Коментари - Днес на Мондиал 2022: "Най-тягостният мач" с цена един бронзов медал и 27 милиона долара | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето Мишел Платини го нарече -"най-тъжният мач във футбола".Май беше 1986.

Тягостно тъпа статийка е заформил джурналиста

Тия в БНТ не разбраха ли, че това куче винаги избира лявата за него купичка? Нелепо е по този начин да се "предсказват" мачове!

Хайде, хайде, по-скромно, че като ви бият тройка бургиии хептен ще ти стъжни!!!

Усташите ще лапат резаната мангалска бургия

Тягостен си ти бе Гоцев. Колко стотинки ти платиха за тая статийка? Или пиши нещо качествено или не се занимавай изобщо. С кеф ще го гледам мача, а пък ако на тебе ти е тягостен, ходи да слугуваш на жена ти. Я ще изчисите къщата, я ще те прати да пазаруваш. А понеже на нея ще и е супер тягостно от живота и с теб, ще си праща голите снимки на колегата от работата.

Нали и българските национали някога играха такъв тягостен мач и станаха четвърти.

Дрън-дрън за да пробутат линк към хазартен сайт.

Тягосте медал, тягостни лилиони долари, тягостен световен престиж и тягостна журналистика

В баскета има мачове за 5-8 място и прочее. Никой не е седнал да ги нарича "тягостни". Това са приказки алкохолици и чалгари на които не и мсе играе нов мач. За истинския спортист е празник да вземе бронз. От какъв зор нациите се радват на дпостижения като калсиране на СП, излизане от групата, достигане на 1/2 финал и прочее, пък да не се радват на победа за третото място???

Хърватите няма да се ,борят' за 100 хиляди повече. А и Мохамед\/ | ще обещае и мотивира моросите с някоя камила повече, като премио

Ами като не искат медали да си ходят. Има много нации които биха искали да са на тяхно място, Роналдо и Португалия биха били повече от щастливи да бяха стигнали до тук и поне бронз да спечелят да не говорим че на Модрич това му е последен мач на световни някога и това да спечелиш последния си мач и да вземеш бронз е страхотен начин да завършиш кариерата си. За арабите да не говорим това им е първи полуфинал ако го спечелят и вземат и медали накрая ще е огромно постижение . Ние нашите като станаха четвърти ги позлатихме тук и им дадохме 30 години да ни управляват футбола , ако чат пат се класирахме и играехме да 3-4 място пак е постижение . Хърватите с тая игра на пасивност да се борят за 3 в света е огромно постижение след като и миналото станаха 2ри. За големи фаворити като Белгия преди 4 г или Бразилия да не са доволни разбирам.. Но за малки страни които почти никога не се класират или ако се класират рядко стигат даже до елиминации- да се борят за 3-4 място трябва да е много повече от “тягостно”

Само ЦСКА обичаме !

....и цифрите...а на същия континент чаша вода е злато

Малко и резервите да поиграят.