Държавна намеса в БФС ли е исканата оставка на Борислав Михайлов? Георги Градев пред Dir.bg

50 хил. швейцарски франка глоба и затваряне на стадиона за един мач може да ни накажат минимално за проявите на расизъм, казва специалистът по спортно право

Обратно в новината

Коментари - Държавна намеса в БФС ли е исканата оставка на Борислав Михайлов? Георги Градев пред Dir.bg | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отдавна трябваше да изхвърлим цялото "златно поколение" от 94та от управлението на футбола.Тези отявлени некадърници съсипаха всичко.

Погледнете само КОЙ е премиер! Няма какво друго да се коментира. 10 години свободно падане. Сега искал оставки Рапоня. Сети се Мара да се побара.

Спете спокойно, защото Тиквата ще ви оправи и футбола няма страшно:)))! "Оправя" ви вече повече от десетилетие без да мрънкате или поне по-голямата част от вас, та смешния ви футбол ли ще му се опре:)))!

не очаквайте нищо по добро, докато в родното първенство, обучаваме бразилци румънци и араби на футбол, а не отлеждаме родно попълнение на националния тим.

Какъв е този подмазвач?

Тук държавата каквото и да направи е нарушител на нечии права и дори и най- големия престъпник излиза жертва, а общественото мнение незабавно му съчувства!

И кой е най-големия престъпник тука? Събирате се група приятели, назначавате си един да ръководи и да харчии парите, но идва държавата в лицето на ГДБОП и казва: Давайте парите, ние ще ви назначим Гинка, примерно и тя ще ви казва как и за какво ще ВИ харчи парите. Найс, а? Просто адвокатът работи в черно-бяло и критично изкривява нещата в полза на ...Гинка.

Те англичаните няма да простят така лесно за Полфрийман. Докато не им се извиним нещата все по-лоши ще стават. Тя кралицата си защитава поданиците.

Полфрийман не е англичанин.

Вярно, не е, ама австралийците не бяха ли поданици на баба Лиза:)))?!?

няма ли психоложки за БФС-то?

няма да затворят маймунарника

Този човек предаде народа си.

С една футболна среща, влязохме 3 пъти в прегрешение пред света. Първо - не можем да я играем тази игра, второ - публиката се държи по начин, несъответстващ на европейските и световни правила, и трето - държавата (мутрю) се меси в работата на фугболният съюз.

И разни клакьори пригласят на Тиквата, дето се държи каро самодържец

Не е ли твърде дълго, Б. Михайлов, начело на българския футбол за да го мързи, дори да гледа, камоли нещо да направи!!???

Футболът в България трябва да се затвори. Или да се остави на самотек, каквото си направят сами клубовете, това да е. Никаква държавна подкрепа не заслужават. То и кой ли се интересува вече от нашия футбол? Само такива, на които им е все едно, че падама с 0:6, защото отиват на мач за да се бият, за да хвърлят бомбички, заради парадират с нацистки изцепки или нарочно (понеже имаше предупреждение) да подлагат страната под ударите на санкции за расизъм. Какво е виновен футболният съюз и държавата, че има кретени? Как да бъдат спрени? Само по единн начин - празни трибуни и няма да има санкции.

Футбол?!? В България?!? :))))))

Нещо не мога да разбера, а именно: Твърди се, че хората не бива да се делят расово. Това е правилно. Безспорно е така. Но хората все пак имат различен цвят на кожата. Нали е така? Пак безспорно е така. Въпросът ми е такъв: Аз лично не се обиждам ако ми казват "бял", въпреки, че съм мургав. Етнически българим /за яснота/. А и мургав и чернилка да ми викат, пак не се сърдя. Тогава защо черния човек се обижда и вика, че е расизъм , като му се каже "черен"? Дори това не е всичко, черният човек се обижда ако му кажеш и бял, или снежинка. Защо е така?

Те се обиждат на негър не на черен. Обиждат се от маимунските звуци на нашите "националистчета". А и да това че някой те нарича мургав или чернилко просто показва от възпитанието на човека. Аз не деля хората.. Дали са цигани или турци черни или жълти. Всички сме деца на планетата Земя

Доста свободно тълкуване. Италиянски клубове най-редовно са наказвани заради расизъм, ИНтер 3 години не игра в евротурнирите, а трябваше да са 5. Така че може и нас да ни цапнат.

Каква държавна намеса, какви пет лева? Та такъв позор в цялата ни история на футбола няма /и дай Боже да няма8! Вън всички некадърнициот футболния съюз и въобще от всички, занимаващи се с футбол, да дойдат нови кадърни момчета да изправят на крака футбола ни и да измият позора!

Aбе тaя цялaтa рaботa ми cе виждa мaлко шизофреничнa. Кaкто е кaзaл шопa: Нaй-много мрaзим негрите и рacовaтa диcкриминaция

Голям праз, 50 хиляди франка са смешни пари за един футболен съюз, а затворения стадион също не е кой знае какво при тези слаби резултати. Даже предлагам, следващия път като се паднем пак с Англия доброволно да играем мача на затворен стадион, за да се почустват специални. И да им се сложи десеторна полицейска охрана, която да ги следва даже в кенефа. Само така ще спрат да се правят на примадони. Седмица по-рано се бяха настроили за провокации. Що не кажат, че ако някой ги напсува ще напуснат стадиона ?

Даже още по-добре е на стадиона да се пускат само негри.

Добре де, те черни ли са или не са? Господ защо ги е създал черни, а не бели? И той ли е расист? Ако на мен ми кажат, че съм бял аз да се обидя ли? Да не стане само от превземии и простотии един ден да се оплакваме, че сме бели!

И най вече бяла маймуна

И кво значение има дали са черни или бели? Нали са дошли да играят футбол при това много по-добре от нас, защо за някои футболни фенове е пробле това? Не е ли по-голям проблем състоянието на футбола и спорта като цяло и поведението на Боби Михайлов и компания.

Перуката в ЗАТВОРА ! Аз казах ХАУ !!!

Кой знае зад перуката какви престъпници стоят. Щом след толкова помия още немогат да го махнат.

Наследниците на колониална империя с години провеждала геноцид и расизъм по света,сега да се правят ..по български,на честните Калудки.Не че оправдавам нашите олигофрени от трибуните.Ама да се провери кой,кой ги е организирал и платил.

Абе пичове, не се занимавайте с глупости ! Истината е МИЛЕ КИТИЧ !!! Елате на 25.10.2019 у Перник на безплатен концерт !

Само Борисов може да изхвърли този наглец. При неговата намеса за назначаване на президенти, той го е и поддържал.

А как тез футболни агитки ляха макиажна кръв на Орлите през февруали 2013-та... И как само "подкрепяха" ГЕШЕФТКО - докат им плащаха, де.. Пък сега Гешефтко ша ги преследва.. Та да фане тез престъпници срещу БЛЯСКАВИЯ НИ ФУТБОЛ, че и още по-бляскаво УЖ първенство.. Пърдон - черно тото..

Държавна намеса в БФС ли е исканата оставка на Борислав Михайлов? Твърдо не -това е божествена намеса !!!

Искането не е намеса! И ти ако искаш оставката на някой, а и каквото и да е друго, то това няма да се смята за намеса! Ако след искането последва отказ и ти го отстраниш, тогава вече е намеса.

Явно нищо не знаеш !

За Боби Михайлов трябваше да има разследване още при последното му преизбиране, защото тогава показаха и доказаха, че са принудили всички да гласуват за него. Човекът е вечен и несменяем просто. Яко окопан на поста си, как така някой ще му иска оставка. Но как да го разследват, след като и Гешев предстои да бъде избран по същия начин и пак никой нищо не казва.

Английските запалянковци казват, че не са забелязали нито знаци, нито звуци, просто тъмнокожите играчи не им се е играело при такъв резултат.

Вместо това правителството да беше разследвало тая измет, която се хили като пачи след като си показа простотията пред света. Боби Михайлов и да го сменят докато тия неандерталци не видят дедовия няма да се оправи футбола. Той в момента е забавление за някаква скотове, които се занимават с престъпна дейност , разпространяват неуместни политически идеологии. Ама не му стиска на Борисов да се изправи срещу престъпници, нали. Щото това са хората на баровците. Техните мутри. Не, че Боби Михайлов става за шеф на БФС - не става, ама проблемът не се решава като го махаш него, а не преследваш престъпниците. Щото това са престъпници, не си въобразявайте, че са патриоти, милеещи за БЪлгария.

нещо им пречим на англичаните. икономиката ни се разраства. кристалина стана шеф на мвф. добре стоим в европеския парамент. и изведнъж расизъм. точно пък в България. ние сме една от най-малко расистките страни. но пък и те могат да отидат да играят в африканското първенство. след като 90 процента от играчите им са от африка.

Има си ясни разпоредби на тази тема от ФИФА и УЕФА. Преди години поляците така се изпатиха от политически тарикатлък

Боби и да го сменят или оставят е все тая. Как англичаните на своите стадиони са кротки и мили? Бати Бойко и Кралев да не се пънат да свалят и слагат когото и да било, а да направят такива закони, които да не допускат такива лумпени на спортни състезания и (2)-да се спазват тия закони (а не пак да има изключение за мои и твои хора)! А това дали ще паднем 0:1 или 0:6 зависи от материала който имаме. Царя каза трябва да се смени чипа в главите ни. СМЕНИМ ЛИ ГО - МНОГО НЕЩА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ!!!

Няма изявление от Боби Михайлов! Сигурно още не е изтрезнял от снощи. Докато се осъзнае какво става ще трябва да стяга багажа!

часът на истината е настъпил май, стига спомени за лято 1994. И що не се вълнуваме от некадърността във футбола, а от това дали ще ни изхвърлят от Уефа . От друга страна: не знам какви са били расистките прояви, но провокират мисъл и паралели с Найджъл Фараж

По БТВ показаха кадър на младеж с фланелка "но респект" и няколко младежи с нацистки поздрав. Отделно е имало и издадени маймунски звуци.

Баш намеса си е. Ама на подлизурковците на ГЕРБ не им стиска да си го кажат

A ти какво си завършил, че да знаеш? Интервюто е със специалист в съответната област и той казва, че това НЕ е намеса. Или зад смях се крие некадърния Ники Михайлов, който ако тати сдаде поста, няма да види национална фланелка повече?

0:6, ама вие какво искате................добре се представихме - не са ни вкарали 10!!!

По принцип Да, ама то като няма държава. Гробчу ни направи гробище номер 1 в света.

Е , 14 години стигат! Успя да затрие българския футбол почти изцяло! Трябваше обаче доста по-рано да стане тази намеса, нали!

Специалисти по "спортно право" в страната на абсурдно ниската правна култура.

Нормално е когато държавата няма думата за влияние в една организация, каквато е БФС, то тя и да не дава пари за такава организация. Да си събират парите от посещение на мачове или от спонсори - като гледам форумите - има налични доста спонсори.

Предлагам стадиона да се затвори за 2 години т.е. две години да не играем международни срещи. След това ще видим.

Зрителите тръпнат, нивга не видели - футбол да играят живи със умрели!

Яко...

държавна намеса ще е, ако английското правителство се откаже от теорията на Дарвин /техен човек/ за произхода на човешкия вид - маймуната!!!

https://frognews.bg/images2/thumbs16x9/600/52a8e4cbdbobikralev.jpg

А министърът кога ще си ходи, всичките ни спортове с малки изключения са на този хал. Но стотиците милиони изтичат към вечни спортни деятели, тип чак-, .ракачиито интереси са съсредоточени само в келепира. За сметка на измъчения, беден народ. Стига вече бе, наглеци, стига с този обърнат конус, - най-горе най некадърните, стоварени върху произвеждащите блага.

...да ама пералнята на спортните залози се върти на пълни обороти...Навсякъде окичени транспирантите на "eF- 5"...даже и в дира ги има и по фланелките на всички наши пишман футболисти... В моя край ги има на всеки стълб на ул.осветление по два квадрата развяти , а стълбовете боя не видели от ..."живково време" ... Спортът се е превърнал в една клоака... Пари се въртят ...успех никой не чака,важно е резултата да попълни джоба на "правилните " хора !

И големи нацисти се извъдиха. Щото оная кметица за парлама забранява т.н. луков марш, а в действителност не смее да гъкне демократично. Остава и една седмица.

Ако въобще някой рита топка, да си я рита сам. Т.н. публика не ходи там да гледа игра, щото няма такава, а ходят точно заради тези изцепки. Избиване на комплекси.

Питам защо полицията не прибере такива "фенове" и учтиво да ги пита в чий интерес правят тези провокации? Толкова ли е трудно?

Лос говедарес правят зулуми открай време. Почти всички расистки скандали са тяхно дело - и клубни, и национални. Лос Чорбарес са същите отрепки, те пък са с нацистката символика, бомбички и боища.

Бистришките тигри песионираха ФУТБАЛЕРИН ПЪРВИ.. И го пратиха да пада за дузпи в отбора си от ветерани.. И нивото на българскио футбол отече у канало..