Днес на Мондиал 2022: Лео, сега или никога!

Мексико има много да си връща на Аржентина, а по-удобен момент няма

Обратно в новината

Коментари - Днес на Мондиал 2022: Лео, сега или никога! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меси е медиен балон и ще отпадне в групите на този Мондиал.

Мексико е много корав отбор. Аржентина бият с 1 гол разлика. Или реми. Заради такива дербита си струва да следиш СП.

Дали Испани ще ще си рискува името и класирането за да влезе в ролята на брашнян чувал, че да стане това за което си мечатаеш - класиране по Г-Р? Испанците ще излязат като на елиминация.

Песента на Мондиала въобще не се пуска по телевизиите, които излъчват световното! На предни първенства, съответните песни се въртяха непрекъснато. Сегашната е приятна и мелодична. Тия "организатори" на футболните студиа са под всякаква критика!

Мадридските говеда са се превъзбудили и наторили обилно форумите,латино кьочек с Насо и Илияна Раеви,Сомбрерото ода,Лео и компания ще предложат голова фиеста

Напред Аржентина! Всички армейци сме с вас, нека начупим канчетата на мексиканските говеда !

По полека братле, да не стане като след червения картон на Марио Метушев

Аз ще ви кажа какво ще стане: 1. Духата супата на терена аржентинците и отпадат още днес. 2. Меси поема цялата вина за слабото представяне и заговаря за оттегляне. 3. Журналята и интернет съсипват от критика (заслужено) Меси и отбора за липсата на футболна злоба и психическа устойчивост. 4. Целия свят напада горните от т.3 за това, че отказват да лижат подметките на Меси и не могат да видят колко е велик. 5. Меметата в следващите дни ще засенчат Епоса който се създаде след Бразилия - Германия през 2014. 6. Световното си продължава и Бразилия става световен шампион, дори и да са без Неймар, защото имат ОТБОР!

Струва ми се, че днес Аржентина няма да излязат такива лабави. Само мога да си представям какво е ставало в съблекалнята след мача с арабите.

Какво е ставало? За да става нещо, трябва да има лидери и авторитети, а такива там няма в момента, защото на Меси не му е приятно да се повишава тон.

Има една истина. На Световно, някои играят напористо, двуги технично, а трети красиво. Накпая до финала стига Германия!

Напоследък нещо Германия стига до никъе.

Никога!

И понеже мачовете са на платените програми, ще ги слушаме по радиото...

Германия и Аржентина се издъниха. Но Аржентина запази облика си и феновете са зад отбора. Германия загуби облика си и 70% от феновете не щат да ги гледат дори по ТВ съвсем безплатно. Не виждам кой знае какво розово бъдеще пред дюнер-кебап-шлафт. И да извадят някакъв луд късмет, че да се класират, кого ще зарадват с това? 20 000 000 германци са обърнали гръб на националите! И това са все бивши фенове на отбора.

Глупости!

Испания през 2010 изгубиха първия си мач и пак станаха световни шампиони. Не казвам че Аржентина ще са световни шампиони, а че не всичко е изгубено

Обаче гемрания трябва да отсрани Испания за да се калсира напред. Япония ще Бие Коста Рика и ще има 6 точки от 2 мача..... Самураите са се калсирали на 90% Испания ще отстрани Германия. А Аржентина най-вероятно ще прескочи групите.

А какво ще стане, ако Германия победи Испания, Япония бие Коста Рика. После Испания бие Япония, защото ще иска да продължи, а Германия отнесе Коста Рика с резултат. Тогава и трите отбора са с по 6 точки, но се гледа головата разлика. И доста вероятно ще е Япония да отпадне по този показател, ако по гореописания начин се стекат обстоятелствата.

През 2014 Испания загубиха първият си мач с Холандия 1:5 и после отпаднаха от групата.

Два бивши световни доминатора са на дузпата в групите си - Аржентина и Германия. Интуицията ми казва, че Аржентинците по италиански ще се промъкнат напред, но германската ситуация е много тежка. С тази калпава игра трябва задължителн ода бият Испания. А испанците нямат място за отстъпление, защото Япония ще се разправи с Коста Рика и ще вземе 6 точки. Всяка загуба във втори кръг ще е риск за отпадане в тази група. На испанците им стига и реми, за да се класират. А при реми, Германия отпада. .... Сега напишете една статия "Анатомия на един провал" - и ошишете как германция национален отбор беше превзет от пребоядисани германци и как това доведе до тотален крах на германската машина.

Ето ти и вариант в който и Германия и Испания продължават. Германия бие Испания и после отнася с много Коста Рика - 6 точки; Испания пада от Германия, но бие Япония - 6 точки; Япония бие с малко Коста Рика и пада от Испания - 6 точки. По голова разлика продължават Испания и Германия.