Коментари - "Добър мач", "Имахме шансове", "На прав път сме": Губят ли националите ни връзка с реалността? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Налей по едно уиски и пускай Преслава! Бугарите ДГД! ХАХАХАХА

Добър стадион и екипи, това ни бе доброто. Иран имаха няколко от така наречените чисти положения.

пред централата на бфс , да ги иэкараме теэи плъхове и да си хвърлят оставките.

Те не са имали връзка с реалността!

Наистина добър мач. Само 0:1. Добре, че нямаше киреч и страничният през първото полувреме вдигаше байряка при всяко центриране на иранците от дълбочина, че иначе още до почивката отивахме на 0:5.

Не съм гледал мача за точен коментар, а само видях откъси, че противникът има по-чистите положения. Но просто при нашите липсва каквато и да е класа.

има и по-зле.... нищо..... след още четири пет неуспешни цикъла.....мое най-накрая а му спре цикъла на бобси божкееееее, тва кат лефски и цскато , един дол дренки.......ялови

остава да видим срещу северна корея как ще се представим .. кой е гения подбиращ съперниците?

Никой не беше доволен след мача. Това, че вадите отделни думи от интервютата, за да правите сензации, не ви прави чест като журналисти.

Айде стига с тия негативизми! Човекът е прав : вървим по правилния път. Преди ни биеха с поняколко гола, а сега е само с един. Ако отборът показва постоянство по този път в тренировките е много вероятно след има няма 10-15 години дори и да постигнат равен мач.

Ама нали треньора каза, че ще излязат да пасат трева. Понякога излизат и да се борят на терена. Ами след като това са тренирали, как да очакваме да играят футбол? Въпреки че според нито могат да се борят, нито да пасат както трябва, въпреки заканите си.

Тоя даде пример как може да съсипеш най добрия си играч като му смениш позицията и го направиш от халф краен защитник , каква реалност когато не можеш да си наредиш правилно отбора , а най бавния прехвърлен халф в историята той се измъчи повече и от мениджърския ни централен нападател

Чочев направо трябва да си го пускат нападател, вместо дефанзивен полузащитник. Има къде по-голям нюх за позиция, точност, плюс преборване и пазене на топката. Лошото е, че много хора не са във форма и няма никакво развитие.

В изказванията си са пропуснали само да кажат, че "Живота продължава"!

- топката е от женски род; - дигаме главите и гледаме напред; - това е футбола; и т.н. А, наздраве!

ДА НЕСЕ ЗАБРАВЯ ЧЕ С ГЛАСА НА ПОДУЕНСКИТЕ ГОВЕДА СЕ ИЗБРА ТОВА БФС,А ТЕЗА ПАРИ И ЧАЛМИ от пеевски сложиха.

Глупости - нищо не губят ... освен мачовете. То е истинска забава говоренето им и са напълно сериозни, което разсмива още повече. Особено се смея, като се "тюхкат и кахърят" за пред камерите след мач, а на другия ден никой не ги снима "изтормозени". Много са ни сладки - изяждат хляба на театри и шоута само, но пък да признаем - по-смешни са.

Дай Асене, върни Асене.... то перуката каза, че с всяка изминала година отборите ставали все по-добри в Европа. Нормално е играчите да загубят връзка с реалността.

Играли смо добро, али смо немали шансе

Чики рики ще сме не само в Национала, но и в клубния футбол докато не се промени ръководството. Този "октопод 94" ни разказа играта.