17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кечът е интелектуален спорт!

Русев Удря,Русев Мачка!

Т.нар. "американска борба" е пошъл театър за инфантилна публика, обаче тук битуват две заблуди. Првата е, че публиката си мисли, че боят е истински. Напълна наясно са, че не е и това го гледат като режисирано представление или филм, така както никой не се заблуждава като отиде на театър, че това не е реалност, а режисура. Второто е, че кечистите не са атлети - каскадите, които се правят там са доста болезнени, опасни и травмиращи. Неслучайно спортът с най-много смъртни случаи е именно този, а кечистите тежко се амртизират и после влачат травми цял живот. Отделно, заради стероидите получават и личностни изменения, така че тази работа изобщо не е майтап или е лесна. Има публика, има пазар, някой трябва да го заеме.

Този тип е харизматичен. Виждаш го, не знаеш кой е, но ти е някак симпатичен. Пожелавам му следващи успехи!

Реших, че новината е свързана с това, че водачите на криминалния преход в България са постигнали американската мечта за богатство, играейки ролята на злодеи.

По принцип и за това би бил прав. Злодеите от прехода всичките са постигнали 'американстката' мечта за богаство, макар че конците им се дърпаха ( и дърпат) от Русия.

Кеч? Кич! Балет за тежкоатлети...

Жив и здрав да е! Успех.

tonk11

Успех му пожелавам. А за гласуването е правилно. От 15 години живее в чужбина. Прибирал се е 3-5 пъти за по 5 дни. Едва ли мисли да се връща. Нормално е да не гласува. Въобще според мен ако не живееш поне 6 месеца годишно в една държава не трябва да можеш да гласуваш.

Жив и здрав бъди, българино! От сърце и душа се радвам на такива хора. Вероятно/съдбата си знае работата/ не можем да срещнем, но ти пожелавам преди всичко здраве, защото в твоя спорт това е особено значение и хич да не ти пука, че ни си дал гласа си за някой измекярин на друг народ.

Много позитивен човек! Добре е избрал USA за развитие. Тук хейтърите ще го пречупят!

Късак ми се вижда. Колко е висок?

Чудесно интервю, благодаря! Човекът ми се стори много свестен и читав, пожелавам му освен здраве и щастие, да спечели и много пари!!! :)

как па ша не е истински боя ? истински си е .

Русев удря, Русев мачка!

А ако плащаш данъци? Може да има 5 къщи и да плаща сумарно повече от 5000 културно-особенни, които паразитират 365 дни в годината и според теб са с повече права !? Мислте бе хора - мислете!

100 пъти повтори, че тука сме прошляци айляци без мечти чакащи да стане петък за да ударим една ракия сигурно. Братото просто незнае как тече живота тук и живее със спомените за България от времето когато гледахме кеч на видеокасети. Малко се е самозабравил, а и България добре я е забравил.

Големи простотии дрънкаш! Щом имаш български паспорт, значи би следвало да можеш да гласуваш. Да му го отнемат и да не може, тогава! Демокрация ти да видиш! Пълен т@шак е цялата работа! Примерно аз не живея в България дълги години, но си имам бизнеси в Родината и плащам данъци и съм много по-пълноценен български гражданин от много други, които са на социални помощи, нямат един работен ден през живота си и основната им дейност е гласуване на избори срещу тройка кебапчета, бира и 20 лв. евентуално. Та кажи ми ти сега кой има и кой няма право и не е ли изключително тъпо да кажеш, че щом не живееш някъде нямаш право да гласуваш. А и нещо друго, нещата отвън/отстрани се виждат много по-добре и в много случай живеещите навън преценяме ситуацията по-добре и имаме по-адекватна представа, какво да се направи!

Евала пич! Оправи ми деня и ме зареди с позитивизъм. Успех и само напред! Жалкото е, че талантливите българи успяват навън, а в Родината са мачкани! Хейтърите и тук налазиха за съжаление! Вместо да изгледат видеото и да видят един позитивен и добронамерен човек, те бълват поредната порция жлъч и злоба! И за съжаление все повече стават на тази географска територия...

Какво друго да Ви каже, всички сме им вредни на вредните партии.

Ти може да имаш бизнеси и в Пакистан, и там ли трябва да можеш да гласуваш? Епъл си правят айфоня в Китай, значи педала Тим Кук трябва да гласува в Китай, по твоята логика. Има се предвид, че като не живееш в дадена страна, не си подвластен на политиката и няма как да имаш достатъчно компетентно мнение. Иначе по новините, може да се осведомяваш за политиките по цял свят.

Браво на човека намерил е начин и е на едно по хубаво място. Но най известния ни спортист ... имаме такива с 15000 мил последователи в социалните мрежи ако това е критерии колко добър спортист си :) Само така и много успехи на човека.

Колко ви платиха за тази статия? И защо никъде не пише, че е ПЛАТЕНА?

Иванов,злобно и кисело ти е мнението. Хората в чужбина са точно толкова добри,колкото и хорав България.

То хейрър е диагноза, комплексар чакаш да излее жлъчтта си някъде. Това е нужда, надделявща над разума, в много случаи само нужда, защото разум няма. А за човека, постигнал е много, хубаво е че има все още такива българи, които ме карат да се гордея с тях

Ей, браво. Е, тоя е постигнал американската мечта - да се прави на маймуна за пари. Остава да се кандидатира и за президент.

Тоз бил голям пич. Страхотно чувство за хумор и много смислени думи! Готино интервю

Миро(Русев) е много готин пич, мога цял ден да го слушам. Има страхотно чувство за хумур и е много добър характер. Всичко сам е постигнал с много труд, което заслужава уважение!

Не знам защо сe връща в БГ - да се маха завинаги. Чак пък изумен защо не може да гласува?! Някакъв абсолютно странен отговор на въпроса за Кубрат. Сбогом СКАПАНА МАЙНА ГНУСНА!

Помни ли лафките за сандвичи на приземните етажи срещу входа спортното,ресторант Бумеранг,електроните игри на последна спирка хаааа хаааа, да е жив и здрав малко спортисти успяват да съхранят интелекта си и да не се подават на първичната агресия,е той определено бе един от тях веселяк и майтапчия.