Коментари - Ден №15 на Мондиала: Франция и Англия ни осигуриха вълнуващ четвъртфинал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първи

Евротлгейски джендър нигъ.

Педалска германия е аут от турнира вече и дрогата не им помага да играят добре както срещу Унгария.Криводзурлестите деформирани фрицове са у девета глуха

Ти си първи само според модератора. Ние руските подлоги си скъсахме гза да пишем но той(модератора) с лека ръка ни взе всичките натрупани копейки.

Със голяма стомна

Ще е много безинтересен мач.

Semifinals: Аржентина-Бразилия Англия-Мароко И да черпити!!!

Немскитв курви ги няма.Пак капитулираха недъгава нация

Треньор им е Урсула баш Лайнен:)))

Жалък руски врякалник я да се учиш да работиш, че скоро няма да има кой да ти подхвърля огризки задето оврещваш всички коментари.

Ех сега да имаше един да ме отпори... Стига с тия мачуи

Невсички цигани са българи но всички българи са цигани

Се споменават Германците? Пише се за Франция , Англия, Полша, Сенегал, ако можеш да четеш...

Пак ти рецидивира манията да пишеш кенефна поезия. Държах те в ремисия няколко години все пак, медицината е доста напреднала. Пак ще те излекуваме, не му се кахъри.

Няма да е дп, той е транни

Франглия срещу Анция! Браво и на коафьорите, и на гримьорите, приликата с оригиналите във футбола е отлична и не си личи чак толкова много. Този простонароден стил не е моят, но евала, мен, и напред към финала на предаването, останалото се научава в движение.....Нали бе, мен?

Първият истински сблъсък. Другите бяха или неравностойни, или слаби или направо нагласени срещи. По принцип колкото повече прилича СП на ЕП, токлквоа е по-силно и интересно. ЕП + шампионите и вицетата от всеки контитнент би бил чудесен формат.

Че съперниците на Англия и Франция изпасаха тревата и дадоха 20-0% от себе си за да не паднат с повече от 3 гола. Да въведем ново правило - по слабия продължава, че да т иугодим ли?