17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помни ли лафките за сандвичи на приземните етажи срещу входа спортното,ресторант Бумеранг,електроните игри на последна спирка хаааа хаааа, да е жив и здрав малко спортисти успяват да съхранят интелекта си и да не се подават на първичната агресия,е той определено бе един от тях веселяк и майтапчия.

Не знам защо сe връща в БГ - да се маха завинаги. Чак пък изумен защо не може да гласува?! Някакъв абсолютно странен отговор на въпроса за Кубрат. Сбогом СКАПАНА МАЙНА ГНУСНА!

Миро(Русев) е много готин пич, мога цял ден да го слушам. Има страхотно чувство за хумур и е много добър характер. Всичко сам е постигнал с много труд, което заслужава уважение!

Тоз бил голям пич. Страхотно чувство за хумор и много смислени думи! Готино интервю

Ей, браво. Е, тоя е постигнал американската мечта - да се прави на маймуна за пари. Остава да се кандидатира и за президент.

Колко ви платиха за тази статия? И защо никъде не пише, че е ПЛАТЕНА?

Браво на човека намерил е начин и е на едно по хубаво място. Но най известния ни спортист ... имаме такива с 15000 мил последователи в социалните мрежи ако това е критерии колко добър спортист си :) Само така и много успехи на човека.

Евала пич! Оправи ми деня и ме зареди с позитивизъм. Успех и само напред! Жалкото е, че талантливите българи успяват навън, а в Родината са мачкани! Хейтърите и тук налазиха за съжаление! Вместо да изгледат видеото и да видят един позитивен и добронамерен човек, те бълват поредната порция жлъч и злоба! И за съжаление все повече стават на тази географска територия...

То хейрър е диагноза, комплексар чакаш да излее жлъчтта си някъде. Това е нужда, надделявща над разума, в много случаи само нужда, защото разум няма. А за човека, постигнал е много, хубаво е че има все още такива българи, които ме карат да се гордея с тях

100 пъти повтори, че тука сме прошляци айляци без мечти чакащи да стане петък за да ударим една ракия сигурно. Братото просто незнае как тече живота тук и живее със спомените за България от времето когато гледахме кеч на видеокасети. Малко се е самозабравил, а и България добре я е забравил.

Русев удря, Русев мачка!

Чудесно интервю, благодаря! Човекът ми се стори много свестен и читав, пожелавам му освен здраве и щастие, да спечели и много пари!!! :)

Късак ми се вижда. Колко е висок?

Много позитивен човек! Добре е избрал USA за развитие. Тук хейтърите ще го пречупят!

Жив и здрав бъди, българино! От сърце и душа се радвам на такива хора. Вероятно/съдбата си знае работата/ не можем да срещнем, но ти пожелавам преди всичко здраве, защото в твоя спорт това е особено значение и хич да не ти пука, че ни си дал гласа си за някой измекярин на друг народ.

tonk11

Успех му пожелавам. А за гласуването е правилно. От 15 години живее в чужбина. Прибирал се е 3-5 пъти за по 5 дни. Едва ли мисли да се връща. Нормално е да не гласува. Въобще според мен ако не живееш поне 6 месеца годишно в една държава не трябва да можеш да гласуваш.

А ако плащаш данъци? Може да има 5 къщи и да плаща сумарно повече от 5000 културно-особенни, които паразитират 365 дни в годината и според теб са с повече права !? Мислте бе хора - мислете!

Големи простотии дрънкаш! Щом имаш български паспорт, значи би следвало да можеш да гласуваш. Да му го отнемат и да не може, тогава! Демокрация ти да видиш! Пълен т@шак е цялата работа! Примерно аз не живея в България дълги години, но си имам бизнеси в Родината и плащам данъци и съм много по-пълноценен български гражданин от много други, които са на социални помощи, нямат един работен ден през живота си и основната им дейност е гласуване на избори срещу тройка кебапчета, бира и 20 лв. евентуално. Та кажи ми ти сега кой има и кой няма право и не е ли изключително тъпо да кажеш, че щом не живееш някъде нямаш право да гласуваш. А и нещо друго, нещата отвън/отстрани се виждат много по-добре и в много случай живеещите навън преценяме ситуацията по-добре и имаме по-адекватна представа, какво да се направи!

Какво друго да Ви каже, всички сме им вредни на вредните партии.

Ти може да имаш бизнеси и в Пакистан, и там ли трябва да можеш да гласуваш? Епъл си правят айфоня в Китай, значи педала Тим Кук трябва да гласува в Китай, по твоята логика. Има се предвид, че като не живееш в дадена страна, не си подвластен на политиката и няма как да имаш достатъчно компетентно мнение. Иначе по новините, може да се осведомяваш за политиките по цял свят.

Жив и здрав да е! Успех.

Кеч? Кич! Балет за тежкоатлети...

Реших, че новината е свързана с това, че водачите на криминалния преход в България са постигнали американската мечта за богатство, играейки ролята на злодеи.

По принцип и за това би бил прав. Злодеите от прехода всичките са постигнали 'американстката' мечта за богаство, макар че конците им се дърпаха ( и дърпат) от Русия.

Този тип е харизматичен. Виждаш го, не знаеш кой е, но ти е някак симпатичен. Пожелавам му следващи успехи!

Т.нар. "американска борба" е пошъл театър за инфантилна публика, обаче тук битуват две заблуди. Првата е, че публиката си мисли, че боят е истински. Напълна наясно са, че не е и това го гледат като режисирано представление или филм, така както никой не се заблуждава като отиде на театър, че това не е реалност, а режисура. Второто е, че кечистите не са атлети - каскадите, които се правят там са доста болезнени, опасни и травмиращи. Неслучайно спортът с най-много смъртни случаи е именно този, а кечистите тежко се амртизират и после влачат травми цял живот. Отделно, заради стероидите получават и личностни изменения, така че тази работа изобщо не е майтап или е лесна. Има публика, има пазар, някой трябва да го заеме.

как па ша не е истински боя ? истински си е .

Русев Удря,Русев Мачка!

Кечът е интелектуален спорт!