Коментари - Депортацията на Джокович се отлага до понеделник, чака се решение на съда | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато си повярваш, че си голяма звезда от балканите Тогава става ясно що за човек си

Хубави, лоши такива правила са наложили австралийците.Като не искаме ваксина не ходим там.Елементарно е!Ама здрав съм...бъди все така, ама медицинско за неваксиниране имам... добре твое право, ама религията ми забранява ваксина...хубаво недей.Ама ако може да дойда пък.....еееWTF!!!!

Благодарско на Джокович,че вдигна шумотевица около ПРОСТОТИЯТА И ФАШИЗМА на интелигенцията.

Едно е ясно - такъв фашизъм не е имало и през...фашизма!!! Дори тогава спортни мероприятия и т.н са се провеждали и всички враждуващи страни са преустановявали активните боеве...справка #КоледноПримирие по време на война...

Интересно, кой му издаде "медицинското изключение " и визата?С какво точно един здрав човек(без значение дали е Джокера или бай Х@й), ще компроментира здравната система?В крайна сметка се оказва,че :"Каквото и да Ви говорят, знайте че става дума за пари".Едни хора, поставят други хора в "параграф 22".

Идея си нямате какво представлява това заболяване и какви мъки са. Случвало ми се е дори да припадам, да получавам сърцебиене, виене на свят... ако не си пазя диетата стриктно и консумирам храни със съдържание на глутен. Чак червата те болят и с годините симптомите се обострят така, че изобщо не коментирай като идея си нямаш какво е

Ама като не му харесват условията там да не ходи, бе! Никой не го кара нищо да прави насила, напротив той се опитва да си наложи нелепите изисквания и си мисли, че това е като у наше село и щот е велик ще минат. Е няма и ще го разбере по трудния начин. Ако случайно се промуши публиката ще го освирква жестоко всеки пък, когато пипне топка.

Депортираите го веднага.

Има закони и законов ред за който се следи и който се спазва шушляк.

Нееее... Ще стои в хотела докато съдът разгледа случая. Ще отнеме време. Ако продължава да обжалва. И случаят стигне до арменския поп. Може да приключи тъкмо навреме. За следващия Австралия оупън. Тогава да го екстрадират.

При нас ако излъжеш - ставаш Премиер

Сръпцкия шмекер получил "медицинско изключение", защото имал болест на тънките черва. Хората с тази диагноза страдали от анемия, умора и честа деконцентрация. Бах мааму, с такива симптоми как се става номер1 в спорт като тениса? А другари сърбомани, безродници, антиваксъри и тем подобни драскачи по форумите?

С изключване на глутена отпада този проблем. И се става Номер 1 с много, ама много труд и талант.

Изнудват го защото може да му вземат точките (като миналогодишен победител). Ако Ноле не се поддаде обаче следващата година може да им отговори с Е.П.М и им превърне купата във второразрядно турнирче за местни и ваксомани.

Светът започва и свършва със сръбския смешник. Може да е велик тенисист, но като човек е кръгла нула. Доказа го вече няколко пъти. Дори и благотворителните му акции са чиста превземка, като фалшивите сърца, които раздава в края на мачовете си.

Глупости говориш. Раздаде куп милиони за борба с пандемията даже. 1 мил.на Италия, толкова и на Сърбия, отделно за развитието на млади таланти в тениса..

Защо Джокович е кандидаствал за без-карантинно влизане?! Има и опция да влезеш с тест и 14-дневна карантина независимо от ваксинационния статус.. Да, ще бъде затворен в някой пет звезден хотел за две седмици и нямаше да се подготви нормално но поне щеше да участва..

Защото е нужно да си ваксиниран ако работиш (било то като професионален спортист) в щата Виктория.. но теоретично да след като са му дали разрешение за турнира е могъл да влезе в страната с карантина. Но явно тайминга не е сработил или пък не е подозирал че разрешението за АО няма да бъде признато от гранични власти.

Сега не го пускат под миндера, дай Боже да чука принцесата на една педя над миндера.

Правилата са за всички! Голям теннисист е но тази година едва ли Ще остане номер 1.

Да прекръстят турнира на Australian closed

Ще се вземе соломоновско решение. Мачовете с Джокович ще се играят на летището., А иначе ситуацията е класически пример за такава в която всички са губещи.

Ха- ха- якооо!

"както и група антиваксъри.", от къде ги разбрахте, че са против ваксинирането? Антиваксери е някаква глупост, създадени от без мозък индивиди. Аз съм с грипна ваксина, но не и среще ковид. "Антиваксер" ли съм?

Но той даже боледува от Ковид! Изобщо- луда работа! Но иначе как Правителството им да продължава да ги побърква с ваксинацията и всичките уволнения, карантинни хотели и тормоз. Всичко е за твое добро, нищо че те побъркват психически. Този ще скука от съд организаторите.

Ако ,си,покажа паспорта, със ваксини от 64г.насам .тогава имаше такива..сигурно съм най големият ваксар..но сега съм върл противник на това което става...заменихме ценности като свобода .заради пари .. .

В този случай с Джокович, най-лошото е този манталитет "недосегаем". Няма да обеснявам на никой нищо, ще се правя на гърмяна лисица и накрая щото съм най-великия ще ме пуснат. Ако беше казал какво медицинско изключение търси, може би повече хора щяха да му симпатизират и австралийските власти щяха да са наясно дали ще го пуснат и до такива панаири нямаше да се стига.

Ти за лична информация чувал ли си бе, мухльо?

"Мухльо" ще викаш на баща си, че такъв простак е възпитал.

Интересно, как липсата подпис на втори лекар е формална грешка, след като е задължителен? Формално е нещо, което не влияе на съдържанието. Щом правилата им изискват второ мнение за документа, липсата му не е формална грешка.

Когато политиката влезе в спорта така се получава, навремето дори Хитлер е допуснал чернокожите атлети на ОИ през 1936 г. Вече стана ясно, че няма никакви проблеми с визата на Джокович, освен това поне трима тенисисти доста по назад в ранглистата са вече в Австралия. Не вземам страна кой крив, кой прав, не храня добри чувства към сърбите по исторически причини, но ако Джокович не участва, организаторите на АОпън или правителството на Австралия ще бъдат осъдени за много много мангизи и вината ще бъде само тяхна

Ми то реалният фашизъм е днес. Стига са го преписвали на Шикългрубер. Либерал-фашизъм днешен.

Няма съд, който да ги осъди. Към момента, когато иска да влезе в страната той не е изпълнил изискванията да бъде ваксиниран. Край. Може да съди организаторите на турнира, че е подведен, но и там ще удари на камък, защото те ясно казаха, ме няма да допуснат неваксинираните. Медицинското му изключение издиша. Общо взето сам си е виновен за тази ситуация.

Защо очаква специално отношение към себе си? Да е внимавал каква виза иска. Сега - черен печат в паспорта и 3г. без Австралия.

Проблем с визата няма, това го твърди Ройтерс и съм склонен да им вярвам, и ако е така лошо им се пише на австралийците, това е равносилно Катар да забрани догодина на Германия да участва на СП по футбол по някаква си тяхна причина.

Например на Световното в Катар властите да кажат: Ще пускаме само обрязани играчи! Точка. ха-ха..

Щеше да му мине номера Ма голямо шубе е Като повечето сърби де

Ти си смел, а и всъщност герой , щото си се ваксил?

Милионерът беше наритан Венсеремос !

Законът бил за всички. защо ли не важи за България където с мерките и сертификатите потъпкват примерно 8 члена и алинеи от Конституцията и 3 такива от закони. Без да съм юрист го виждам. Където в Конституцията пише, че всички хора са с равни права. Наци сертификатите как отговарят на това?

Равни права и задължения. Ма когато човек е прост си тълкува както иска нещата.

И кое е задължението? Като те погазват поголовно конституцията и закони и докараха от средата на 2020г. 55 хиляди повече починали - уж "спасители". Трябва да бъдат скъсани от съд и на доживотен затвор без право на замяна.

Австралия е ползвана за затвор едно време. Сега е същото. Джокович изобщо не трябваше да ходи там.

Що е по - трудно да вземеш виза за Австралия отколкото за САЩ ! Щото няма желаещи , нъл тъй ?

Анулиране на виза за Австралия означава че той автоматично няма да има право да се кандидатира за нова в период от три години. Та сигурно за това са тези битки в съда сега. Тазгодишния АО надали ще стане но поне да спасят следващите. Във Франция се готви също закон за задължителна ваксинация в момента та Джокович и Ролан Гарос може да пропусне. Особено като знаем колко ги обича Макрон неваксинираните..

Макрон обаче обича лизане на дърт траверс.

Да си ходи Новакс в Сърбия и там да си стои. С неговата открита пропаганда срещу ваксините застрашава живота на милиони хора, които от паника и безпочвен страх не се ваксинират и после страдат. На такива хора като този антиваксър не трябва да се дава трибуна!

Фики брато, не си разбрал. Джокович нищо не пропагандира, държеше да не се говори за ваксинационен статус. Фстралийците много държаха да знаят. Е ся знаят ама не го пускат. Та, моли се даьне трябва да ти проверяват половия статус по летищата, че както е тръгнало ще има разтвори бузи. Маани, не е надобре.

А ти, защо се ваксинира, не е ли също от паника и страх..., защо твоя страх да е повече от другия страх от ваксината?

С ваксината защитаваш хората около себе си и предпазваш здравната система от претоварване. Държавите с висока ваксинационна квота не застрашават здравната си ситема от колапс, там над 80 % лежат неваксимирани по болниците, въпреки че те представляват 10-20 % от населението.

Драги Фикрет, навремето като "фазан", командир на взвод в поделението на вътрешни войски в Кърджали , участвах в насилственото "възвръщането на българските имена" на такива като тебе. Също така, правехме патрули по улиците и следяхме да няма размирици и да не се говори на турски. Всичко си беше законно, с държавна заповед, директиви, закони, процедури и прочие. Идеята беше укрепване единството на българската нация, много благородна идея, нали. Ама не ви хареса. Що така?

Не съм фен на тениса и Джокович, но се моля да го пуснат и да ги разцепи всички на корта. Това ковид безумие започва да минава всякакви граници.

фашисти

Изпий си успокоителните моля те и спри да повръщаш тук. Нямаш капацитета интелектуален да разбереш колко си заблуден

Нямам изключителни права към ника "Х". Мой тук е само коментара относно спазването на международните правила в международните турнири. Тревогите ти за здравето ми са излишни.

Абе ковид идиоти... Джокович на никакъв не се прави, а има договори с едни от най-мощните концерни-рекламодатели, от които пък зависят и организаторите на турнира и така и т.н. Става дума за колосални пари и Джоката си свърши работата по договор, като се яви на турнира. Сега когато Австралия не го допуска за участие, поради дискриминация/че, не желае да бъде опитна мишка и се дупчи с експерементални отрови/, всички дела за вреди и пропуснати ползи за милиони ще ги отнесат Австралийските данъкоплатци, а не колониалното им фашизоидно правителстов подченено на кралицата.

На Австралия , истинска държава. Да му дадат и една метла да чисти за два месеца , обществен труд , друг път с не се прави на умен

Само че вместо това ще яде от джоба на плащащите такси жители на Виктория. Докато реве с цяло гърло

ПИПО

Абе тупан, тая виза кой му я е дал? Да е влязъл нелегално през границата?

Ще взема да повярвам, че има поне едно място на света, където пред закона всички са равни.

Да изчакаме до понеделник...

Наде, бьркаш- не за равенство пред закона, а за политика става вьпрос и за интереси.

Този ги направи на луди и калинки. Ако още 1-2ма от топ10 им писне и ще оставят Австралия на.. крокодилите

искам...Ицето да е тук....Ицето да е тук. искам Ицето

Тук става думи за принципи, спазване на правила и закони. Дори и да са грешни те важат за всички без изключение. Но това балканецца няма как да го разбере. Вродена липса на такава способност. Сигурно и други атлети не са искали да. Се ваксинират. Но са се за да могат да играят. А тези които не желаят да се вакдинитат не си подават документите за участие в АО. Ето до това опира драги Х.

Джокович имаше разрешение да участва в турнира, иначе не би бил път. Винаги могат да се намерят начини, разпоредби и наредби за даден участник да бъде допуснат, при определени условия за придвижване и престой. Но няма воля това да се направи. Джокович е заплаха само за конкурентите си, а не както го третуват, като най-големият заразопреносител на планетата.

Има визов проблем. И несъществуващ медицински такъв. Успокой се Х. Ще вдигнеш кръвно или захар. Никой няма да умре бре хора. Спрете с тази драма. Драмите са Ковид реанимациите

Нищо не си разбрал! Проблемът е, че един силен турнир е лишен от най-силният си участник, заради нещо, което няма спортен характер, и то по начин, като че ли е престъпник. Става въпрос за ТЕНИС! И си оправи преценката за спокойствие у другите! Не ти работи!

Сръбска мастия,решил,че ще извие ръцете на Държавния служител в правова държава. ало,това е Австралия ,бегай в Сърбия

Българите явно са свикнали законите да не важат за всички. Ама искали нормална държава! И каква е държавата, в които законите не се спазват? Може да се огледате около себе си и да се замислите.

Ти гледал ли си как законите играят тенис на корт?

Значи една от причините да не важи закона за някого може и да е, че играе много хубави тенис на корт? Други възможни причини ще ми дадете ли?

Браво

Защо пък точно българите? Правилата не са божествени свещени канони, те се пишат от хора. Българите ли смениха правилата за Кристалина, та стана тя шеф на МВФ след навършени 65, което по действащите правила не можеше да стане? Не, нали! МВФ промени правилника специално за нея. Не овчей , а чети и мисли повече!

Искам да ги кажеш тези закони на местните, които са все още репресирани и изключени от обществото от бившите Западнит колонизатори в Австралия. И да им кажеш, че всичко е точно въпреки че са били избивани и малтретирани като кучета и са били третирани в концентрационни лагери. Нали всички сме равни, но някои по равни и в момента са на ръба на изчезване

Да го пускат да играе с маска ;)

Сигурен съм, че и тогава пак ще ги бие...

Бойкот от всички тенисисти на тъпия австралийски турнир и австралийските власти набързо ще си сменят правилата.

турнира е състезателен и доброволен. а,комара е заболяване

Този случай е ясно, че ще има последствия в ущърб на държавата Австралия. Организирането на такъв международен турнир, като АО, световно първенство, Олимпиада не може да се прави без съобразяване с международното право. В противен случай държавата която го организира може да изпадне в изолация, бойкот, отнемане на права. Не можеш да лишаваш състезатели от участие на базата на локални държавни правила неутвърдени от международното право. В случая проблема е основно на държавата, защото организаторите на АО разрешават участието на Джокович, поне формално. Той не е заплаха по никакъв начин от към здравна гледна точка за никого. Състезателите трябва да са поставени под равни състезателни условия, първнството не може да е само за ваксени състезатели, това не е спортен критерий.

Както се вижда, обаче може. Никой не се съобразява с международно правните норми вече. Особено пък безгрешните и безнаказани нагли англосаксонци. Ай, сиктир, Австралия

Кои са организаторите, че да определят как се спазват законите на страната? Това да не е България където всеки е човек на някого и ако има някой лев в джоба почва да поизвива законите?

Глупак ли си? Явно да! Явно не си схванал нищо от написаното.

Вообще не съм съгласен с Вас. Законът на една суверена държава стои над всичко, над спорта, над баровците, над богатите и над известните. По това се различава една бабанова република като България от истинската правна държава. Който иска да не спазва правила, да ходи в Сахара, Сибир или Антрактида!

Има нещо Фикрет, което се нарича международно право. Нацистите ги съдиха по него, не по законите на Райха. По тях те са невиновни. Отричането на процеса в Нюрнберг в някои държави се преследва от закона. Една от тези държави е Германия.

Австралия е пустинна дупка пълна с отровни животни, растения и човешка утайка. Киро умното и Мунчо се подмокрят само при мисълта да могат да третират българите по същия начин.

българина и Сърбина си искат корупция и шуробаджанащина,забравиха защо са имигранти в Австралия, Англия, Германия... щом е сръбско шиле,може....другите да се дупчат

Кой ги кара, то е доброволно.

Превърнаха Голям тенис турнир в пропаганда! Това е нелепо! Най-логично е останалите да са солидарни и да откажат участие!

Не всички спортисти са промоти Q антиваксери.

Тук не става въпрос дали са ваксър или антиваксър! Това е ТЕНИС! СПОРТ! Когато най-добрият в този спорт не бива допускан по причини, различни от спортните, то е нормално да си солидарен с него! Защото спорът е на корта, а не дали се боцкаш или не, дали защитаваш дадена политика или не. И за да съм сигурен, че ме разбираш - ваксинирам съм и считам, че и останалите трябва да се ваксинират. Но когато става дума за този турнир, тази ситуация е ПРЕКАЛЕНА!

пример за правова държава и върховенство на закона. един частен турнир за пари и комар срещу държавата

Ами браво на тях! Лишиха турнира от един от най-добрите тенисисти, който не им заплашваше законите, а само конкурентите си. Е, и?

Тук става думи за принципи, спазване на правила и закони. Дори и да са грешни те важат за всички без изключение. Но това балканецца няма как да го разбере. Вродена липса на такава способност. Сигурно и други атлети не са искали да. Се ваксинират. Но са се за да могат да играят. А тези които не желаят да се вакдинитат не си подават документите за участие в АО. Ето до това опира драги Х.

Джокович имаше разрешение да участва в турнира, иначе не би бил път. Винаги могат да се намерят начини, разпоредби и наредби за даден участник да бъде допуснат, при определени условия за придвижване и престой. Но няма воля това да се направи. Джокович е заплаха само за конкурентите си, а не както го третуват, като най-големият заразопреносител на планетата.

Ноле, тегли им една пи*ка майчина и бягай от фашистка Австралия. Голяма пропаганда, голямо чудо. Аборигените са по читави от наглосаксонците.

ТЕ СПОРЕД ВАС СА АБОРИГЕН,И А НИЕ БАЛКАНЦИТЕ ДИВАЦИ И ВАРВАРИ -ВСЕ СЪЩОТО

Това, което аз лично мога да направя в подкрепа на достойната и открита позиция на Ноле спрямо фашистките Ковид правила, е да не гледам тазгодишния Аустрелиън оупън, който вече може да бъде наречен турнир на ваксинираните, а не турнир на най- добрите тенисисти в света. Какъв зомбиран идиот трябва да си, за да спираш здрав, прав човек, преболедувал Ковид, заради това, че нямал зелен сертификат и бил потенциално опасен?!!!! С какво са по- безопасни за себе си и за околните ваксинираните тенисисти, за които няма ограничение да участват, в сравнение с преболедувалия Ноле?

към фашистка Астралия и изолация от останлият свят! Да ги изядат кенгурата там и да се приключва!

Да арестуваш здрав човек на летището с въоръжена охрана и после да го съдиш е пълен дебилизъм, а на всичкото отгоре преди това си го поканил.

Ще има още 1205 подобни статийки на всеки час до и след понеделник. Ще ни осведомяват за всяко кихане и вероятно емоционално изригване на СВЕТОВНИЯ НОМЕР ЕДНО. На всеки час. Този хотел за търсещи asylum вероятно не е Sheraton. До понеделник ще изтрещят и той и феновете му. Междувременно сушата, пожарите, наводненията, глобалното затопляне и т. Н продължават, талибаните са на власт, има недостиг на медицински кислород и адекватно лечение на Ковид болни в страните от третия свят. Ежедневно расте броят на загиналите по пътищата на България. Пенсионерите гладуват. Но всички погледи са вперени във Великомъченик Новак.

Такива като теб е имало винаги. Когато нашият СПАСИТЕЛ е бил помазан с миро от Мария Магдалена тълпата възроптака, че мирното е много скъпо и с него могат да, се нахранят много бедни вместо да се хаби. На тия ХРИСТОС итвъенал:Бедни вие винаги ще имате мене не ще ме имате повече. Та никой не се интересува от Ноле като човек. Той е най добрият в случая е символ на висши ПРИНЦИПИ. Да прецакаш Ноле в тая ситуация значи да се гавриш със справедливостта и здравия разум. За сведение вярвам във ваксините и съм с бустер. Но ако трябва да избирам между ваксина и свобода съм за свободата.

Чудя му се на акъла на Джокович да се оставя така идиотски да го разиграват. Една благословия по сръбски и да си хваща пътя. Какво им се подлага на тия лицемерни англосаксонски джендъри.

Ами те му плащат бе глупак. Ако не играае - няма популярност и наградни фондове. Ако има лош имидж - секват рекламните договори и набързо ще обеднее

Да обеднее???? Ми той има по официални статистики над 700 мил. долара по сметки, реално колко са той си знае! Ако доживее до 70 год., което ми се струва все по трудно, ще има по 700/35=12,5 мил. на година! Доста беден ще е в сравнение с теб!

Май глупакът в случая си само ти...хаха

Самозабравилият се селяндур явно ще трябва да разбере по трудния начин, че цивилизованият свят не е като руския кенеф Сърбия. Хората имат правила и те се спазват. Или ще се ваксинира, или ще играе само в държави от третия свят като Сърбия и Русия. А може и направо да се пенсионира. Лошо няма.

Ма нидумай... Джендър, нещастен...хаха

Само бой по шумадийските свиняри.

Либерасткия наглосаксонски фажизъм показа истинското си лице. Браво на Джокович че им се изхрачи в мазните лицемерни мутри. Колкото и да се напинят с подли и долни удари под кръста, Истината е че без Джокович, тоя турнир и кенгурата в Австралия няма да го гледат