлияеш) е малко пресилено да се оптваш да се правиш на "по светец и от папата" и да учиш на патриотизъм чуждите деца! Ама що ли се учудваме на Златанов - нашият велик премиер си е пратил дъщерята в САЩ, а се чуди, защо в страната не остават децата на другите, които работиш като кърджалия!

Изключителен волейболист, световна класа и то признат навсякъде ! Пишман патриотите, които оплюват Златанов са смешни ! Само ще цитирам отговора на въпрос защо не се състезава за България зададен към Златанов син ! Отговори: " Никой никога не ме е потърсил"!

Извинявай те че съм ви подвел. много добре си спомням репортажа по Свободна Европа . Там казаха това което писах. Обсъждахме го с наборите и си казахме един достоен Българин да се опре на БКП. Но щом не е истина го зачерквам от списъка с достойни българи. Много хора живеещи в чужбина знаеха тая версия съжалявам.