Коментари - Ден №15 на Мондиала: Франция и Англия ни осигуриха вълнуващ четвъртфинал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първият истински сблъсък. Другите бяха или неравностойни, или слаби или направо нагласени срещи. По принцип колкото повече прилича СП на ЕП, токлквоа е по-силно и интересно. ЕП + шампионите и вицетата от всеки контитнент би бил чудесен формат.

Франглия срещу Анция! Браво и на коафьорите, и на гримьорите, приликата с оригиналите във футбола е отлична и не си личи чак толкова много. Този простонароден стил не е моят, но евала, мен, и напред към финала на предаването, останалото се научава в движение.....Нали бе, мен?

Че съперниците на Англия и Франция изпасаха тревата и дадоха 20-0% от себе си за да не паднат с повече от 3 гола. Да въведем ново правило - по слабия продължава, че да т иугодим ли?

Ех сега да имаше един да ме отпори... Стига с тия мачуи

Пак ти рецидивира манията да пишеш кенефна поезия. Държах те в ремисия няколко години все пак, медицината е доста напреднала. Пак ще те излекуваме, не му се кахъри.

Няма да е дп, той е транни

Немскитв курви ги няма.Пак капитулираха недъгава нация

Треньор им е Урсула баш Лайнен:)))

Жалък руски врякалник я да се учиш да работиш, че скоро няма да има кой да ти подхвърля огризки задето оврещваш всички коментари.

Невсички цигани са българи но всички българи са цигани

Се споменават Германците? Пише се за Франция , Англия, Полша, Сенегал, ако можеш да четеш...

Semifinals: Аржентина-Бразилия Англия-Мароко И да черпити!!!

Ще е много безинтересен мач.

Със голяма стомна

Педалска германия е аут от турнира вече и дрогата не им помага да играят добре както срещу Унгария.Криводзурлестите деформирани фрицове са у девета глуха

Евротлгейски джендър нигъ.

Първи

Ти си първи само според модератора. Ние руските подлоги си скъсахме гза да пишем но той(модератора) с лека ръка ни взе всичките натрупани копейки.